Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, każda kolejna ciąża mija co raz szybciej 😅Mysa1111 wrote:O super dziekuje za wszystkie polecajki będę testować i próbować 😊😊
Czy Wam też tak szybko czas ucieka? Rany dopiero byl kwiecień i na teście II kreski a tu juz połówkowe za pasem 🥹🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca, 18:54
-
Taaak! Klientki do mnie a to jeszcze mozna sie na przyszły miesiąc umówić? Mowie że oczywiście ! One a jeszcze ile bedzie Pani przyjmować? 😂 ja ze jeszcze długo 😂 bo mi sie caly czas wydaje ze to jeszcze przecież tyle czasu 😂 a to juz prawie sierpień i ja nie wiem jakim cudem chyba sobie torbę na porodówkę spakuje i na salonie zostawie 😂 moj maz sie śmieje żebym jeszcze kuferek spakowała co by któreś sie nie przypomniało ze ma odrost to na porodówkę podjedzie 😂Mysa1111 wrote:O super dziekuje za wszystkie polecajki będę testować i próbować 😊😊
Czy Wam też tak szybko czas ucieka? Rany dopiero byl kwiecień i na teście II kreski a tu juz połówkowe za pasem 🥹🥹 -
Ale myślę ze październik powinien być juz spokojniejszy to na spokojnie ogarnę do końca wyprawkę wtedy itd bo narazie to ogladam w wolnych chwilach ale tak na luzie ze jeszcze czas 🫣😂
-
Słoneczko🌼 wrote:Długo mnie nie było niestety nie potrafie się wbić w forum tylko podczytuje .
Jednak postanowiłam dać znać u nas wszystko dobrze niedługo połówkowe
Każdej z Was życzę powodzenia i spokojnych kolejnych tygodni najlepiej aż do rozwiązania 🙂🙂
Hej co u Ciebie?
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Mysa1111 wrote:O super dziekuje za wszystkie polecajki będę testować i próbować 😊😊
Czy Wam też tak szybko czas ucieka? Rany dopiero byl kwiecień i na teście II kreski a tu juz połówkowe za pasem 🥹🥹
Leci niesamowicie, ja się cieszę, że w końcu zaczynam się czuć lepiej, pewnie na trochę, bo jak wkroczy trzeci trymestr będę marzyła, żeby juz było po wszystkim 🙊
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Angela1108 wrote:Taaak! Klientki do mnie a to jeszcze mozna sie na przyszły miesiąc umówić? Mowie że oczywiście ! One a jeszcze ile bedzie Pani przyjmować? 😂 ja ze jeszcze długo 😂 bo mi sie caly czas wydaje ze to jeszcze przecież tyle czasu 😂 a to juz prawie sierpień i ja nie wiem jakim cudem chyba sobie torbę na porodówkę spakuje i na salonie zostawie 😂 moj maz sie śmieje żebym jeszcze kuferek spakowała co by któreś sie nie przypomniało ze ma odrost to na porodówkę podjedzie 😂
Oby jak najdłużej zdrówko Ci pozwalało✊ mnoga ciąża podwójne wyzwanie, kiedy masz teraz wizytę?
Angela1108 lubi tę wiadomość
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Teraz dopiero połówkowe 28.07 później 10.08 w poradni i 11.08 u tego specjalisty od ciąży mnogiej. Ale juz wczoraj wieczorem brzuch sie troche stawiał robil sie twardy chwilami i pobolewał chyba troszeczkę przeginam juz bo jak poleżałam bylo lepiejLunaaa12 wrote:Oby jak najdłużej zdrówko Ci pozwalało✊ mnoga ciąża podwójne wyzwanie, kiedy masz teraz wizytę?
-
Mysa1111 wrote:O super dziekuje za wszystkie polecajki będę testować i próbować 😊😊
Czy Wam też tak szybko czas ucieka? Rany dopiero byl kwiecień i na teście II kreski a tu juz połówkowe za pasem 🥹🥹
Leci bardzo szybko, mam teraz 2 tygodnie urlopu, bierzemy się z mężem za przygotowanie pokoju zanim wyjedziemy na wakacje bo to ostatnie takie długie wolne zanim pójdę na macierzyński 😱
-
Cudowne wiadomości 🩵wera1211 wrote:Jestem po połówkowych. Wszystko dobrze, bobasek zdrowy, prawidłowo się rozwija ❤️ 350g miłości. Niech mój chłopaczek dalej rośnie zdrowo 🩵
wera1211 lubi tę wiadomość
-
Angela1108 wrote:Teraz dopiero połówkowe 28.07 później 10.08 w poradni i 11.08 u tego specjalisty od ciąży mnogiej. Ale juz wczoraj wieczorem brzuch sie troche stawiał robil sie twardy chwilami i pobolewał chyba troszeczkę przeginam juz bo jak poleżałam bylo lepiej
To może mniej klientek przyjmuj albo dłuższe przerwy pomiędzy klientkami rób? Rozumiem Twoją sytuację z pracą, tylko z tygodnia na tydzień będzie Tobie coraz ciężej i organizm będzie protestował..2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Mi też ten czas niesamowicie leci, zaraz już połowa ciąży.
Co do dolegliwości to ja miewam teraz ciągłe bóle głowy od kilku dni, przez to też chodzę ciągle zmęczona
👧 29 👦 30
Starania od 01/2025
08.2025 ⏸️
08.2025 💔 cb
08.03.2026 ⏸️
09.03.2026 Beta HCG 16, progesteron 8,7
11.03.2026 Beta HCG 16,3, progesteron 1,3
CB 💔
09.04 ⏸️ beta HCG 16
11.04 beta HCG 75
13.04 beta HCG 198
16.04 beta HCG 641
20.04 beta HCG 4321
22.04 5+5 GS 14,3 mm, YS 2,6 mm, bez echa zarodka
06.05 7+5 GS 27,9 mm, YS 4 mm, obecny zarodek z ❤️ CRL 1,01 cm - wiek 7+1
25.05 CRL 3,31 cm - wiek 10+1
26.05 Test Sanco - ryzyka niskie, synek 💙
11.06 prenatalne prawidłowe, CRL 6,55 cm - 12+6
29.06 - 128 g maleństwa
30.07 - 274 g, łożysko centralnie przodujące
17.08 - 575 g 🩵, łożysko ładnie się przesuwa w górę

-
Próbuje to zmienić ale łatwo nie jest wiecie jakie sa klientki posza bo wyjątkowa sytuacja bo cos tam i ciągle jest ktos po za programowy. Ale zaczynam ograniczać to pomału.Lunaaa12 wrote:To może mniej klientek przyjmuj albo dłuższe przerwy pomiędzy klientkami rób? Rozumiem Twoją sytuację z pracą, tylko z tygodnia na tydzień będzie Tobie coraz ciężej i organizm będzie protestował..
-
Rozumiem wszystko, tylko Ty też jesteś w wyjątkowej sytuacji, pomysl o sobie, o Was💗 odpoczywaj w miarę możliwości 🙌Angela1108 wrote:Próbuje to zmienić ale łatwo nie jest wiecie jakie sa klientki posza bo wyjątkowa sytuacja bo cos tam i ciągle jest ktos po za programowy. Ale zaczynam ograniczać to pomału.
Angela1108 lubi tę wiadomość
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Szkoda 😞 Jak bede miala troche wiecej czasu to zaktualizuje bo z tym jest troche zabawy. Może w niedzielę sie wezme za pierwsza stronę.MuminkAa wrote:Ja też poproszę o wypisanie z listy forum nie potrafię tutaj się odnaleźć.
Pozdrawiam -
Ale dzisiaj włączyło mi się wicie gniazda 🙈 umyłam okno w sypialni, jedno w kuchni, wysprzątałam pół kuchni, reszta czeka na jutro 😅 dawno nie miałam tyle energii więc korzystam 🧹
Wiolami lubi tę wiadomość
-
Myszkaaa20 wrote:Ale dzisiaj włączyło mi się wicie gniazda 🙈 umyłam okno w sypialni, jedno w kuchni, wysprzątałam pół kuchni, reszta czeka na jutro 😅 dawno nie miałam tyle energii więc korzystam 🧹
Pięknie👏
Ja dziś leniuchuję,z rana trochę w garach stałam i wczoraj troszkę porobiłam.
Tak bardzo liczę że ta kosmowka coś się podniesie 🤞i stresuję się trochę jutrzejszą wizytą.
Umówiłam się też do dentysty na przegląd i ogólnie niech zerknie bo zaczęły mi krwawić dziąsła przy przyćmi zębów i mam wrażenie że są lekko podpuchnięte w niektórych miejscach .2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️
13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)
23.07 209 g chłopczyka (17t+2)
8.08. 317 g. chłopczyka (19t+4)

-
Wiolami wrote:Pięknie👏
Ja dziś leniuchuję,z rana trochę w garach stałam i wczoraj troszkę porobiłam.
Tak bardzo liczę że ta kosmowka coś się podniesie 🤞i stresuję się trochę jutrzejszą wizytą.
Umówiłam się też do dentysty na przegląd i ogólnie niech zerknie bo zaczęły mi krwawić dziąsła przy przyćmi zębów i mam wrażenie że są lekko podpuchnięte w niektórych miejscach .
Trzymam kciuki mocno za jutro, o której masz wizytę?
My dzisiaj z chłopakami cały dzień poza domem, nareszcie w domu,teraz odpoczynek i mam nadzieję dzidzia się odezwie 🙌 do wizyty półtorej tygodnia, oby szybko zleciało2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗