Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Kfiatuszek666 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Jejku was tez tak strasznie bolą plecy ? Ja juz nie wyrabiam dziewczynki sa jakos tak ułożone ze czuje przy siedzeniu czy leżeniu w niektórych pozycjach ucisk na żołądek co nie jest przyjemne. Apetyt spadł do 0. Zaczyna sie robic naprawde ciężko

Angela, a kiedy masz mieć rozwiązanie? Może to już naprawdę czas na L4… rozumiem klientki I własna działalność, ale do porodu lżej już nie będzie…

• Angela1108 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatuszek666 wrote:
    Angela, a kiedy masz mieć rozwiązanie? Może to już naprawdę czas na L4… rozumiem klientki I własna działalność, ale do porodu lżej już nie będzie…
    Termin mam na 05.12 ale lekarz mówił że rozwiązują między 36 a 37 tyg. Max to pewnie w pierwszej połowie listopada chyba że same zadecydują że chcą wcześniej wyjść

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • botanika Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Jejku was tez tak strasznie bolą plecy ? Ja juz nie wyrabiam dziewczynki sa jakos tak ułożone ze czuje przy siedzeniu czy leżeniu w niektórych pozycjach ucisk na żołądek co nie jest przyjemne. Apetyt spadł do 0. Zaczyna sie robic naprawde ciężko

A ćwiczysz coś?
    U mnie brak bolesności.

Tak jak dziewczyny pisały wyżej. Skoro sama nie robisz sobie przerw to niestety ale nie będzie lżej :)

ticker_pgn.php?v=0,3,2026-12-27,-5,u
  • botanika Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami wrote:
    Luna ja też już zaczynam pomału schizowac z tymi ruchami , bo ogólnie coś babelkuje ale bardziej obstawiam jelita.

Ja chyba ostatnia mam połówkowe🫢
    Jeszcze ja mam późno :) 17 sierpnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 22:57

Wiolami lubi tę wiadomość

ticker_pgn.php?v=0,3,2026-12-27,-5,u
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:

Niestety nie będzie lepiej,jak to mówią im dalej w las tym coraz gorzej, być może przyjdzie czas,że sama powiesz już dość, bo nie będziesz dawala rady:( dziewczyny będą rosły, obciążenie dla kręgosłupa ogromne..
    Moja siostra z bliźniaczkami też malo co jadła, bo żołądek ściśnięty, narządy rozepchane, te końcowe tygodnie to juz w ogóle dramat,z jednym ciężko, a co mówić wszystko podwójnie.

2020 💙
    2023 💙
    Grudzień 2026 💗
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaaa12 wrote:
    Niestety nie będzie lepiej,jak to mówią im dalej w las tym coraz gorzej, być może przyjdzie czas,że sama powiesz już dość, bo nie będziesz dawala rady:( dziewczyny będą rosły, obciążenie dla kręgosłupa ogromne..
    Moja siostra z bliźniaczkami też malo co jadła, bo żołądek ściśnięty, narządy rozepchane, te końcowe tygodnie to juz w ogóle dramat,z jednym ciężko, a co mówić wszystko podwójnie.
    I w którym tygodniu urodziła? Ja wiedziałam ze z dwójką łatwo nie będzie ale stawiałam na późniejszy etap. Mi bardzo szybko czas mija ja nawet nie wiem kiedy to juz zleciało bo mam wrażenie ze dopiero co test zrobiłam

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    botanika wrote:
    A ćwiczysz coś?
    U mnie brak bolesności.

Tak jak dziewczyny pisały wyżej. Skoro sama nie robisz sobie przerw to niestety ale nie będzie lżej :)
    Wiesz co mi chodzic zaczyna byc ciężko a co dopiero ćwiczyć nawet nie miala bym kiedy tak prawdę mówiąc.
    Na L4 nie moge isc bo tak prawdę mówiąc mam działalność nierejestrowana czyli rozliczam sie ze skarbówka z dochodów ale omijam zus jakbyśmy planowali ciążę to pewnie bym to zrobila inaczej

preg.png

12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy 🩷🩷
  • Kfiatuszek666 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela1108 wrote:
    Wiesz co mi chodzic zaczyna byc ciężko a co dopiero ćwiczyć nawet nie miala bym kiedy tak prawdę mówiąc.
    Na L4 nie moge isc bo tak prawdę mówiąc mam działalność nierejestrowana czyli rozliczam sie ze skarbówka z dochodów ale omijam zus jakbyśmy planowali ciążę to pewnie bym to zrobila inaczej

Daleko masz do salonu? Bo postalo ograniczenie liczby klientek, moze 2 rano i 1 pod wieczór? Będziesz miała czas pomiędzy aby odpocząć.

‹‹ 197 198 199 200 201
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ