Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela1108 wrote:Jejku was tez tak strasznie bolą plecy ? Ja juz nie wyrabiam dziewczynki sa jakos tak ułożone ze czuje przy siedzeniu czy leżeniu w niektórych pozycjach ucisk na żołądek co nie jest przyjemne. Apetyt spadł do 0. Zaczyna sie robic naprawde ciężko
Angela, a kiedy masz mieć rozwiązanie? Może to już naprawdę czas na L4… rozumiem klientki I własna działalność, ale do porodu lżej już nie będzie… -
Termin mam na 05.12 ale lekarz mówił że rozwiązują między 36 a 37 tyg. Max to pewnie w pierwszej połowie listopada chyba że same zadecydują że chcą wcześniej wyjśćKfiatuszek666 wrote:Angela, a kiedy masz mieć rozwiązanie? Może to już naprawdę czas na L4… rozumiem klientki I własna działalność, ale do porodu lżej już nie będzie…
-
Angela1108 wrote:Jejku was tez tak strasznie bolą plecy ? Ja juz nie wyrabiam dziewczynki sa jakos tak ułożone ze czuje przy siedzeniu czy leżeniu w niektórych pozycjach ucisk na żołądek co nie jest przyjemne. Apetyt spadł do 0. Zaczyna sie robic naprawde ciężko
A ćwiczysz coś?
U mnie brak bolesności.
Tak jak dziewczyny pisały wyżej. Skoro sama nie robisz sobie przerw to niestety ale nie będzie lżej
-
Jeszcze ja mam późnoWiolami wrote:Luna ja też już zaczynam pomału schizowac z tymi ruchami , bo ogólnie coś babelkuje ale bardziej obstawiam jelita.
Ja chyba ostatnia mam połówkowe🫢
17 sierpnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia, 22:57
Wiolami lubi tę wiadomość
-
Niestety nie będzie lepiej,jak to mówią im dalej w las tym coraz gorzej, być może przyjdzie czas,że sama powiesz już dość, bo nie będziesz dawala rady:( dziewczyny będą rosły, obciążenie dla kręgosłupa ogromne..
Moja siostra z bliźniaczkami też malo co jadła, bo żołądek ściśnięty, narządy rozepchane, te końcowe tygodnie to juz w ogóle dramat,z jednym ciężko, a co mówić wszystko podwójnie.
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
I w którym tygodniu urodziła? Ja wiedziałam ze z dwójką łatwo nie będzie ale stawiałam na późniejszy etap. Mi bardzo szybko czas mija ja nawet nie wiem kiedy to juz zleciało bo mam wrażenie ze dopiero co test zrobiłamLunaaa12 wrote:Niestety nie będzie lepiej,jak to mówią im dalej w las tym coraz gorzej, być może przyjdzie czas,że sama powiesz już dość, bo nie będziesz dawala rady:( dziewczyny będą rosły, obciążenie dla kręgosłupa ogromne..
Moja siostra z bliźniaczkami też malo co jadła, bo żołądek ściśnięty, narządy rozepchane, te końcowe tygodnie to juz w ogóle dramat,z jednym ciężko, a co mówić wszystko podwójnie. -
Wiesz co mi chodzic zaczyna byc ciężko a co dopiero ćwiczyć nawet nie miala bym kiedy tak prawdę mówiąc.botanika wrote:A ćwiczysz coś?
U mnie brak bolesności.
Tak jak dziewczyny pisały wyżej. Skoro sama nie robisz sobie przerw to niestety ale nie będzie lżej
Na L4 nie moge isc bo tak prawdę mówiąc mam działalność nierejestrowana czyli rozliczam sie ze skarbówka z dochodów ale omijam zus jakbyśmy planowali ciążę to pewnie bym to zrobila inaczej -
Angela1108 wrote:Wiesz co mi chodzic zaczyna byc ciężko a co dopiero ćwiczyć nawet nie miala bym kiedy tak prawdę mówiąc.
Na L4 nie moge isc bo tak prawdę mówiąc mam działalność nierejestrowana czyli rozliczam sie ze skarbówka z dochodów ale omijam zus jakbyśmy planowali ciążę to pewnie bym to zrobila inaczej
Daleko masz do salonu? Bo postalo ograniczenie liczby klientek, moze 2 rano i 1 pod wieczór? Będziesz miała czas pomiędzy aby odpocząć. -