Grudzień 2026 🩷💙
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś byłam na wizycie u lekarza prowadzącego. Oczywiście skierowanie do diabetologa, w prezencie dostałam glukometr....
U Małego wszystko dobrze, waży już 825 g ten mały karateka. Lekarka chciała przyłożyć głowice do brzucha, a tam kopniak 😂
boys' mum, Kfiatuszek666, Minimalti lubią tę wiadomość
-
Do mnie przyszła komoda w środę i czeka na skręcenie 😅 sądzę, że póki co w tej komodzie mała się zmieści z ubraniami 😅Lunaaa12 wrote:A co do prania to różnie Lovela albo mąż przywoził mi z DE Lenora.
Musimy jeszcze jedna szafe kupić, bo nie będzie miejsca dla Małej,a te ciuchy zaczynają mi się piętrzyć 🙈 -
No jak chłopcy byli na wakacjach u mojej siostry i rodziców to ja chodziłam do pracy więc nie miałam jakiegoś oddechu 😉 ale już wrzesień za pasem i starszak pewnie będzie kończył lekcje ok. 15 więc zje obiad pouczy się i dzień minął.... Ja właśnie rozglądam się za ciuchami z H&M, Reserved w Smyku nic nie ma online dla takich maluchów... Znaczy może mi się nie widzą 😉 co do ubrań z drugiej ręki nie mam nic przeciwko ale np. z lumpeksu jak widzę faktyczny stan tych ciuszkow... Może dlatego, że kilka razy się naciełam na jakość tych używanych przez netaLunaaa12 wrote:Piękny widoczek 😊
Bo w domu zawsze jest co robić🙈 zrobisz jedno,potem drugie, trzecie, to zaraz znowu to pierwsze wymaga interwencji i tak w koło 😅
To maja spanie 😎 u mnie noc i poranek w samotnsoxi dzisiaj, jade później po chłopaków, a jutro juz mężu będzie to ostatni tydzień wakacji chociaż odpocznę 🤭
Wczoraj właśnie udało mi się do paru sklepów zajść, piękne ubranka,ale właśnie od rozmirow 68 w górę, te kurteczki w wisienki 😍😍😍
A mi kolejna paczka z Vinted przyszła i tym samym jeszcze kilka rzeczy i będę miała już dość ciuchów na 56-62, głównie Next i H&M część, to rewelacja jakosciowo i te ciuszki są takie piękne, wszystko z drugiej ręki:) -
Ojejku kawał kawalera 🩵 już powoli nasze maluszki będą miały 1kg😍 co do glukometra i mierzenia cukrów współczuję... Sama idę na początku września na krzywą i już się stresuje... Nie miałam co prawda cukrzycy, ale że starszym synem robiłam chyba z trzy podejścia bo nie dałam rady 😣🫣Panikara97 wrote:Dziś byłam na wizycie u lekarza prowadzącego. Oczywiście skierowanie do diabetologa, w prezencie dostałam glukometr....
U Małego wszystko dobrze, waży już 825 g ten mały karateka. Lekarka chciała przyłożyć głowice do brzucha, a tam kopniak 😂 -
Panikara97 wrote:Dziś byłam na wizycie u lekarza prowadzącego. Oczywiście skierowanie do diabetologa, w prezencie dostałam glukometr....
U Małego wszystko dobrze, waży już 825 g ten mały karateka. Lekarka chciała przyłożyć głowice do brzucha, a tam kopniak 😂
Wow kawal dzidziocha 💪💪💪💙
To teraz dieta, Współczuję, bo na początku jest z tym zabawy,niby wydaje się,że jesz ok,a tu wywala cukier, druga sprawa, że jak pisały dziewczyny potrafią zawyżać te sprzęty cukry2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
boys' mum wrote:No jak chłopcy byli na wakacjach u mojej siostry i rodziców to ja chodziłam do pracy więc nie miałam jakiegoś oddechu 😉 ale już wrzesień za pasem i starszak pewnie będzie kończył lekcje ok. 15 więc zje obiad pouczy się i dzień minął.... Ja właśnie rozglądam się za ciuchami z H&M, Reserved w Smyku nic nie ma online dla takich maluchów... Znaczy może mi się nie widzą 😉 co do ubrań z drugiej ręki nie mam nic przeciwko ale np. z lumpeksu jak widzę faktyczny stan tych ciuszkow... Może dlatego, że kilka razy się naciełam na jakość tych używanych przez neta
Ja na szczęście nie miałam nigdy żadnej wpadki z ciuchami z Vinted, jest ochrona kupujących,jak faktycznie coś jest nie tak,to można zwrócić, a jak ok to akceptuję zamówienie. Wypralam od razu i wyglądają jak nowe 😍 a naprawdę można dorwać perełki, może jakieś pojedyncze kupię w sklepie 😅
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Kawa chyba zaraz też wjedzie,jakaś śpiącą jestem,ciśnienie niskie😒
Za to maleństwo daje o sobie znac,tym razem gdzieś niżej atakuje 😆
Ostatnie miesiące, żeby nacieszyć się po raz ostatni tymi kopniaczkami 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:40
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Hej 💐
Ja mam trochę ciuszków od koleżanki, od szwagierki przejrzałam sobie to co do mnie wróciło po synku i zostawiłam tylko te neutralne, beżowe, mniej więcej jeszcze posegreguje rozmiarami i będę wiedziała co dokupić.
Gdzie chciałybyście się przenieść? -
Ja się muszę pochwalić byłam oglądać wózek na żywo i kupiłam parę ubranek dla małego i sobie dwie koszulę i parę higienicznych rzeczy 🫢
Kfiatuszek666 lubi tę wiadomość
2008👧 2009 👦
04.2023 👼💔(5tc)
O3.3024👼💔(Biochem)
O6.2024👼💔(6tc)
01.2025 👼💔(9tc)
14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)
19.04.2026 ⏸️
13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2
3.07 będziemy mieli synka🩵(14+3)
23.07 209 g chłopczyka (17t+2)
8.08. 317 g. chłopczyka (19t+4)

-
Co do przeniesienia sie do w sumie mi to obojętne chodź discorda nie lubię za bardzo. Najlepiej korzysta mi się albo z mesengera ( mam konto typowo bez zdjęć i itd taki anonim bo nie korzystam z fb) albo z whatsup ( teraz mam kontakt z dziewczynami gdzie zaczynałyśmy na mess a skończyło się właśnie na kameralnej grupie 10 osób na whatsup)
Ciuszki wszystkie wyprasowałam już. I pochowałam . Jeszcze muszę odebrać jedną paczkę ostatnia z ciuszkami i chyba raczej już nic nie będę zamawiać.
Teraz kawka i ogólnie zjadłabym coś słodkiego ale nie to co mam w domu 😂 -
Z grupą na Messenger jest tak, że można pisać pod pseudonimem lub jako anonim... Jedynie admin będzie widział nasze prawdziwe imiona i nazwiska i zdjęcia z FB . Bo jestem też na grupie rodzę w grudniu to właśnie można tam pisać pod pseudonimem 🙂blancaa12 wrote:Co do przeniesienia sie do w sumie mi to obojętne chodź discorda nie lubię za bardzo. Najlepiej korzysta mi się albo z mesengera ( mam konto typowo bez zdjęć i itd taki anonim bo nie korzystam z fb) albo z whatsup ( teraz mam kontakt z dziewczynami gdzie zaczynałyśmy na mess a skończyło się właśnie na kameralnej grupie 10 osób na whatsup)
Ciuszki wszystkie wyprasowałam już. I pochowałam . Jeszcze muszę odebrać jedną paczkę ostatnia z ciuszkami i chyba raczej już nic nie będę zamawiać.
Teraz kawka i ogólnie zjadłabym coś słodkiego ale nie to co mam w domu 😂 -
Lunaaa12 wrote:Jak dłużej będzie się utrzymywać to skonsultuj to. Bobas się rusza normalnie?
Teraz taki etap,że dziecko będzie intensywnie rosło, macica tak samo, uciskajac na narządy.
Ja w tej ciąży mam problem z oddechem, nie wiem czy mała juz mi coś tak uciska, czy co,ale jak leżę to aż mnie dusi i tez musze dogodnej pozycji szukać, a gdzie do końca..
Mialam dzisiaj wychodne z dziewczynami, ale było mi tego trzeba.. chłopaki na noc pierwszy raz u dziadków, a ja.. odpoczywam, bo juz byłam totalnie przebodzcowana, potrzebowałam tej.. ciszy
Wygląda na to, że przez ostatnie 2 dni po prostu rósł mi brzuch, ciągnęło i bolało jakoś wyjątkowo, ale dziś w nocy przestało i wszystko dobrze. Brzuszek większy
bobas rusza się chętnie.
Za to w nocy dopadła mnie gorączka, najpierw dreszcze, potem siódme poty, a od rana ból głowy i gardła
-
Ojej współczujęKfiatuszek666 wrote:Wygląda na to, że przez ostatnie 2 dni po prostu rósł mi brzuch, ciągnęło i bolało jakoś wyjątkowo, ale dziś w nocy przestało i wszystko dobrze. Brzuszek większy
bobas rusza się chętnie.
Za to w nocy dopadła mnie gorączka, najpierw dreszcze, potem siódme poty, a od rana ból głowy i gardła
oby nic poważniejszego się nie rozwinęło
zdrówka!
2020 💙
2023 💙
Grudzień 2026 💗 -
Angela miałam to samo, jakby konto było zablokowane ale już chyba okej u mnie.
-