Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Słoneczko🌼 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami bardzo sie cieszę 🙂

U mnie pozytywne nastawienie przed wizytą chociaż pół nocy nie spałam 🫣 Za tydzień byśmy chcieli pojechać do Sopotu nasi znajomi będą uczestniczyć w regatach ,kibicować zobaczymy czy dostanę zielone światło

Wiolami lubi tę wiadomość

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Wiolami Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam termin prenatalnych 18.06 😊 udało mi się dostać w moim miescie-mega , bo tylko jedno miejsce robi na NFZ .

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1

preg.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2019 wrote:
    Czy któraś z was nie ma jeszcze ustalonych badań prenatalnych? Bo moja prowadząca na 1 wizycie nie mówiła na kiedy a wizytę kolejna mam dopiero 27.05 i się zastanawiam czy ją później znajdę miejsce , nie wiem sama , u mnie w każdej ciąży wizyty raz w miesiącu
    Ja nie mam a wizytą dopiero 19.05

Justi2019 lubi tę wiadomość

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
  • Wiolami Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko🌼 wrote:
    Wiolami bardzo sie cieszę 🙂

U mnie pozytywne nastawienie przed wizytą chociaż pół nocy nie spałam 🫣 Za tydzień byśmy chcieli pojechać do Sopotu nasi znajomi będą uczestniczyć w regatach ,kibicować zobaczymy czy dostanę zielone światło

Trzymam bardzo mocno kciuki🤞🍀 i czekam na piękne wieści.

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️

preg.png
  • Buzoloka Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mamy 1.44 cm szczęścia ❤️serduszko biję jak dzwon ❤️ Jestem taka szczesliwa prawie się popłakałam na wizycie 🤣 Mam skierowania na badania prenatalne i badania krwi moczu itp . Także jest pięknie ❤️ Stresu nie było końca ale jak widać niepotrzebnie mam tylko torbiel na jajniku ale rzekomo to normalne i że powinna się wchłonąć co o tym myślicie też macie/miałyście?

MuminkAa, Akacjowa_, Ritaaa, Wiolami, Angela1108, Marti126, Justi2019, Myszkaaa20, Rosalinda, przyszłamama96, Alora, Minimalti lubią tę wiadomość

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super informacje z wizyt 🙂 oby tak dalej ✊️

Buzoloka, Wiolami lubią tę wiadomość

2021🐼
    2024🐼
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pierwsze prenatalne 16 czerwca poproszę o dopisanie

Wiolami, Angela1108 lubią tę wiadomość

2021🐼
    2024🐼
  • Wiolami Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Dziewczyny mamy 1.44 cm szczęścia ❤️serduszko biję jak dzwon ❤️ Jestem taka szczesliwa prawie się popłakałam na wizycie 🤣 Mam skierowania na badania prenatalne i badania krwi moczu itp . Także jest pięknie ❤️ Stresu nie było końca ale jak widać niepotrzebnie mam tylko torbiel na jajniku ale rzekomo to normalne i że powinna się wchłonąć co o tym myślicie też macie/miałyście?

Cudownie 😍🫶🏻

Buzoloka lubi tę wiadomość

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️

preg.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Super gratuluję 🥰🥰🥰🥰

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
  • Marti126 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Super wieści 💗
    Co do torbieli to wiesz jaką masz?
    Najczęściej spotykane w ciazy to torbiele czynnościowe (fizjologiczne): powstają z pęcherzyka, który nie pękł, lub z ciałka żółtego, które nie zanikło. Zazwyczaj znikają samoistnie lub torbiele tekaluteinowe: Powstają na skutek wysokiego poziomu. Obie wyzej wymienione powinny samoistnie zniknąć do 2 trymestru
    Ja mialam w 1 ciazy torbiel ale niestety nie czynnosciowa tylko dermoidalna i musialam miec po ciazy operacje i usunęli tą torbiel wraz z jajnikiem i jajowodem (miała 470g!), tyle ze torbiele dermoidalne to rzadkość i one nie maja szans sie same wchłonac, u ciebie pewnie ktoras z tych czesto spotykanych w ciazy i do 2 trymestru nie bedzie po niej śladu

11.10.08- córka
    06.04.11- syn
    17.05.16- córka
    31.12.26- w oczekiwaniu na maleństwo numer 4❤️

4w4days BHCG 1564.4
    6w2days pierwsze usg- potwierdzone 💗
  • Lunaaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:

To jest powód do wzruszeń! Super, niech zdrowo rośnie ✊✊✊

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Buzoloka Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti126 wrote:
    Super wieści 💗
    Co do torbieli to wiesz jaką masz?
    Najczęściej spotykane w ciazy to torbiele czynnościowe (fizjologiczne): powstają z pęcherzyka, który nie pękł, lub z ciałka żółtego, które nie zanikło. Zazwyczaj znikają samoistnie lub torbiele tekaluteinowe: Powstają na skutek wysokiego poziomu. Obie wyzej wymienione powinny samoistnie zniknąć do 2 trymestru
    Ja mialam w 1 ciazy torbiel ale niestety nie czynnosciowa tylko dermoidalna i musialam miec po ciazy operacje i usunęli tą torbiel wraz z jajnikiem i jajowodem (miała 470g!), tyle ze torbiele dermoidalne to rzadkość i one nie maja szans sie same wchłonac, u ciebie pewnie ktoras z tych czesto spotykanych w ciazy i do 2 trymestru nie bedzie po niej śladu
    Właśnie P. Ginekolog mówiła że powinna się wchłonąć ma około 3.5cm ale nie mówiła jakiego to dokładnie rodzaju . Mam nadzieję że to ta torbiel która mimo wszystko się wchłania. Przykro mi bo też się pewnie stresu najadłaś przez to .

• Mama Antosia Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś po kolposkopii odnośnie tego mojego hpv naszczescie nie ma żadnych zmian rakowych kamień mi z serca spadł jak tylko urodzę to zapiszę się na szczepienie i może się pozbędę bo teraz w ciąży nic nie zrobię. Teraz tylko regularnie kontrolować 😊
    Buzoloka gratulacje! Miałam kiedyś torbiel na jajniku i po czasie mi pękła i się pozbyłam nie martw się trzeba tylko obserwować ja miałam sporą bo 5 cm w formie płynnej ale się wchłonęło i byłam zdziwiona nie wiedziałam nawet kiedy a przy następnej wizycie lekarka mówiła że już nie ma. Zdrówka!

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png

preg.png
  • Buzoloka Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny ❤️

• Justi2019 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Super kolejne cudowne wiadomości oby tylko takie na naszym wątku , to kto jeszcze w tym tygodniu wizytuje?

preg.png
  • Buzoloka Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Antosia wrote:
    Ja dziś po kolposkopii odnośnie tego mojego hpv naszczescie nie ma żadnych zmian rakowych kamień mi z serca spadł jak tylko urodzę to zapiszę się na szczepienie i może się pozbędę bo teraz w ciąży nic nie zrobię. Teraz tylko regularnie kontrolować 😊
    Buzoloka gratulacje! Miałam kiedyś torbiel na jajniku i po czasie mi pękła i się pozbyłam nie martw się trzeba tylko obserwować ja miałam sporą bo 5 cm w formie płynnej ale się wchłonęło i byłam zdziwiona nie wiedziałam nawet kiedy a przy następnej wizycie lekarka mówiła że już nie ma. Zdrówka!
    Dziękuję Kochana ❤️ dobrze ze u ciebie również wszystko w porządku! Właśnie kwestia kontroli tej torbieli ,ty miałaś większą ale dobrze ze się wszystko wyjaśniło. Uspokoiłam się trochę i liczę na to że się wchlonie . Sama P.Lekarz się mnie pytała czy mam jakieś bóle czy coś może z 2 razy mnie tam zakuło ale nic poza tym .Może do następnej wizyty nie będzie śladu jak u Ciebie . Zobaczymy 😊

• Rosalinda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2019 wrote:
    Super kolejne cudowne wiadomości oby tylko takie na naszym wątku , to kto jeszcze w tym tygodniu wizytuje?
    Ja jutro - okropnie się stresuję 🥺

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Super 🥰

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Buzoloka Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Dasz radę napewno jest wszystko w porządku 🥰 powodzenia

• Lunaaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Trzymamy kciuki✊✊✊

Dzięki mojej gin udało się te wszystkie badania przed prenatalnymi zrobić na nfz :) cieszę się bardzo, że mam to z głowy, teraz czekam na wyniki, toxo i inne takie😬

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
‹‹ 41 42 43 44 45
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ