Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Słoneczko🌼 Ekspertka

Wysłany: 13 maja, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami bardzo sie cieszę 🙂

U mnie pozytywne nastawienie przed wizytą chociaż pół nocy nie spałam 🫣 Za tydzień byśmy chcieli pojechać do Sopotu nasi znajomi będą uczestniczyć w regatach ,kibicować zobaczymy czy dostanę zielone światło

Wiolami lubi tę wiadomość

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf
    Panorama wszystko ok dziewczynka 🩷

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Wiolami Autorytet

Wysłany: 13 maja, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam termin prenatalnych 18.06 😊 udało mi się dostać w moim miescie-mega , bo tylko jedno miejsce robi na NFZ .

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1
    21.05 1,86cm małego cudu 8t+2
    5.06. 3,98cm małego cudu 10t+3
    18.06 6,76cm małego cudu,badania prenatalne-wszystko dobrze 12t+2

preg.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2019 wrote:
    Czy któraś z was nie ma jeszcze ustalonych badań prenatalnych? Bo moja prowadząca na 1 wizycie nie mówiła na kiedy a wizytę kolejna mam dopiero 27.05 i się zastanawiam czy ją później znajdę miejsce , nie wiem sama , u mnie w każdej ciąży wizyty raz w miesiącu
    Ja nie mam a wizytą dopiero 19.05

Justi2019 lubi tę wiadomość

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy ❤️❤️
  • Wiolami Autorytet

Wysłany: 13 maja, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko🌼 wrote:
    Wiolami bardzo sie cieszę 🙂

U mnie pozytywne nastawienie przed wizytą chociaż pół nocy nie spałam 🫣 Za tydzień byśmy chcieli pojechać do Sopotu nasi znajomi będą uczestniczyć w regatach ,kibicować zobaczymy czy dostanę zielone światło

Trzymam bardzo mocno kciuki🤞🍀 i czekam na piękne wieści.

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️

preg.png
  • Buzoloka Koleżanka

Wysłany: 13 maja, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mamy 1.44 cm szczęścia ❤️serduszko biję jak dzwon ❤️ Jestem taka szczesliwa prawie się popłakałam na wizycie 🤣 Mam skierowania na badania prenatalne i badania krwi moczu itp . Także jest pięknie ❤️ Stresu nie było końca ale jak widać niepotrzebnie mam tylko torbiel na jajniku ale rzekomo to normalne i że powinna się wchłonąć co o tym myślicie też macie/miałyście?

MuminkAa, Akacjowa_, Ritaaa, Wiolami, Angela1108, Marti126, Justi2019, Myszkaaa20, Rosalinda, przyszłamama96, Alora, Minimalti, Cerva, wera1211 lubią tę wiadomość

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: 13 maja, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super informacje z wizyt 🙂 oby tak dalej ✊️

Buzoloka, Wiolami lubią tę wiadomość

2021🐼
    2024🐼
    2026 🫄
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 13 maja, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pierwsze prenatalne 16 czerwca poproszę o dopisanie

Wiolami, Angela1108, Hera098 lubią tę wiadomość

2021🐼
    2024🐼
    2026 🫄
  • Wiolami Autorytet

Wysłany: 13 maja, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Dziewczyny mamy 1.44 cm szczęścia ❤️serduszko biję jak dzwon ❤️ Jestem taka szczesliwa prawie się popłakałam na wizycie 🤣 Mam skierowania na badania prenatalne i badania krwi moczu itp . Także jest pięknie ❤️ Stresu nie było końca ale jak widać niepotrzebnie mam tylko torbiel na jajniku ale rzekomo to normalne i że powinna się wchłonąć co o tym myślicie też macie/miałyście?

Cudownie 😍🫶🏻

Buzoloka lubi tę wiadomość

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️

preg.png
  • Angela1108 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Super gratuluję 🥰🥰🥰🥰

preg.png

01.23 syn 🧑‍🌾 cud po 14 latach starań 🥰
    12.2012 👼🏻💔 w 12 tyg.
    02.2017 👼🏻💔 w 8 tyg.
    05.2005 córka 🙎🏼‍♀️
    10.04.2026 ⏸️
    29.05.26 mamy ❤️❤️
  • Marti126 Koleżanka

Wysłany: 13 maja, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Super wieści 💗
    Co do torbieli to wiesz jaką masz?
    Najczęściej spotykane w ciazy to torbiele czynnościowe (fizjologiczne): powstają z pęcherzyka, który nie pękł, lub z ciałka żółtego, które nie zanikło. Zazwyczaj znikają samoistnie lub torbiele tekaluteinowe: Powstają na skutek wysokiego poziomu. Obie wyzej wymienione powinny samoistnie zniknąć do 2 trymestru
    Ja mialam w 1 ciazy torbiel ale niestety nie czynnosciowa tylko dermoidalna i musialam miec po ciazy operacje i usunęli tą torbiel wraz z jajnikiem i jajowodem (miała 470g!), tyle ze torbiele dermoidalne to rzadkość i one nie maja szans sie same wchłonac, u ciebie pewnie ktoras z tych czesto spotykanych w ciazy i do 2 trymestru nie bedzie po niej śladu

11.10.08- córka
    06.04.11- syn
    17.05.16- córka
    31.12.26- w oczekiwaniu na maleństwo numer 4❤️

4w4days BHCG 1564.4
    6w2days pierwsze usg- potwierdzone 💗
  • Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:

To jest powód do wzruszeń! Super, niech zdrowo rośnie ✊✊✊

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Buzoloka Koleżanka

Wysłany: 13 maja, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marti126 wrote:
    Super wieści 💗
    Co do torbieli to wiesz jaką masz?
    Najczęściej spotykane w ciazy to torbiele czynnościowe (fizjologiczne): powstają z pęcherzyka, który nie pękł, lub z ciałka żółtego, które nie zanikło. Zazwyczaj znikają samoistnie lub torbiele tekaluteinowe: Powstają na skutek wysokiego poziomu. Obie wyzej wymienione powinny samoistnie zniknąć do 2 trymestru
    Ja mialam w 1 ciazy torbiel ale niestety nie czynnosciowa tylko dermoidalna i musialam miec po ciazy operacje i usunęli tą torbiel wraz z jajnikiem i jajowodem (miała 470g!), tyle ze torbiele dermoidalne to rzadkość i one nie maja szans sie same wchłonac, u ciebie pewnie ktoras z tych czesto spotykanych w ciazy i do 2 trymestru nie bedzie po niej śladu
    Właśnie P. Ginekolog mówiła że powinna się wchłonąć ma około 3.5cm ale nie mówiła jakiego to dokładnie rodzaju . Mam nadzieję że to ta torbiel która mimo wszystko się wchłania. Przykro mi bo też się pewnie stresu najadłaś przez to .

• Mama Antosia Przyjaciółka

Wysłany: 13 maja, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś po kolposkopii odnośnie tego mojego hpv naszczescie nie ma żadnych zmian rakowych kamień mi z serca spadł jak tylko urodzę to zapiszę się na szczepienie i może się pozbędę bo teraz w ciąży nic nie zrobię. Teraz tylko regularnie kontrolować 😊
    Buzoloka gratulacje! Miałam kiedyś torbiel na jajniku i po czasie mi pękła i się pozbyłam nie martw się trzeba tylko obserwować ja miałam sporą bo 5 cm w formie płynnej ale się wchłonęło i byłam zdziwiona nie wiedziałam nawet kiedy a przy następnej wizycie lekarka mówiła że już nie ma. Zdrówka!

Buzoloka, Izia lubią tę wiadomość

👶🏽 𝓐𝓷𝓽𝓸𝓼 21.07.2025
    ⏸️ 07.04.2026

age.png

preg.png
  • Buzoloka Koleżanka

Wysłany: 13 maja, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny ❤️

• Justi2019 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Super kolejne cudowne wiadomości oby tylko takie na naszym wątku , to kto jeszcze w tym tygodniu wizytuje?

preg.png
  • Buzoloka Koleżanka

Wysłany: 13 maja, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Antosia wrote:
    Ja dziś po kolposkopii odnośnie tego mojego hpv naszczescie nie ma żadnych zmian rakowych kamień mi z serca spadł jak tylko urodzę to zapiszę się na szczepienie i może się pozbędę bo teraz w ciąży nic nie zrobię. Teraz tylko regularnie kontrolować 😊
    Buzoloka gratulacje! Miałam kiedyś torbiel na jajniku i po czasie mi pękła i się pozbyłam nie martw się trzeba tylko obserwować ja miałam sporą bo 5 cm w formie płynnej ale się wchłonęło i byłam zdziwiona nie wiedziałam nawet kiedy a przy następnej wizycie lekarka mówiła że już nie ma. Zdrówka!
    Dziękuję Kochana ❤️ dobrze ze u ciebie również wszystko w porządku! Właśnie kwestia kontroli tej torbieli ,ty miałaś większą ale dobrze ze się wszystko wyjaśniło. Uspokoiłam się trochę i liczę na to że się wchlonie . Sama P.Lekarz się mnie pytała czy mam jakieś bóle czy coś może z 2 razy mnie tam zakuło ale nic poza tym .Może do następnej wizyty nie będzie śladu jak u Ciebie . Zobaczymy 😊

Mama Antosia lubi tę wiadomość

• Rosalinda Autorytet

Wysłany: 13 maja, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2019 wrote:
    Super kolejne cudowne wiadomości oby tylko takie na naszym wątku , to kto jeszcze w tym tygodniu wizytuje?
    Ja jutro - okropnie się stresuję 🥺

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: 13 maja, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Super 🥰

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Buzoloka Koleżanka

Wysłany: 13 maja, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Dasz radę napewno jest wszystko w porządku 🥰 powodzenia

• Lunaaa12 Autorytet

Wysłany: 13 maja, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Trzymamy kciuki✊✊✊

Dzięki mojej gin udało się te wszystkie badania przed prenatalnymi zrobić na nfz :) cieszę się bardzo, że mam to z głowy, teraz czekam na wyniki, toxo i inne takie😬

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
‹‹ 42 43 44 45 46 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ