Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudzień 2026 🩷💙
Odpowiedz

Grudzień 2026 🩷💙

Oceń ten wątek:
  • Nutka-koloru Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Ja jutro - okropnie się stresuję 🥺

Ja również jutro i też się stresuje , dziś po robiłam przed pracą badania które zostały mi zlecone i zobaczymy co będzie . Ten miesiąc mam dość ciężki więc martwię się bardzo ciągle się coś dzieje od choroby dziecka , choroba koleżanki z pracy prze co ja nie mogę iść na l4 bo musiały byśmy zamknąć placówkę z racji braku personelu , pogrzeb jeszcze mamy dzisiaj 😓 A za tydzień komunia córki .

Nutka-koloru
    34bws65guzrr5vb6.png
    n59yanlisck7ixbv.png

Aniołek 9 tydz. [*] 23.11.15
  • Minimalti Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buzoloka wrote:
    Dziewczyny mamy 1.44 cm szczęścia ❤️serduszko biję jak dzwon ❤️ Jestem taka szczesliwa prawie się popłakałam na wizycie 🤣 Mam skierowania na badania prenatalne i badania krwi moczu itp . Także jest pięknie ❤️ Stresu nie było końca ale jak widać niepotrzebnie mam tylko torbiel na jajniku ale rzekomo to normalne i że powinna się wchłonąć co o tym myślicie też macie/miałyście?

Pięknie, gratuluję!

Buzoloka lubi tę wiadomość

👧 29 👦 30

Starania od 01/2025

08.2025 ⏸️
    08.2025 💔 cb

08.03.2026 ⏸️
    09.03.2026 Beta HCG 16, progesteron 8,7
    11.03.2026 Beta HCG 16,3, progesteron 1,3
    CB 💔

09.04 ⏸️ beta HCG 16
    11.04 beta HCG 75
    13.04 beta HCG 198
    16.04 beta HCG 641
    20.04 beta HCG 4321

22.04 5+5 GS 14,3 mm, YS 2,6 mm, bez echa zarodka
    06.05 7+5 GS 27,9 mm, YS 4 mm, obecny zarodek z ❤️ CRL 10,1 mm - wiek 7+1

preg.png
  • Alora Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolami i Buzoloka super wieści, gratuluję dziewczyny ! ❤️
    Za resztę dziewczyn czekających na USG trzymam kciuki. A ja zapisałam się na badania prenatalne na 9.06.

Wiolami, Buzoloka lubią tę wiadomość

preg.png
  • Wiolami Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Ja jutro - okropnie się stresuję 🥺

Dasz radę Kochana jakby ja dałam 🤞🍀🫶🏻 zaciskam mocno kciuki -musi być dobrze 🤞

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1

preg.png
  • Rosalinda Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stresuję się, bo po prostu jakoś się to nie spina... Z młodszym synem ciąża była o 5 dni młodsza i to było jak najbardziej ok, bo miałam długie cykle, owulacja 19 dnia cyklu. A teraz cykle 27-dniowe, owulacja była 15 dnia cyklu. Teoretycznie zagniezdzenie mogło być później, ale test ciążowy wyszedł mi pozytywny 10 dpo... Gdyby zagniezdzenie było później to chyba by tak szybko nie wyszedł. Nie wiem, mam jakieś złe przeczucia 😔

🩵 10.2019
    🩵 02.2024
    🤰 12.2026

👼 05.2023 (5tc)
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    Stresuję się, bo po prostu jakoś się to nie spina... Z młodszym synem ciąża była o 5 dni młodsza i to było jak najbardziej ok, bo miałam długie cykle, owulacja 19 dnia cyklu. A teraz cykle 27-dniowe, owulacja była 15 dnia cyklu. Teoretycznie zagniezdzenie mogło być później, ale test ciążowy wyszedł mi pozytywny 10 dpo... Gdyby zagniezdzenie było później to chyba by tak szybko nie wyszedł. Nie wiem, mam jakieś złe przeczucia 😔
    Nie stresuj się, będzie dobrze 🧡 nie dzieje się przecież nic niepokojącego, a przesunięcia często się zdarzają 🙂

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Akacjowa_ Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj brzuch boli 🫠 musiałam w pracy lecieć poszperać w archiwum i chyba trochę za dużo tych kartonów było 🫣
    Do tego wizja chorobowa wisi nade mną, bo w żłobku szkarlatyna 🤡 a mój Mały już coś rano był nieswój 🥺

🧑 34 🧔36

2023 🐻
    02.2026 - powrót do starań 🧡
    14.03.2026 - IUI
    24.03.2026 - ⏸️🩷 🥹

preg.png
  • Buzoloka Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka-koloru wrote:
    Ja również jutro i też się stresuje , dziś po robiłam przed pracą badania które zostały mi zlecone i zobaczymy co będzie . Ten miesiąc mam dość ciężki więc martwię się bardzo ciągle się coś dzieje od choroby dziecka , choroba koleżanki z pracy prze co ja nie mogę iść na l4 bo musiały byśmy zamknąć placówkę z racji braku personelu , pogrzeb jeszcze mamy dzisiaj 😓 A za tydzień komunia córki .
    Powodzenia ! Oby choroby jak najszybciej minęły i tobie trochę opadł stres . Wszystko będzie dobrze jestem tego pewna 😊

• Wiolami Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:

Wiem co masz na myśli, ja też tak analizowałam,l.
    Przytulam i trzymam kciuki♥️

2008👧 2009 👦
    04.2023 👼💔(5tc)
    O3.3024👼💔(Biochem)
    O6.2024👼💔(6tc)
    01.2025 👼💔(9tc)
    14.12.2025 👼💔🩵Jaś (21tc)

19.04.2026 ⏸️
    13.05 1,09cm małego cudu z ♥️ 7t+1

preg.png
  • Lunaaa12 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    wiem,że człowiek w takich momentach zaraz ma milion czarnych scenariuszy,ale masz objawy, to dobry znak, wracaj jutro z dobrymi wiadomościami✊✊✊

2020 💁‍♂️
    2023 🙋
    Grudzień 2026 🤰
  • Buzoloka Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosalinda wrote:
    A termin na kiedy by Ci wypadał?

‹‹ 41 42 43 44 45
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ