WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Henna brwi
Odpowiedz

Henna brwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 321net Nowa

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie forumowiczki. Zastanawia
    mnie jedna kwestia, kobiety w ciąży nie powinny używać kosmetyków z niektórymi szkodliwymi składnikami. Sprawdziłam skład chyba każdej dostępnej na rynku henny i każda zawiera coś zabronionego. A henna dozwolona jest dla kobiet w ciąży. To jak to w końcu jest?

321net
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię ją co miesiąc i obie ciąże są książkowe. Nie zawracałabym sobie głowy takimi pierdołami.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • massa Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2017, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie slyszałam, żeby henna była zabroniona, sama też robiłam brwi, więc nie ma powodu do stresu :)

w4sqskjorh0yfkun.png
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 27 maja 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Henne można spokojnie robić tak samo jak dużo innych zabiegów kosmetycznych.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ