X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Henna brwi
Odpowiedz

Henna brwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 321net Nowa

Wysłany: 7 kwietnia 2017, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie forumowiczki. Zastanawia
    mnie jedna kwestia, kobiety w ciąży nie powinny używać kosmetyków z niektórymi szkodliwymi składnikami. Sprawdziłam skład chyba każdej dostępnej na rynku henny i każda zawiera coś zabronionego. A henna dozwolona jest dla kobiet w ciąży. To jak to w końcu jest?

321net
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię ją co miesiąc i obie ciąże są książkowe. Nie zawracałabym sobie głowy takimi pierdołami.

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • massa Przyjaciółka

Wysłany: 25 maja 2017, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie slyszałam, żeby henna była zabroniona, sama też robiłam brwi, więc nie ma powodu do stresu :)

w4sqskjorh0yfkun.png
  • Ewik Autorytet

Wysłany: 27 maja 2017, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Henne można spokojnie robić tak samo jak dużo innych zabiegów kosmetycznych.

mhsv2n0ahsxqjiji.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ