Ilość USG
-
Hej, nie widziałam podobnego tematu a zastanawiam się czy nie przesadzam z ilością USG. Jestem w 13tc a mialam ich już 7, chodzę do 2 lekarzy i za każdym razem mam robione USG. Lekarze twierdzą, że badanie nie daje żadnych negatywnych skutków dla dzidzi, ale co osoba to inne zdanie.
Jeżeli macie ochote opiszcie jak to wyglada u Was, ja wspomnę jeszcze iż ciągle sie martwie czy wszystko dobrze z bobasem i najchętniej podlaczylabym się do tego USG na stałeMia S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez kontrolowalam b czesto, co 2,5 tyg do konca 1go trym w zw z wczesniejszymi klopotami i mala jest zdrowa ;--))
usg to nie rtg, moze mowi sie by czesto nie robic bo by kobiety nfz naciagaly he he
ja tam widzialam potrzebe i fiz - dziecka czy ok rozwija sie i psych-wlasny spokojMia S lubi tę wiadomość
-
Ja miałąm b. czesto usg, co tydzień, dwa u ginekologa, a potem w szpitalu jak leżałam to nieraz codziennie, nic to dziecku nie zaszkodziło.Pytałam o to tez mojego gina i mówił, że gdyby to szkodziło dziecku to by tak często mi nie robił.
Majkowa lubi tę wiadomość
-