Imiona :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOdświeżam temat Mi dużo imion się podoba dla córeczki numerem jeden jest Ania ♥♥ , na drugim miejscu Madzia ♥♥♥ , podoba mi się również Asia , Nadia , Justyna , Martyna , Alicja , Ula , Basia , Patrycja , Julia , Ewelina , Emilka .Dla synka numerem jeden jest Adaś ♥♥♥ , na drugim miejscu Sebastian ♥♥♥ , podoba jeszcze bardzo mi się Jakub , Piotr , Patryk , Maksymilian , Seweryn , Mateusz .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 14:55
-
nick nieaktualnyLeticia Gratuluję wyboru pięknego , imienia dla córeczki .
Iskiereczka Jan też jest pięknym imieniem , mi się jeszcze podoba Staś , Krzyś , Wojtuś , Michał , Karol , a i jeszcze podoba mi się imię Zuzia , a wcześniej nie cierpiałam tego imienia , Ola , Weronika , Wiktoria .Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 13:28
-
nick nieaktualnyMi to co chwila zmieniają sie upodobania co do imion .
Dla córeczki wygrywa nadal Ania , potem jest Madzia , Justyna , Julia , Amelia , Kinga , Zuzia , Ula , Patrycja , Wiktoria , Liliana , Nadia , Natalia , Emilia , Martyna , Ola , Milena , Ewelina , Paulina .
Dla synka ostatnio z Adasia na miejscu pierwszym jest Sebastian , Jakub , potem Adaś , Wojciech , Damian , Dawid , Mateusz , Stanisław , Piotr .Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 12:36
-
U nas jest Olivia i Emilia. Oba imiona ja wybierałam. Olivia miałam już w liceum kiedy jeszcze nie znałam mojego lubego A jak się okazało , że drugie dziecko to też dziewczynka to też ja wybrałam.
Na studiach przedstawiałam się chłopakom Emilia tak dla żartów. Miałam fajną koleżankę o tym imieniu.
Teraz trzecia ciąża i nie mam pojęcia jakie imię gdy będzie dziewczynka a dla chłopca to myślimy Sebastian, ale też nie jestem do końca pewna. Dodam, że mieszkam za granicą a mój mąż jest obcokrajowcem czyli musimy wybrać coś pomiędzy
Ostatnio myślałam nad imionami dla dziewczynki. I jak na razie jest Alicia albo Weronika Dla chłopaka jak na razie bez zmian tylko SebastianWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 00:30
-
Mnie sie podoba Matylda tylko tak kiepsko się skraca, mati,ekchm moj facet przed moim mezem mial na imie mati
I jestem w kropce bo wszystko co mi fajnie mojemu be.MatyldaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:Mnie sie podoba Matylda tylko tak kiepsko się skraca, mati,ekchm moj facet przed moim mezem mial na imie mati
I jestem w kropce bo wszystko co mi fajnie mojemu be.
Dla mnie dla chłopca faworytem jest Franek a dla dziewczynki Hania narazie wiem ze z mojej dwojki jeden to chłopak a drugie dziecko nie chce sie ujawnic wiec ewentualnie trzeba wybrac drugie meskie -
My mamy już Igę została Igą bardzo późno, bo jakoś 8/9 miesiąc ciąży i do końca nie wiedzieliśmy czy na pewno. Jak się urodziła to byliśmy pewni, że to jest Iga.
teraz jeszcze nie znamy płci, ale dla dziewczynki podoba mi się wspomniana Nela, Matylda,Judyta, a dla chłopca Jerzyk, Tadzio, Antoś, Hubert...
sami nie wiemy
-
nick nieaktualny
-