X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Infekcje nerek i pecherza
Odpowiedz

Infekcje nerek i pecherza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kreska89 Nowa

Wysłany: 24 czerwca, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, szukam porady na temat domowych, naturalnych metod leczenia tego typu infekcji . Jestem w 11 tyg ciaży, brałam Nitrofurantoin i Amoxyciline po 7 dni każde. Nie chcę brać więcej antybiotyków a dalej odczuwam lekki ból w nerce. Co polecacie na naturalne pozbycie sie infekcji? Nie zdecyduję sie na 3 antybiotyk , gdyż ponich nie czuje się najlepiej bo nasilają mdlosci i nie uważam że to dobre dla zdrowia dziecka a efektów brak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca, 12:24

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ