X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Jakiego lekarza polecacie we Wroclawiu?
Odpowiedz

Jakiego lekarza polecacie we Wroclawiu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiula1986 Debiutantka

Wysłany: 18 września 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.jestem tutaj swiezaczkiem;-)jestesmy w 5tc i po pierwszej wizycie ginekologicznej,z ktorej nie jestem do konca zadowolona.Czy mozecie polecic mi kogos sprawdzonego we Wroclawiu? Z gory dziekuje za pomoc:*

• stay Ekspertka

Wysłany: 1 stycznia 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również dołączę się do pytania i odswieze temat. Szukam mamusi które są obecnie w ciąży albo już urodziły i mogą polecić kogoś do prowadzenia ciąży

<3 Nadusia <3
    z6EVp1.png
    tt1d64a6.png
  • Edka Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomasz Żołnierczyk, na NFZ lub prywatnie :) Prywatnie to w Ginemedica.

Papierówka lubi tę wiadomość

ijpbi09kncb0qlr5.png
  • Olafasola Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2017, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Joanna Tlolka, bardzo profesjonalna i dokładna pani doktor. Przyjmuje na NFZ i prywatnie. Zaczęła prowadzić moja ciążę w pl i przygotowała mnie świetnie do wylotu za granicę w 3 trymestrze.

• agania Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś chodziłam do dra Tomasza Fuchsa, przyjmuje w centrum MAMA I JA. Bardzo fajny lekarz.

MS lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Fridakahlo Koleżanka

Wysłany: 9 stycznia 2017, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urszula Sieradzka jak dla mnie najlepszy ginekolog.

Frida

PCO
    Hyperprolaktynemia czynnościowa
    Hipoglikemia reaktywna
  • nika77 Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fridakahlo wrote:
    Urszula Sieradzka jak dla mnie najlepszy ginekolog.

Fridakahlo,pisałam już do Ciebie ws Urszuli sieradzkiej na innym wątku,ale może tutaj będziesz szybciej,napisz mi coś więcej o tej lekarce, jakie ona ma metody diagnozowania problemów z zajściem w ciążę?jak długo do niej chodziłaś aż udało Ci się zajść w ciążę?proponowała Ci jakieś badania, robiła monitoringi, dawała jakieś leki?czy ta Pani pracuje również w jakimś wrocławskim szpitalu?

nika77
  • Fridakahlo Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nika77 wrote:
    Fridakahlo,pisałam już do Ciebie ws Urszuli sieradzkiej na innym wątku,ale może tutaj będziesz szybciej,napisz mi coś więcej o tej lekarce, jakie ona ma metody diagnozowania problemów z zajściem w ciążę?jak długo do niej chodziłaś aż udało Ci się zajść w ciążę?proponowała Ci jakieś badania, robiła monitoringi, dawała jakieś leki?czy ta Pani pracuje również w jakimś wrocławskim szpitalu?

Hej

Zaczelam do niej chodzic poniewaz polecila mi ją moja siostra. Mialam nieregularne cykle, juz na pierwszej wizycie w 28 dniu cyklu okazalo sie, ze nie ma pecherzykow i cykl byl bezowulacyjny. Pani zlecila mi badania i obserwacje cykli przynajmniej przez pol roku. Po tym czasie otrzymalam skierowanie do szpitala na endokrynologie bo tak bylo szybciej i latwiej by mnie zdiagnozowac. Okazalo sie, ze mam pco i hiperprolaktynemie czynnosciowa. Dostalam leki, chodzilam na monitoring by sprawdzic czy pecherzyki dojrzewaja i czy cialko zolte jest wydolne. Po czterech miesiacach od podjecia leczenia i m9nitoringow zaszlam w ciaze i to w momencie kiedy o tym nie myslalam i odpuscilam. Mielismy podjac wspomaganie cykli, ale juz nie bylo potrzebne.

Pani Sieradzka jest naprawde dobrym lekarzem z powolania. Mysle, ze nikt nie zaluje tego, ze do niej poszedl. Zawsze wyslucha i widac, ze chce pomoc. Teraz dalej do niej chodze i jestem bardzo zadowolona.

Ona jest rowniez naprotechnologiem.

Frida

PCO
    Hipoglikemia reaktywna
  • nika77 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Frida za odpowiedź:)
    To teraz pani Sieradzka prowadzi Twoją ciążę?a ona pracuje w którymś szpitalu,czy tylko prywatnie?ja byłam u niej dwa razy, teraz będę miała zleconą przez nią stymulację owulacji,więc nadal się jej trzymam.

nika77
  • Fridakahlo Koleżanka

Wysłany: 23 stycznia 2017, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona przyjmuje tylko prywatnie. Tak, prowadzi moja ciążę bo raczej niezdecydowalabym sie na nikogo innego.

Trzymam kciuki by Ci sie udalo ❤

Frida

PCO
    Hipoglikemia reaktywna
  • Estheroite Nowa

Wysłany: 28 lutego 2017, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michalik jak dla mnie jeden z lepszych ginekologów w okolicy. Kiedyś miałam też dobrą panią ginekolog w Warszawie, ale nie o tym temat.
    Ogólnie polecam też ze względu na bardzo dobrą położną, trafiłam bardzo dobrze przy drugiej ciąży, a moim zdaniem to mega ważne.

nie będę się tu teraz z resztą rozpisywać, na stronie macie więcej info http://ginekolog-michalik.pl

• Dodka91 Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście polecam z czystym sercem Dr.Roberta Gizlera ja jeżdżę do niego do Invimedu prywatnie niestety nie mam pojęcia czy przyjmuje poza klinika itp jestem mu strasznie wdzięczna pomógł nam naturalnie zajść w ciążę <3 a proszę mi wierzyć byłam u wielu lekarzy w Polsce.. nie chce juz nawet tego pamiętać żyję teraźniejszością <3

PCOS + problem męski morfologia plemników 0%
    Teratozoospermia poprawa na 3% :)
    Staramy sie od pazdziernika 2015
    Szczęśliwe walentynki 2017 <3
    CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !!!!! <3 udało się <3 jestem w ciąży <3
    24dc beta 33,9
    28dc 274,30 35dc2900
    w4sqpc0zhwo20bse.png
  • juliad Debiutantka

Wysłany: 25 kwietnia 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe że gdzieś kiedyś pisałam ale najwyżej się powtórzę - dla mnie dr Michalik jest najlepszy ;) http://ginekolog-michalik.pl/ proszę ;)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ