Jestem w ciąży a miałam okres!
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavendova wrote:I jak ten przyrost sprawdzałaś jeszcze? Wg mnie trochę mało. To może byc też torbiel one tez wytwarzaja bhcg. Koniecznie musisz to sprawdzić bo przy takim progu ciąża zdrowa raczej nie może zaistnieć...
Byly rozne przypadki a przy torbieli nie ma takiej bety! I nie tak rosnie a do tego musialaby miec ogromna ta torbiel i bolesci, ze hej... wiem cos o torbielach. Slyszalam o blizniaczej na takim progu. -
nick nieaktualnySeli wrote:Byly rozne przypadki a przy torbieli nie ma takiej bety! I nie tak rosnie a do tego musialaby miec ogromna ta torbiel i bolesci, ze hej... wiem cos o torbielach. Slyszalam o blizniaczej na takim progu.
Skoro lekarz po badaniu stwierdził z obserwować pod kątem pozamacicznej to napewno trzeba to wykluczyć. Sytuacja conajmniej dziwna, zobaczymy. Mam nadzieję ze sie dobrze rozwinie.
Beta 5 to w wielu labo nawet nie ciąża albi sam początek kilka h po rozpoczęciu zagniezdzania. Napewno 12 dpo beta 5 nie świadczy o ciąży litosci. -
nick nieaktualnyLavendova wrote:Skoro lekarz po badaniu stwierdził z obserwować pod kątem pozamacicznej to napewno trzeba to wykluczyć. Sytuacja conajmniej dziwna, zobaczymy. Mam nadzieję ze sie dobrze rozwinie.
Beta 5 to w wielu labo nawet nie ciąża albi sam początek kilka h po rozpoczęciu zagniezdzania. Napewno 12 dpo beta 5 nie świadczy o ciąży litosci.
Czasem się tak po prostu dzieje...nie na wszystko jest wytłumaczenie...
-