X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kiedy doszło do zapłodnienia
Odpowiedz

Kiedy doszło do zapłodnienia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Naciulkaaaaa Nowa

Wysłany: 8 lutego 2022, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie termin mam na 27.04.22 r, miałam mały skok 19 lipca 21 czy to dziecko może być z tego stosunku? Z mężem kochałam się między 21/23 lipca. Moje miesiączki były nie regularne dlatego data porodu wg usg ustalona. Gdy patrzyłam kalkulator poczęcia wyszło że 04 sierpnia 21 a kiedy zapłodnienia? Pomóżcie mi

• Nicka Znajoma

Wysłany: 23 lutego 2022, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    według mnie szansa jest

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ