X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Koronawirus
Odpowiedz

Koronawirus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Frufru Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_na_tymczasie wrote:
    To nie powód żeby komuś jawnie życzyć zarażenia i ewentualnej śmierci. To bestialstwo.
    Każdy ma swoje zdanie. Ja się martwię o siebie i dziecko, które ma się urodzić. To jest dla mnie najważniejsze.

f2wl4z179qh7gg9w.png
    ...................................................
    Starania od X 2016 ☹ lipiec 2018 - udało się!!! <3 ciąża trojacza... wrzesień 2018 - poronienie samoistne
    sierpień 2019 - pozytywny test! <3
  • NiecierpliwaOna Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubicie statystyki?
    Wg statystyk na podstawie tego, co wydarzyło się w Chinach i dzieje we Włoszech, szacuje się, że w Polsce z powodu koronawirusa zachoruje ok 7500 osób, z czego ok 300 przegra walkę z chorobą
    szacuje się też, że z powodu pandemii polskie PKB spadnie o ok 2 pnkt%

Wojtuś 09. 03. 2013
    Kasia 20. 05. 2015
    Kubuś 13. 11. 2016
    Aniołek Bogusia <3 24.01.2018 <3 [*] 10 tc
    Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 klz9hdgexq2u0dlm.png
  • Bryś Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2020, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zastanawiam,za tydzień mamy iść z synem na echo serca. I nie wiem, odwoływać czy nie? To prywatna przychodnia a i tak czekaliśmy 2 miesiące. Na razie wstrzymane są tylko konsultacje dzieci chorych. Ci byście zrobiły?

• Ania0306 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2020, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, biję się z myślami.Myślicie, że mając swój dom w polach w pobliżu tylko jeden dom to można wyjść z dzieckiem na własną posesję przed dom na kilkanaście minut? Czy raczej nie jest to dobry pomysł?

08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
    iv09jw4z1f5kql8q.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 25 marca 2020, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli nie będziesz miala tam kontaktu z innymi ludzmi to mozesz siedziec tam nawet pol dnia ;)

Ania0306 lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Jagnam Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2021, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawy artykuł o kwestii koronawirusa i leczenia medyczną marihuaną:
    https://centrum-mk.pl/czy-marihuana-pomoze-w-walce-z-koronawirusem

Na pewno nie jest wskazana w ostrej fazie.

Swoją droga dziewczyny jakie macie podejście do szczepień na koronawirusa? Zaszczepiłyscie sobie czy czekacie na więcej informacji o możliwych powikłaniach poszczepiennych?

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ