♥️ Kwiecień 2021 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
belldandy wrote:A ja od wczoraj mam skurczowe bóle i się boje, właśnie dzwonilam do swojego ginekologa o poradę i mówił zebym przyjechała o 13:30 lub o 15 to mnie zobaczy, wiec chyba pojadę na 15 jak będę miała opiekę do dzieci... bardzo się martwię bo brałam już 3 nospy...
Kurczę tylko nie jestem na świeżo depilowana, a nie mam już jak tego dokonać bo nie będę w domu.. tydzień po depilacji jestem;/
Nie przejmuj się depilacją
Ja kiedyś bardzo się przejmowałam aż z nienacka trafiłam do szpitala, a teraz wszystko mi jedno🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Olciak wrote:Nie przejmuj się depilacją
Ja kiedyś bardzo się przejmowałam aż z nienacka trafiłam do szpitala, a teraz wszystko mi jedno
Tragedii nie ma bo to tydzień od depilacji, ale wole być ogarnięta, a to taka niespodziewana będzie kontrola. Myslalam, ze mi powie, zebym wzięła więcej nospy czy ze jest ok, ale kazał się pokazać, a ze jestem już u mamy to nie mam jak się wrócić .
Na która masz wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 14:02
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ekta, bardzo dobrze ze sama się oczyścilas. Bardzo duża szansa że w kolejnym cyklu zobaczysz dwie kreski, czytałam że właśnie duży procent kobiet szybko zachodzi w kolejna ciaze.
Olciak jak w poprzedniej ciazy miałam problemy też z jakąś swedzaca pokrzywka. Tylko u mnie było kilka miejsc na których się pojawiała. Strasznie mnie swędziało.
Co do wizyty to ja mam dopiero w sobotęEkta lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam od ginekologa. Jest serduszko bije prawidłowo Ale zarodek od ostatniej wizyty przez tydzień urósł tylko o 1.5 mm więc lekarz nie daje dużych szans. Powiem wam, że już wtedy przy tym złym przyroscie bety byłam pewna, że to koniec tak więc ta informacja nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia po prostu przeciagnelo się to w czasie. Mam czekać na krwawienie do niedzieli jak się nie pojawi to na szpital. Może jestem potworem Ale chciałabym żeby było już po wszystkim bo trochę mnie denerwuje ta gra na czas.
-
Lajna wrote:Hej dziewczyny ja właśnie wróciłam od ginekologa. Jest serduszko bije prawidłowo Ale zarodek od ostatniej wizyty przez tydzień urósł tylko o 1.5 mm więc lekarz nie daje dużych szans. Powiem wam, że już wtedy przy tym złym przyroscie bety byłam pewna, że to koniec tak więc ta informacja nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia po prostu przeciagnelo się to w czasie. Mam czekać na krwawienie do niedzieli jak się nie pojawi to na szpital. Może jestem potworem Ale chciałabym żeby było już po wszystkim bo trochę mnie denerwuje ta gra na czas.
Ale ciaza się rozwija... jest serce. Daj Wam szanseAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyLajna
Przykro mi.
Mozesz czekac na cud, ale faktycznie ciaza zle rokuje. Rozumiem ze wolałabyś zeby to sie wyjaśniło w którąkolwiek ze stron... Nie win sie za takie myśli. To co teraz przezywasz to tortury. Masz prawo tak sie czuć.
Trzymaj sie mocno kochana. -
Myślę, że już nie będzie dobrze. Serio nie czuje zupełnie nic zero żalu smutku. Szkoda mi może trochę gościa w brzuchu Ale jakoś mam takie podejście że bywa nie ja pierwsza I nie ostatnia. Jedyne czego się boję to lyżeczkowana, myśl o tym napawa mnie przerażeniem. Oby poszlo samo. Najgorzej, że nie pozwolił mi odstawić leków bo ciąża jest żywa...
-
Lajna, cholercia.. znowu ta niepewność. Niech szybko się wyjaśni. Ta sytuacja z pewnością jest męcząca
trzymam mocno kciuki, dużo sił kochana!
-
nick nieaktualnyLajna
Ja byłam na Borowskiej. 3 dni trzymali mnie na tabletkach i sie samo oczyscilo..
Oni dlugo walczą o to żeby nie robić zabiegu..
PoczekaJ kilka dni dla pewności. Potem leki możesz odstawić sama, nikt Cid nie zmusi żeby je brać, ale malo który lekarz zaleci odstawienie leków dopiki serce bije..
Trzymaj sie mocno kochana. -
Magda_n wrote:Lajna
Ja byłam na Borowskiej. 3 dni trzymali mnie na tabletkach i sie samo oczyscilo..
Oni dlugo walczą o to żeby nie robić zabiegu..
PoczekaJ kilka dni dla pewności. Potem leki możesz odstawić sama, nikt Cid nie zmusi żeby je brać, ale malo który lekarz zaleci odstawienie leków dopiki serce bije..
Trzymaj sie mocno kochana.
Ja właśnie miałam w poprzedniej ciąży lekarza z borowskiej i tam też urodziłam córkę... Teraz mój jest z klinik i od razu założył lyzeczkowanie -
nick nieaktualnyLajna
Poprzednia ciaza tego samego dnia tabletka rano, wieczorem zabieg Druga 3 dni na tabletkach i bez zabiegu. Pojechałam z ulicy. Nie mialsm tam lekarza, a nie przyjeli nnie u mnoe bo zaczęła sie epidemi i stwierdzili ze to nie jest pilny przypadek.
Powiedziała mi lekarka ze nie ma szans żeby w dzien sie udalo oczyścić o to co miałam wcześniej to było bez sensu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 15:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia8401 wrote:Mojgo tate zabralo dzis pogotowie sttszanie sie denerwuje ,nie mog sobie miejsca znalesc ,najbardziej sie boje odebrac telefon jak zadzwoni
nie wiem jak sie uspokoic
co z tata ?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
[*] 2014 i 2016 -
Ekta. Przykro mi, że Cię to spotkało, ale jeżeli już musiałaś to przeżyć, to cieszę się, ze szybko się sama oczyściłaś. Ja miałam podobnie i doceniałam to, że nie trzeba było zabiegów.
Trzymam kciuki, żeby taka sytuacja więcej Ciebie nie spotkała 🙂 Daj nam znać jak się ponownie uda zajść 🙂
Monia 84. Dużo zdrówka dla taty. Trzymaj się.
belldandy. Ojej, takie bóle na pewno mogą wystaszyc. Miałaś już wizytę?
Mojanadzieja. Ja mam jutro wizytę serduszkową. Bardzo się boję 🙈
Lajna. Tak mi przykro. Jakoś nie mogę uwierzyć, że będzie źle, ale jeżeli rzeczywiście wszystko jest przesądzone to wcale Ci się nie dziwię. Jak ja się dowiedziałam, że nie bije serduszko to też chciałam, żeby jak najszybciej się oczyścić i mieć to z głowy.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
belldandy wrote:co z tata ?ja 37lat on 37 lat
2006 ( 16 tydzień, łyzeczkowanie) [*]
2008 synek
2010 córka
29.09.2020 (biochemiczna) 9/10 [*] -
Monia przykro mi, że taki stres przeżywasz. Oby tato szybko wydobrzał!
Mamy ten sam dzień ciąży
Ja zrobiłam powtórkę bety.
28 sierpnia 9671
po 72 godzinach
31 sierpnia 19902
wg kalkulatora lekko ponad 60% więc będę dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 20:19
Annie1981 lubi tę wiadomość