Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis na drugie sniadanie placki owsiane z platkow owsianych i maki owsianej z kawalkami jablka, maz zrobil dla siebie i syna na 1 sniadanie, a ja skorzystam i mam na drugie. Galaretke zrobie sobie moze jutro
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Tu masz kochana linka:
https://www.empik.com/lionelo-sven-plus-lozeczko-turystyczne-edycja-limitowana-empik-com-lionelo,p1219408456,dziecko-p
Wymiary są standardowe, 120x60
w ogole genialne ze na empiku mozna kupic lozeczko. bede je mogla kupic z karty sportowej;pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 10:55
-
Kiwona wrote:Tu masz kochana linka:
https://www.empik.com/lionelo-sven-plus-lozeczko-turystyczne-edycja-limitowana-empik-com-lionelo,p1219408456,dziecko-p
Wymiary są standardowe, 120x60
Kiwona tam jest w zestawie też przewijak? będziesz korzystać z tego łóżeczka na co dzień ? Spoko cena a ja planuje jeździć z Małym... może warto kupić...
coś dodatkowo należy dokupić? czy zestaw jest kompletny?Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Kiwona tam jest w zestawie też przewijak? będziesz korzystać z tego łóżeczka na co dzień ? Spoko cena a ja planuje jeździć z Małym... może warto kupić...
coś dodatkowo należy dokupić? czy zestaw jest kompletny?Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Kiwona tam jest w zestawie też przewijak? będziesz korzystać z tego łóżeczka na co dzień ? Spoko cena a ja planuje jeździć z Małym... może warto kupić...
coś dodatkowo należy dokupić? czy zestaw jest kompletny?
ja tez polecam turystyki bo my duzo jezdzimy i takie lozeczko skladane to super opcja. sprawdzilo mi sie duzo bardziej turystyczne z corka niz drewniane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 11:00
martusiawp lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:Ja mam to samo..mam dwa tygodnie różnicy między terminem USG a OM.
Wkurzające to trochę.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Daffi wrote:no wlasnie maja identyczne tylko rozowe i sie teraz zastanawiam bo ich sie okazalo niestety inne w wymiarach jak zmierzyli.
w ogole genialne ze na empiku mozna kupic lozeczko. bede je mogla kupic z karty sportowej;pPiszą, że materac 120x60 i tego się trzymam, jak będzie coś nie tak to będę reklamowała.
-
Matko,nadrobiłam Was. Muszę przestać spać do 10:00 bo później jest ciężko Was nadrobić
Ja dziś spałam na raty bo o 6 obudził nas pikający czujnik czadu,na szczęście to tylko baterie do wymiany.
Ja nie oglądam porodów,wolę tam iść na nieświadomce chyba,jak Fasolka
MamaAga Ty pisz spokojnie co Ci na sercu leży,od tego to forum przecież jest.
Denerwujecie mnie z tymi galaretkami,trzeba będzie iść do sklepu a tu jakiś śnieg z deszczem.Ale i tak do apteki muszę.
Miłego dnia :*Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:No właśnie kurczę widzę że zamawiacie jakieś kombinezoniki to jest taki cienki wiosenny ?? Bo ja o tym wcale nie pomyślałam A koniec kwietnia początek mają to czasami może być chłodno
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Fasolka, to jest komplet z przewijakiem, dokupuję tylko materac. Miałam podobne przy starszym synu i jeździliśmy z nim do dziadkow czy na wakacje, polecam
no to chyba się skuszęfaktycznie fajna sprawa! rozkłada się szybko?
Fasolka77
-
Skusiłam się na obejrzenie porodu na yt, taki w domu. Ale się ubeczałam! To jest jednak piękne
Ale nie będę się za bardzo wkręcała w to oglądanie
B_002, Paula 90, martusiawp, AniaKJ, Mama36, Misiabella, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Ja mam 3 tygodnie, ale to dlatego że o 3 tygodnie mi się spóźniła owulacja, a wiem dokładnie kiedy była bo robiłam testy owulacyjne i innymi metodami też sprawdzałam. Nie biorę tego terminu wcale pod uwagę ale muszę za każdym razem przypominać lekarzom że termin OM u mnie nie obowiązuje
Wkurzające to trochę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 11:06
-
Daffi wrote:to jest kompletny zestaw, przewijak, moskitiera daszek, organizer podwieszka dla maluszka i ten materacyk ale na nim bym malucha nie polozyla i tak trzeba dokupic wlasny.
ja tez polecam turystyki bo my duzo jezdzimy i takie lozeczko skladane to super opcja. sprawdzilo mi sie duzo bardziej turystyczne z corka niz drewniane.
Daffi a co jest nie tak z materacem z zestawu?Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Daffi a co jest nie tak z materacem z zestawu?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Skusiłam się na obejrzenie porodu na yt, taki w domu. Ale się ubeczałam! To jest jednak piękne
Ale nie będę się za bardzo wkręcała w to oglądanie