Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiwona wrote:Nie, raczej puszczać nie będą, nie było o tym mowy. Też się boję, na co trafię, dlatego podpytuję tutaj
martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Blue2019 wrote:Kiwona
Jesteś pewna że chcesz to oglądać ? Chyba lepiej czasami nie widzieć nie wiedzieć żeby mieć swoje indywidualne wyobrażenie o porodzie i nie być rozczarowana
ja na pewno nie będę tego oglądaćpozostanę przy serialowych porodach ... kobieta krzyczy, poci się a za chwilę dają jej czyściutkiego, zdrowego bobasa do przytulenia
Blue2019, Kiwona, mysla.nieskalana, Wiewióreczka, malutka_mycha, AniaKJ, Tunia76 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Aaa DAFFFI miałam wczoraj pisać i w końcu zasnęłam. Brawo dla Ciebie za reakcje na tą próbę oszustwa! Szczerze mówiąc jeszcze o takim sposobie nie słyszałam, a wierzcie mi że poznałam różne metody jak pracowałam na 112 i ludzie dzwonili żeby je zgłosić. Mam nadzieję że nikt ze znajomych twojej siostry nie dał się oszukać.
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyFasolka
Haha masz rację lepiej tego.nie oglądać to tak.samo jak.filmiki o cc... mimo że miałam wiem jak wygląda czeka mnie kolejna to w życiu bym nie chciała tego widzieć ani wiedzieć jak.to dziecko.wyciagaja i cieszę się że u mnie w szpitalu nic się nigdzie nie odbija w żadnych lampach bo inaczej by musieli od razu mnie na kardiologie zawieźć jak bym zobaczyłaFasolka77, Kiwona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiwona - na Instagramie są profile które pokazują porody w bardzo ładny sposób. Nie natrafisz na nic co by mogło Cię straszyć.
Przykładowe (moje ulubione):
Gentlebirth
Birthtube
Birtwavesmidwifery
Empoweredbirthproject
BirthwithoutfearKiwona, Karmelllka90, mysla.nieskalana, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry! U nas w Krakowie za oknem deszcz i zimno ale powietrze dzięki temu lepsze. Ja dzisiaj wstałam o 9:) mąż w pracy po miesiącu urlopu!
W nocy wstałam na siku i miałam zgagę ale zasnęłam teraz też mam zgagęa miałam spokój jakieś 2 tygodnie.
Jestem po śniadaniu dzisiaj na drugie śniadanie cytrynowa galaretka z jogurtem naturalnym więc chyba zdrowo?Misiabella, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Kiwona - na Instagramie są profile które pokazują porody w bardzo ładny sposób. Nie natrafisz na nic co by mogło Cię straszyć.
Przykładowe (moje ulubione):
Gentlebirth
Birthtube
Birtwavesmidwifery
Empoweredbirthproject
Birthwithoutfear -
nick nieaktualny
-
Kiwona Ty kupowalas turystyka lionelo? ma on na pewno standardowe wymiary? materac 120x60 sie zmiesci?
bo kurde sama juz nie wiem na jakie sie zdecydowac a brat kupil dla malutkiej z lionelo i sie okazuje ze ma niestandardowe wymiary. -
nick nieaktualnyKiwona wrote:Dzięki Paula, ale nie mam instagrama, nigdy tam nie wchodziłam nawet
Na tych kanałach na Instagramie jest to podane ze smakiem ale bez kłamstwa. -
Daffi wrote:Kiwona Ty kupowalas turystyka lionelo? ma on na pewno standardowe wymiary? materac 120x60 sie zmiesci?
bo kurde sama juz nie wiem na jakie sie zdecydowac a brat kupil dla malutkiej z lionelo i sie okazuje ze ma niestandardowe wymiary.
A zaraz potem będę robiła galaretkę -
Paula 90 wrote:Ja gdzie indziej nie oglądam bo trafiłam parę razy na paskudy, bo tam wchodzą te osoby dla których porody to coś podniecającego i im więcej brzydactwa tym lepiej.
Na tych kanałach na Instagramie jest to podane ze smakiem ale bez kłamstwa. -
Karmelllka90 wrote:Dzień dobry! U nas w Krakowie za oknem deszcz i zimno ale powietrze dzięki temu lepsze. Ja dzisiaj wstałam o 9:) mąż w pracy po miesiącu urlopu!
W nocy wstałam na siku i miałam zgagę ale zasnęłam teraz też mam zgagęa miałam spokój jakieś 2 tygodnie.
Jestem po śniadaniu dzisiaj na drugie śniadanie cytrynowa galaretka z jogurtem naturalnym więc chyba zdrowo?
hahaha ja też wcinam właśnie galaretkę cytrynową ale jeszcze bez jogurtu (robiłam zanim Karola napisała przepis) i z sorbetem truskawkowym własnej robotyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 10:51
Fasolka77
-
Kiwona wrote:Daffi, jak je rozłożyłam to wyglądało na standardowe. Zaraz wyszukam w necie, bo wynieśliśmy je do piwnicy.
A zaraz potem będę robiła galaretkę