Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
chce_byc_mama wrote:...ale napewno masz inne, Twoje wlasne ciazo-umilacze
coś się znajdzie ale cukier może skakaćWalenty właśnie przyniósł lody słony karmel
na kolację zjem obiad z surówką z kiszonej a do tego LODY!!!!!!!!!!!!!!
B_002, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Misiabella wrote:Niestety dobry humor mnie opuscil. Usg robila mi rezydentka, wg jej pomiaru dziecko nadal wazy 1200 gr. Nie dali mi go do wgladu ale zerknelam i zapamietalam ze bpd zwiekszylo sie o z niecalych 73 mm do 75, ale cos innego zostalo zmierzone na mniejsze. Moze to byc blad pomiaru, no i ciezko zobaczyc wzrost dziecka po kilku dniach. Pani dr rezydentka ostrzegla mnie ze tak szybko mnie nie wypuszcza. Skontaktowalam sie z moja ginekolog i ona zadzwonila na oddzial, bo tu kiedys pracowala i zapytala o co kaman. Z nia troche inaczej gadali. Powiedzieli jej ze plan jest taki by zostawic mnie do poniedzialku i wtedy zobacza, moze kolejne usg beda przeprowadzone ambulatoryjnie. No i ze zdaja sobie sprawe, ze przez kilka dni moze sie nie udac odnotowac zadnego wzrostu przez blad pomiaru itd. Przeplywy i plyn owodniowy w normie. Po tym usg zlapalam strasznego dola, jeszcze moj syn jakby przestal chciec rozmawiac ze mna przez telefon. Znam to zachowanie z opowiesci innych. On podswiadomie odczuwa ze go opuscilam, choc tego nie do konca rozumie i odsuwa sie ode mnie. Nie wyobrazacie sobie jak bardzo to rozdziera mi serce. Jak bardzo boje sie o niego.
Misia przykro miTulę i ściskam!!!
Misiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyMisia
Musisz być silna i zebrać się dla dobra drugiego syna, bo najbardziej bezbronny jest ten w brzuszku i on teraz jest najważniejszy A pierworodnemu wynagrodzenia w swoim czasie. Nie stresuj się nad z dobrej myśli. Trzymam kciuki :*Misiabella lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:A ja cały czas kaszlę jak mnie wieczorem zgaga złapie i też się zastanawiałam, ale bardziej nie nad szyjką a mięśniami brzucha, czy to nie szkodzi za bardzo teraz. Szyjka raczej się od kichania nie skróci.
-
Misiabella trzymaj się! Trudny jest taki czas rozłąki z dzieckiem, ale w szpitalu jesteś dla dobra drugiego dziecka. Zrobią badania i wyjdziesz, musisz być silna, synek za jakiś czas nie będzie o tym pamiętał.
Moja mama jak rodziła brata to zostałam u babci na ten czas, miałam roczek. Tata był na studiach w tym czasie. Brat miał problemy na początku i leżał w inkubatorze. Mama spędziła w szpitalu 2-3 tygodnie i jak po mnie przyjechała do babci to ja jej podobno nie poznałam i nie chciałam do niej iść. Mama mówi że ja płakałam i ona też. A teraz to takich rzeczy się nawet nie pamięta, bo dzieci zapominają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 18:43
Misiabella lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Ja już po obiadokolacji. Pizza męża zawsze najlepsza.
Może wam smaka narobię ale wrzucam zdjęcia
Obym tylko zgagi nie miała po tym, chociaż pewnie i tak będzie, nie ma się co łudzić.
Daffi, Karollinax26, Wiewióreczka, Tunia76, Natalia-tosia, DorotaAnna, martusiawp, mysla.nieskalana, Lolka30, Kasiulka90, valetta94, estrella, Anete, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karolina różnych rzeczy próbuję, mleko łagodzi, ale na noc już biorę Rennie jak mnie męczy gdy idę spać. To chyba najlepiej pomaga.
No i to pomelo ostatnio też całkiem fajnie działa. Jem po troszkę przed spaniem.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Misiabella, już niebawem wszystko się dobrze skończy
Synek na pewno wszystko zrozumie gdy już wrócisz do domu. Trzymaj się dzielnie! :*
Boże dziewczyny ja dziś od 8:00 jak weszłam do kuchni to wyszłam o 18:00, nadrobiłam Was i już nie wiem o czym pisałyście tyle tego było:D Pamiętam tylko aferę o tygodnie ciąży, ale ciii, już się zamykam na ten temat
Byłam dzisiaj z córką na prześwietleniu kostki, bo od kilku miesięcy mówiła, że ją boli, matko kochana jaką aferę zrobiła, że ja z nią nie będę w pokoju tam gdzie robi się zdjęcie. Chociaż jej tłumaczyłam, że jestem w ciąży i mi nie wolno, bo może krzywda się stać dzidzi itd... Widać było, że jest na mnie wręcz obrażona... taka mi się już duża wydawała i samodzielna a to jednak jeszcze takie małe dziecko.
Padam na pysk, po tych pieczeniach, idę się kąpać i spać, nie piszcie zbyt dużo, żebym nie musiała jutro rano znowu godzinę nadrabiać
-
B_002 wrote:
A znajdę po zapachu pizzy. -
B_002 wrote:
B_002 lubi tę wiadomość
-
Baaaasia, ale jesteś! Pierdzielę, zamawiam pizzę
Kasiulka, ja widzę, że trochę urósł brzuszekale masz obłędną figurę...
Veletta, te Twoje 18 kg seksownie się umiejscowiło - cyc i brzuchMąż Cię nie pozna, ale w pozytywnym sensie
Misia, bardzo współczuję...czyli nie wiadomo ile tam zabawisz...synek odwiedzi Cię w weekend? Porozmawiaj z nim. Niedługo mu wynagrodzisz.
Dorota, w brzuchu masz małego fotomodela!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 19:01
B_002, DorotaAnna, Kasiulka90, valetta94 lubią tę wiadomość
-
Ja przez Was chodzę ciagle głodna! Ciagle przewija się tu temat żarełka xd
Wiewióreczka albo jakiś myśliciel mi się trafił xdWiewióreczka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Jeszcze niedawno sie urodzila a tu już gagatek ma 4.5 mca i prawie 8kg
Alunia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2eefca689600.png
Nie wiem czemu czarne trzeba na nie kliknac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 19:12
mysla.nieskalana, Karmelllka90, B_002, Karollinax26, Wiewióreczka, martusiawp, Lolka30, Kasiulka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość