Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelka wydaje się że Leonka jest wymieszana chodź na pierwszy rzut oka pomyślałam że do męża.
Ja jestem koziorożec A mój mąż wodnik. Będzie miał dwa rogacze w domu, dobrze że on spokojny i ugodowy jest.
Misiabella lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Fasolka77 wrote:ja nie chcę powiększać! absolutnie... jedynie je trochę podnieść...
po KP to na pewno będzie tragedia... żeby się nie śmiali podczas reanimacji, że należy między sutkami uciskać
bo mi będą pępek defibrylować
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Moja babcia miała jedna wizytę. A na porodowke jechała ż pracy. Tylko miała siedząca, biurowa. Ale mówi że dobrze się czuła, nie pamięta jakiś upierdliwy h dolwgliwosci
Ale takie były wtedy czasy. Ponoć kobiety na wsiach do końca ciąży na polach pracowały.malutka_mycha lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelka, mnie się wydaje że będzie podobna do taty
Mycha! Ja ostatnio cały czas byłam tłuczona po prawej stronie, wczoraj tak naprawdę pierwszy raz po lewej ale ból naprawdę jest, wiadomo do zniesieniaale ten miły i przyjemny czas subtelnych ruchów chyba się zakończył
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
ZANIM ODRUCHOWO WCISNIESZ CYTUJ, PAMIETAJ PROSZE, NIE CYTUJ LUB USUN LINKI ZEBY ZDEJECIA NIE ZOSTALY :* [/QUOTE]
no kurde mnie się widzi, że na drugim zdjęciu usta po tatusiui blondyna będzie jak ta lala po rodzicach!!!!
Karmellka na zdjęciu wyglądasz bardziej łagodnie a nie tak pyskato jak na forum
mysla.nieskalana, Wiewióreczka, Martusiazabka lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
mysla.nieskalana wrote:Ja się tam na podobieństwach nie znam,ale Karmelka piękna kobieta,mąż przystojny więc i dzidziuś będzie śliczny-proste!
ze z takimi genami będziemy mieć śliczne, zdrowe dziecko.
Ja się stresowała ZD ( w sumie dalej się stresuję) ale mąż mnie uświadomił że jego plemniki miał takie super geny że nie ma takiej opcjijeszcze żeby to prawda bylo
-
DorotaAnna wrote:Fasolka 10 ruchów w ciągu godziny. Ta godzinę wybierasz sama- to ma być godzina spodziewanej aktywności dziexka, czyli wtedy kiedy zazwyczaj się najwiecej rusza (np u mnie to będzie ok 21)
ok i 1 h w ciągu dnia wystarczy żeby być spokojną? jak się ruszy 10x w ciągu godziny na dzień tzn, że jest okFasolka77
-
Paula 90 wrote:Ja cipkę już od przeszło miesiąca smaruje olejkiem Weleda. I lekko naciągam
No na tym olejku co ja mam jest napisane zeby smarowac od 34 tygodnia i jest zalaczona instrukcja masazu. Wpisalam to na youtuba bo jakos nie moglam sobie zwizualizowac jak to ma wygladac to naciaganie… no i nie wiem jak dam rade tak kciuki sobie wsadzic i rozciagac
-
malutka_mycha wrote:Haha, to mój mąż coś podobnego mówi
ze z takimi genami będziemy mieć śliczne, zdrowe dziecko.
Ja się stresowała ZD ( w sumie dalej się stresuję) ale mąż mnie uświadomił że jego plemniki miał takie super geny że nie ma takiej opcjijeszcze żeby to prawda bylo
) to dla nas będą śliczne
KarmeLoVe, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Karmelka, mnie się wydaje że będzie podobna do taty
Mycha! Ja ostatnio cały czas byłam tłuczona po prawej stronie, wczoraj tak naprawdę pierwszy raz po lewej ale ból naprawdę jest, wiadomo do zniesieniaale ten miły i przyjemny czas subtelnych ruchów chyba się zakończył
natomiast bol żeber (który już mi na plecy promieniuje) jest nie do zniesienia. Cały czas się zastanawiam czy to aby na pewno naturalne. Chyba na następną wizytę pójdę z koperta i niech mi robią cc przed terminem (tzn po 37 tc) bo ona JUZ się tam nie miesci
-
mysla.nieskalana wrote:A ja też jakoś ciągle się stresuje,że może coś być nie tak.Ale to tak chyba podświadomość głupia działa.Wszystko będzie dobrze,a dzieci nawet jakby były paskudne (żartuje oczywiście
) to dla nas będą śliczne
malutka_mycha, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Tunia76 wrote:Mnie też boli skóra wokół pepka. Myślałam, że od zastrzyków, ale Ty nie klujesz w brzuch. Czyli uroki ciąży.
Karmić też planuję rok, a jak wyjdzie to zobaczymy.
mnie też! pisałam o tym kiedyś ale nikt nie skomentował więc uznałam, że tylko ja tak mam ale mnie lekarka uspokoiła , że się brzuszek rozciąga
ja się też troszkę martwię czy ten mały brzuszek i niski centyl nie jest spowodowany małą macicą.. tak mi lekarze mówili na usg jeszcze przed ciążą... ale prof. Wilczyński powiedział, że macica się rozciąga i absolutnie nie ma powodu do zmartwień.. no ale każdy balon ma jakieś swoje ograniczenia.. najważniejsze, że takie 1,6kg Maluchy już przeżywają, prawda? w razie W... jest szansa... oby siedział w środku jak najdłużejMisiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77