Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
martusiawp wrote:B002 a ta kartę wyrobili Ci w rosmanie? Bo ja kiedyś pytałam o ten plastik to pani w kasie powiedziała że mają tylko aplikacje na telefonach i z tego ściągają rabat.
W błąd mnie wprowadziła?martusiawp, DorotaAnna lubią tę wiadomość
-
Daffi współczuje naprawdę bo brzmi to okropnie. I jeszcze że Cię w nocy budzi. I tak co chwile się wybudzany na siku to jeszcze takie gowno Cię budzi👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
No juz pocieszam się ze lada moment. Znalazlam tego nawet plusy. Jestem tak zaprawiona we wstawaniu ze budze sie i wstaje czy do wc czy po mleko na zgage a normalnie bym zwlekala i byla poltomna. Bedzie latwiej do Filipa wstawac.
Jeszcze moja psinka ma cieczke i jest niemilosiernie wnerwiajaca. Ciagle sie łasi, wlazi na nas.. Szkoda ze jak samca jej przyprowadzilam to uciekala gdzie sie tylko dalo. I jeszcze potrafi sobie w nocy gacie zdjąć a ona spi tylko z nami w lozku..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 09:21
-
Witam się
Fasolka, ja Ci chyba ni wpisałam jeszcze, ale zachwyciliscie mnie na tych zdjęciach! Jesteście cudownie, cała 3!
Tak,przezyc noc... Jeszcze jakieś 9 tygodni
Ja zjadłam płatki, zaraz robię kawusie. K jeszcze śpi, bo się napracowal wczoraj przy sprzątaniu, synus mój już się z kotami tuli i oglądamy wspólnie zwierzaczki na nat geo Wild.
Wstałam dzisiaj z syndromem wicia gniazda, może w koncu i mi uda się zacząć pranko i prasowanko, może juz w tym tygodniu
Buziakuje Was wszystkie :*Fasolka77, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Ja noc zaliczam do tych pod tytułem *porażka*...
nie dość,że jakieś doły mnie lapały to nie mogłam się ułożyć przez ból biodra i jakby pachwiny jednocześnie i przez to totalne niewyspanie już boli mnie głowa a to dopiero początek dnia...
pocieszeniem jest mega piękna pogoda za oknem
Młody chyba też się na mnie obraził bo jakoś niemrawo się rusza...ehhh -
nick nieaktualnyJa już wypeelingowana, wygolona i wysmarowaną do połysku, włosy nawilżone i stonowany kolor, peeling i makijaż na twarz zrobiony.
Teraz jeszcze paznokcie bym zrobiła, ale najpierw zjadłam ciasto drożdżowe z dżemem i szklanką mleka. Mniam
A nie chciałam Wam wczoraj pisać na wieczór, żeby nie wywoływać ślinotoku - w Świdnicy jest paczkarnia w której robią paczki na bieżąco. Są setki różnych nadzien, codziennie coś innego. I można kupić jeszcze gorące. 3zl za sztukę ale są świeże, pyszne i duuuuze.
Bywają z pomarańczą i chilli, czekolada z różnymi domieszkami, maliny, toffi, różnorakie owoce itd. mniam mniam mniam
mysla.nieskalana, Tunia76, Fasolka77, Kasiulka90, Lolka30, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Kiwona a jak tam malowanie, koniec blisko?
B_002 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
No ja też się wczoraj odgruzowałam,zaraz walnę makijaż i po obiedzie wycieczka na zakupy
W ogóle lepiej mi się funkcjonuje jak zrobie makijaż,nawet jak nigdzie się nie wybieram.
Mój dzidziuś zaczął mnie kopać pod cyckami! tego jeszcze nie znałamNie był jeszcze tak wysoko (znaczy moje cycki są wysoko tylko w biustnoszu
)
Mama36, malutka_mycha, Paula 90, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Tunia, mamy pomalowana sypialnie, przedpokój i łazienkę. Najgorsze przed nami, czyli salon i kuchnia. K potrzebuje pomocy przy tym, bo ma w bardzo złym stanie kręgosłup, poza tym pracuje do późna i jeszcze ogarnia tu większość prac cięższych w domu. Zostają mu weekendy. Ten już nam wypadl, przyszły też wypada. I tak się to przeciąga. Ale mogę już zaczynać pranie pomału chyba.
Dobrze, że my do porodu to jeszcze mamy trochę czasu. -
Kiwona wrote:Witam się
Fasolka, ja Ci chyba ni wpisałam jeszcze, ale zachwyciliscie mnie na tych zdjęciach! Jesteście cudownie, cała 3!
Tak,przezyc noc... Jeszcze jakieś 9 tygodni
Ja zjadłam płatki, zaraz robię kawusie. K jeszcze śpi, bo się napracowal wczoraj przy sprzątaniu, synus mój już się z kotami tuli i oglądamy wspólnie zwierzaczki na nat geo Wild.
Wstałam dzisiaj z syndromem wicia gniazda, może w koncu i mi uda się zacząć pranko i prasowanko, może juz w tym tygodniu
Buziakuje Was wszystkie :*
dziękuję Kiwona! i w ogóle wszystkim Wam za miłe słowa!
a jak Twoje kotki Kiwona? lepiej się czują?Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Ja już wypeelingowana, wygolona i wysmarowaną do połysku, włosy nawilżone i stonowany kolor, peeling i makijaż na twarz zrobiony.
Teraz jeszcze paznokcie bym zrobiła, ale najpierw zjadłam ciasto drożdżowe z dżemem i szklanką mleka. Mniam
A nie chciałam Wam wczoraj pisać na wieczór, żeby nie wywoływać ślinotoku - w Świdnicy jest paczkarnia w której robią paczki na bieżąco. Są setki różnych nadzien, codziennie coś innego. I można kupić jeszcze gorące. 3zl za sztukę ale są świeże, pyszne i duuuuze.
Bywają z pomarańczą i chilli, czekolada z różnymi domieszkami, maliny, toffi, różnorakie owoce itd. mniam mniam mniam
W Toruniu też jest taka pączkarnia
A mi się bardzo dobrze spało chociaż wstałam z 5 razy na siku. Ale wczoraj kupiliśmy nowa kołdrę (200x220 bo mieliśmy mniejsza i się okazało że się przestajemy pod nią mieścić xd) i poduszki i nowa pościel może dlatego mi się tak dobrze spałomartusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karollinax26 wrote:Ja już też po śniadaniu, na śniadanie przechodzę samą siebie. Zjadłam jajecznicę z 4 jajek, bułeczkę z serkiem, ogórkiem i pomidorem i do tego parówkę(na pół z psem) i kakao z bitą śmietaną, jestem ciekawa cukru. A mała buszuje
Ja przed ciąża uwielbialam jajecznica a od kiedy jestem w ciąży zjadłam raz bo nie miałam w domu nic innegodla mnie ta bułka z serkiem brzmi bosko
-
Karollinax26 wrote:Wszystkie noszące hybrydy mają już ściągnięte ?
Ja ściągnęłam 13.02(((
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Paula 90 wrote:Ja już wypeelingowana, wygolona i wysmarowaną do połysku, włosy nawilżone i stonowany kolor, peeling i makijaż na twarz zrobiony.
no to Paula! masz w planie wyjść czy leżysz i pachniesz?
mnie się ginka zabroniła golić... bo ja ciągle jakieś podrażnienia mam
narobiłaś mi smaka na ciasto drożdżowe... pączki mogą poczekać ale takie drożdżowe... hmmmm...
u mnie będzie szarlotka na spodzie z płatków owsianych.. właśnie włożyłam do piekarnika....Fasolka77
-
ja od jutra prasuję, wczoraj kupiliśmy w IKEA komodę, dziś K. ma ją złożyć.
Potem spacerem z Mają.. pierwsza próba... bo jak zapięlismy smycz to jej się nogi rozjeżdżają
idziemy dziś tez do kina na " kobiety mafii"!mysla.nieskalana, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
W Katowicach też jest paczkarnia z takimi nadzieniami. Nie chcę myśleć co tam się w czwartek będzie działo.
My wczoraj w drodze do znajomych wstapilismy do maca i zjadłam McFlurry na które zrobilyscie mi ostatnio takiego smakaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2019, 10:44
Kiwona, DorotaAnna, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny