Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
DorotaAnna, KarmeLoVe, Daffi, Karmelllka90, Kiwona, mysla.nieskalana, martusiawp, Tysia89, Misiabella, Mama36, Kasiulka90, B_002, Fasolka77, malutka_mycha, Tunia76, Lolka30, stresant, Paula 90, Wiewióreczka, Anete, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:O dronie teŻ coś mówił... faceci to jednak takie dzieciaki całe życie xd
to dla dziecka.
Mój D twardo stapa po ziemi i kupił małemu rzeczy potrzebne, wyszukuje nowości, takie które naprawdę się przydadzą i sprawdza. Ale czasami go ponosi, jak i mnie z resztą. Napalilam się na mini uszaka z ikei, bo słodki i śliczny, na tipi i na basen z kulkami.... Ale słusznie mój mężczyzna zauważył, że nasze dziecko będzie tego potrzebować minimalnie za rok. Ja chciałabym mu kupić WSZYSTKO. :dmartusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Karollinax26 wrote:Natalka, oszczędzaj się ile możesz! Moja szyjka w 32 tc miała 26mm, jestem ciekawa jak jest z nią teraz. Damy radę, już niewiele przed nami!
Kto jak nie my
Pani doktor mnie na koniec błagała, żebym jeszcze wytrzymała 2 tygodnie, bo później to już będzie bardzo bezpiecznie dla dzidziusiaWięc tego się trzymam, oby dwa tygodnie.
Chociaż osobiście czuję, że będę chodziła w ciąży jak słonica i urodzę grubo po terminie
A co do pączków to ja chyba dziś nie dam rady, dwa dni temu najadłam się paczki faworków, nie mogłam się powstrzymać i umierałam z powodu migreny pół nocy!martusiawp lubi tę wiadomość
-
KarmeLoVe wrote:Ale to nie dla niego!!! On nie potrzebuje!!! Nie nie nie
to dla dziecka.
Mój D twardo stapa po ziemi i kupił małemu rzeczy potrzebne, wyszukuje nowości, takie które naprawdę się przydadzą i sprawdza. Ale czasami go ponosi, jak i mnie z resztą. Napalilam się na mini uszaka z ikei, bo słodki i śliczny, na tipi i na basen z kulkami.... Ale słusznie mój mężczyzna zauważył, że nasze dziecko będzie tego potrzebować minimalnie za rok. Ja chciałabym mu kupić WSZYSTKO. :d
Mi się też podobają te namioty i baseny z kulkami i te baby gym drewnianeale po kolei wszystko im kupimy
malutka_mycha, B_002 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnytłusty czwartek pamiętacie jak odliczałam dni do niego ??? Zajebiście!!! Nie mam ani jednego paczka! Bo kuźwa nie wyjdę z domu
Daffi jadłam jednego paczka i jadłam dwa paczki i poprawiałam małymi paczkami serowymi i miałam cukry do 120 i na czczo też były dobre. Także nie wiem jak ale paczki moge jeść bez problemu. No może z takim że dupsko rośnie po nich. I zawsze mi nadzienie spada na bluzkę a lukrem mam brudna buzię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2019, 09:19
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Heloł!
Ja na razie też nie mam pączków,nie chce mi się po nie specjalnie iść tak szczerze mówiąc. Odrobie to chyba po wizycie u doktorka.
Piękną pogodę dziś mamy,zaraz biorę się za coczwartkowe sprzątanie
Miłego dniamartusiawp, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Mi na pewno cukry pójdą w kosmos. Ale jak nie zjem to depresji normalnie dostanę👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyNatalia-tosia a na ile mm masz rozwarcie? To że się szyjka skróciła to pal licho one się już skracaja, ale to rozwarcie...ale jest dziewczyna na marcówkach co od skończonego 34 ma rozwarcie wewnętrzne i zewnętrzne i skurcze porodowe i skończyła 37 tc już dwa razy leżała w szpitalu bo myśleli że już a ona znowu poszła do domu
-
nick nieaktualnyWasi meżowie chcą kupić swoim synkom takie męskie gadżety? Na pewno myślą o swoich synach...
Mój mąż poszedł w smyku na dział z samochodami zdalnie sterowanymi i pokazuje mi autko za prawie 500 zł i mówi, że kupi niuni na wakacje (???) Się go pytam po co naszej CÓRCE samochód i to w okresie 3-4 miesięcy, a on : no to kupię białe, ty lubisz białe. Kurtyna.Natalia-tosia, mysla.nieskalana, Lolka30, Wiewióreczka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:Ledwo ide tak mi dzis spojenie dokucza. Jeszcze nie mieli odczynnika do hba1c i nie wiadomo czy wynik bede miala na poniedziałek
słyszałam, że bardziej miarodajne w cc jest badanie fruktozaminy... hmmmm. Słyszałyście o takim badaniu?Fasolka77
-
DorotaAnna wrote:Mi się też podobają te namioty i baseny z kulkami i te baby gym drewniane
ale po kolei wszystko im kupimy
jak przychodzi ktoś z dziećmi, ciągnie od razu do basenu.
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Karmelllka90 wrote:Natalia-tosia a na ile mm masz rozwarcie? To że się szyjka skróciła to pal licho one się już skracaja, ale to rozwarcie...ale jest dziewczyna na marcówkach co od skończonego 34 ma rozwarcie wewnętrzne i zewnętrzne i skurcze porodowe i skończyła 37 tc już dwa razy leżała w szpitalu bo myśleli że już a ona znowu poszła do domu
Ja się aż tak nie przejmuję tym wszystkim, bo już tyle przypadków znam które też miały te rozwarcia wewnętrzne, wystarczy ze zwolniły tempo życia a później jak już przyszedł czas porodu to nie mogły urodzić i rodziły np. tydzień po terminie.
Do serca sobie wzięłam radę, że trzeba się oszczędzać, ale panikować nie będę. Na mój rozum to, to już jest tak wysoka ciąża, ze nawet ułożenie dziecka może mieć wpływ na zmiany w szyjce. -
martusiawp wrote:Mistella ja już mam wizyty co tydzień do porodu. Na każdej USG. Ale to u gin prowadzącego.
Paula biednadaj znać jak po wizycie, i co lekarz na tego czopa powie.
Gratulacje zakupu samochodu.
Jutro wizyta
Chyba Dzisiaj też dużo wizyt, dajcie znać po.
Na marcowkach bliźnięta się urodziły
Martusia to Lolka kupiła autko i miała kawałek czopa a nie PaulaLolka30 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
B_002 wrote:Ja już wracam z wizyty. Jestem bardzo zadowolona. Wyniki wszystkie w porządku, ciśnienie wręcz idealne 115/82.
Zosia sobie siedzi grzecznie głową w dół, wszystko u niej dobrze, pomiarów nie miałam więc nie wiem ile waży.
Ja na wadze mam +5,6kg od wagi sprzed ciąży i +7,5kg różnicy między najniższą wagą w tej ciąży, więc jak na mnie to w porządku.
Dobrze się dzień zaczął, teraz idę po pączki!
Udanych wizyt dzisiaj dziewczyny bo chyba kilka ich jest!
elegancko!Fasolka77
-
nick nieaktualnyPaula Fasolka dzięki za uświadomienie z tymi cukrami nocnymi. W ogóle miałam ciężką noc. Wstałam o tej 3:00 cukier zmierzyłam i już zasnąć nie mogłam do 6:00 zasnęłam wstałam przed 9:00.
Ale o 5:00 byłam taka głodna że poszłam do kuchni wzięłam kromkę probody na pół posmarowalam maslem i zjadłam jak wstałam o tej 8:30 cukier 85 więc git.
A teraz placze do męża że nie mam Paczków na drugie śniadanie a chce zajebiste paczki a nie z żabkiFasolka77 lubi tę wiadomość