Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Jesli sugerowac sie mam fazami ksiezyca to nie urodze szybciej niz 27 kwietnia. Oby to nie byla prawda.
Aga swietne zdjecia:) super rodzinkaDaffi lubi tę wiadomość
-
Lolka, czy Ty chcesz, żebym urodziła ze śmiechu?
Czytałam 5 razy i kwiczę do tej pory
Aha, no i współczuję, ale to niestety na drugim planie
Aga, córka na drugim zdjęciu wymiata - rodzice całuski, a mały Ancymonek zadarł główkę i podglądaBędziecie mieć piękną pamiątkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2019, 22:07
Lolka30, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Kasiulka to są chusty do karmienia czy do noszenia dziecka?
Aga! Jestem oczarowana tymi fotkami! Ile miłości na tych zdjęciach 😍😍😍 -
nick nieaktualny
-
Stresant noi bardzo się cieszę że Ci humor poprawiłam a co
. Polałam sobie wina 0% zeby ukoić emocje, a ten czort mały już czkawki dostał.
stresant lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Syska2202 wrote:To chyba będziemy rodzić razem , też na te fazy patrzalam 😁 termin mam na 4 maj a z USG właśnie na 27 😁 więc wcale się nie zdziwię jak to będzie właśnie koniec kwietnia 😁
-
Lolka30 wrote:Kurwa dziewczyny mnie to dzisiaj nikt nie przebije!!! Oglądałam sobie właśnie filmik Mamy18 co wrzuciła na fb i zakrztusiłam sie wlasną śliną. Zaczełam tak mocno kaszleć że zrobiło mi się niedobrze, nie dobiegłam do łazienki wiec zeżygałam sie do zlewu w kuchni przy okazji popuszczając w gacie
. Dodam jeszcze że mam świeżo pomalowane paznokcie u rąk wiec wyobraźcie sobie jak sprzątałam i sie przebierałam z nimi
. Dziękuję, do widzenia!
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Nie do noszenia, centralnie do karmienia. To co innego. Nie pamiętam, która to firma reklamowała się na fb, ale np. znalazłam coś podobnego: https://www.mamabear.pl/index.php?id_category=27&controller=category
Aga! Jestem oczarowana tymi fotkami! Ile miłości na tych zdjęciach 😍😍😍
o matko.. okropnie to wyglądajak siata na zakupy "za komuny"
Fasolka77
-
Stresant wirtualnie czaruje Twoja aurę, z pesymistyczne ma się zmienić na optymistyczno-realistyczna. Wiem że na każdym etapie może nam się przytrafić nieszczęście ale teraz już na prawdę to prawdopodobieństwo się zmniejsza. Póki nie mamy żadnych przesłanek ku temu to nic złego sobie nie wyobrażamy. Będzie dobrze
stresant lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Coooooo 😄 O jaaaa a mnie się bardzo podoba 😄 haha oki, Fasolka, nie musisz tego kupować 😄 z góry przepraszam, jeśli za kilka miesięcy mnie gdzieś w tym zobaczysz 😅
nniee no Kasia luzik! dzięki za cynk- nie wiedziałam, że coś takiego istnieje w ogóle! już wolę te chusty niż świecenie cycemale ja tego nie kupię na pewno
nie podobuje mi się
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:nniee no Kasia luzik! dzięki za cynk- nie wiedziałam, że coś takiego istnieje w ogóle! już wolę te chusty niż świecenie cycem
ale ja tego nie kupię na pewno
nie podobuje mi się
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Mycha ja temu tak mam bo zbliza sie 35 tydzien a wtedy urodzilam syna wczesniaka i sram ze strachu w gacie i boje sie powtorki....mysle ze jak 35 tydzien minie to sie humor poprawi
dzieki za odczarowanie
Mi z om wychodzi 18.4 z usg 21.4 to sie zalapie na te faze co Dafii? Gdzie to czytacie?