Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:Lolka... wyluzuj
szkoda Twoich nerwów
podziękuj za kasę, powiedz, że jesteście zajebiście wdzięczni i idź dalej
takie podejście chyba z wiekiem przychodzi.. tak mi się wydaje.. ja się już nie emocjonuję.. nic nie oczekuję a jak ktoś da to wezmę i podziękuję i tyle
Ojciec K. rzuciła na fotelik i bazę, mój brat łóżeczko i wózek... moi rodzice nie dali nam nic.. teraz.. ale to co dla mnie do tej pory zrobili jest dla mnie cenniejsze niż takie gesty na pokaz! Miej to co dostałaś od swoich rodziców w sercu a resztę w dupie
szkoda na prawdę nerwów
Misiabella lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Fasolka77 wrote:haha jak się zapowiada taka impreza to może i ja się wybiorę na ten synchron do Wrocka!
.
Fasolka77, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Lepiej poczekaj aż bedziemy mogly sie jakiej łiski napić, co bedziemy siedzieć o suchym pysku
.
Taki jeden mały niezobowiazujacy drink!!! TaaaaakkkklLolka30, Fasolka77, Natalia-tosia, Tysia89 lubią tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:Dopóki tak piedoliła do nas to w dupie miałam i tu też nigdy nie pisałam żadnych konkretów o niej bo wiedziałam że sie tylko wkurzę, ale jak usłyszałam że ona w sklepie moja mamę poucza ile pieniędzy ma dać no to już nie wytrzymałam. Ona w życiu na oczy takiej sumy pieniędzy nie widziała co my dostaliśmy od moich rodzicow.
to jej wypunktuj co dostałaś to może jej rajtuzy spadną :pFasolka77
-
Mama36 wrote:Whisky z cola i lodem.... O matus!!!
Taki jeden mały niezobowiazujacy drink!!! TaaaaakkkklFasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karollinax26 wrote:Szybko zrzucisz! Przecież Ty jesteś taka pięknota! 🥰
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Fasolka77 wrote:to jej wypunktuj co dostałaś to może jej rajtuzy spadną :p
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Lepiej poczekaj aż bedziemy mogly sie jakiej łiski napić, co bedziemy siedzieć o suchym pysku
.
ja chętnie sie wybiorę do Wrocka! Przy okazji odwiedzę starego znajomego a i whisky nie odmówięLolka30, Natalia-tosia, Mama36 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Wiewióreczko gratuluje!! Masz już swojego małego przystojniaka przy sobie
Ja już w domku, pierwsze co to kąpiel dezynfekująca i pranie brudówMuszę przepakować torby bo miałam 2 sportowe jedna dla mnie druga dla małej, ale nie było zbyt poręcznie. Teraz biorę jedną na kółkach wielką podróżną walizkę. A używałam pianki ginexid i jest meeega fajnie chłodzi. Uciekam odsypiać bo padam, do usłyszenia ;*
Mama36, Kiwona, Fasolka77, Lolka30, estrella, Franka2104, AniaKJ, martusiawp, DorotaAnna, B_002, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
valetta94 wrote:Wiewióreczko gratuluje!! Masz już swojego małego przystojniaka przy sobie
Ja już w domku, pierwsze co to kąpiel dezynfekująca i pranie brudówMuszę przepakować torby bo miałam 2 sportowe jedna dla mnie druga dla małej, ale nie było zbyt poręcznie. Teraz biorę jedną na kółkach wielką podróżną walizkę. A używałam pianki ginexid i jest meeega fajnie chłodzi. Uciekam odsypiać bo padam, do usłyszenia ;*
super Valetta! odpoczywaj
poważnie lepiej wziąć jedną dużą walizę zamiast dwóch? hmmm
dzięki za rekomendację pianki- mam taką samąvaletta94 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Malutki dalej na neonatologii, dalej problem z plucami. Już mieli robić rentgen płuc, ale troszkę się wyniki poprawily. Już nie leży pod maską z tlenem tylko ma jakieś małe dwie zatyczki, które wdmuchują mu powietrze. A niby kurcze ciąża prawie donoszona i sterydy były podane.
Jestem dobrej myśli. Ile mogę, odciągam dla niego mleko. Ilości takie co kot naplakal, ale dobre i to. Nie dam się, pobudzam laktacje jak się da, mimo że po cesarce trudniej, tym bardziej, że dzidzi nie mam ze sobą.
Brzuch śmiesznie płaski. Boli jak cholera, ale da się przeżyć, no bo co zrobićDopiero po 12 h będę mogła usiąść i odłącza cewnik, a po 24 h dostanę suchara i kleik - nie pogardzę nawet tym
póki co mogę pić wodę tylko.
Szpital w Poznaniu - rewelacja. Przemiłe położne. Podczas CC cały czas mi tłumaczyli, co będę czuła i dlaczego, co teraz robią.
Laktator idzie u mnie w ruch, polecam przy problemach z pokarmem. Można też popodduszać cycki i ściągać strzykawką pokarm, też fajna metoda.
Dziś będę spać jak zabita..Niestety z powodu grypy odwiedziny od 15 do 19...Ale może jakoś zagadam, żeby mógł mąż wpaść trochę wcześniej.
Nie wiem czy pisałam, mój M nie zdążył dotrzeć na cesarkęTo było tak spontaniczne, że kazalam mu wczoraj wracać do Głogowa i iść do roboty
valetta94, estrella, Fasolka77, mysla.nieskalana, Mama36, Franka2104, Misiabella, AniaKJ, Karmelllka90, Bubek, Tunia76, martusiawp, DorotaAnna, B_002, Kasiulka90, espoir, Natalia-tosia lubią tę wiadomość