Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Wątpie, żeby tamte osoby zdążyły ogarnąć
Właśnie to, że Ty dodałaś swoje fotki było dla mnie punktem zwrotnymDbam o Twoje gacie
Paula 90 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lili90 wrote:Jejciu, a mi w takim okresie ukazuje się całkiem fajna zmiana pracy, tzn. Praca ta sama, ale piechotą od domu zaledwie 5 min, ale musiałabym pójść do tej pracy jak maly będzie miał 5 miesiecy. Mama i tesciowa namawiają, zebym próbowała się dostać, a mi tak jest żal spedzonego czasu z dzieckiem, że mam blokade... Juz nawet myslałam, żeby pójść i zapytac czy przez pierwsze miesiace mogłabym pracować na 1/2 etatu, 4 godz znowu to nie tak wiele, a babcie nacieszyły by się wnukiem spokojnie.
Ja cię rozumie sama chyba bym nie dała rady, przy pierwszym dziecku musiałam isc na wychowawczy na miesiąc bo jeszcze czułam się nie gotowa ja 😂 i po tym czasie z dnia na dzień znalałam fajna prace i już mogłam pracowac
-
Wczoraj odebrałam pieluszki w rossmanie i dziś dostałam meila ze cZeka na mnie oliwka z 1 grosz 😀
A akurat jestem na mieście to muszę sobie j odebrać ? Któraś z was już ja ma ? ( ja oliwka cała ciąże smaruje brzuch wiec się przyda 😜)Fasolka77, Daffi, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Wiewióreczka - ja ciągle patrzę na Twojego Szymka i nie wierzę, że mam w brzuchu też takiego gotowego człowieczka. Kosmos
w ogóle nie wiem czy powinnam pisać ale jak zobaczyłam Szymka to mi się skojarzył z mężem KarmellkiPaula 90, espoir lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
angella908 wrote:Wczoraj odebrałam pieluszki w rossmanie i dziś dostałam meila ze cZeka na mnie oliwka z 1 grosz 😀
A akurat jestem na mieście to muszę sobie j odebrać ? Któraś z was już ja ma ? ( ja oliwka cała ciąże smaruje brzuch wiec się przyda 😜)
ja mam dwie! bo i ja i K. dostaliśmy maileFasolka77
-
nick nieaktualnyangella908 wrote:Wczoraj odebrałam pieluszki w rossmanie i dziś dostałam meila ze cZeka na mnie oliwka z 1 grosz 😀
A akurat jestem na mieście to muszę sobie j odebrać ? Któraś z was już ja ma ? ( ja oliwka cała ciąże smaruje brzuch wiec się przyda 😜)ładnie pachnie i szybko się wchlania.
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Zapowiedziałam, że pousuwam wieczorem. Mam 4 cienie jeszcze
Edit:
Ale w sumie nie kojarzę tych osób, usuwam, a jak się okaże, że to ktoś z "naszych" to zwrócę dostep
Już możecie wrzucać wszystko bez obaw -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:w ogóle nie wiem czy powinnam pisać ale jak zobaczyłam Szymka to mi się skojarzył z mężem Karmellki
Fasolka77, Kiwona, malutka_mycha, Franka2104, KarmeLoVe, Tunia76, mysla.nieskalana, martusiawp, espoir, Daffi lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Wiewióreczka - ja ciągle patrzę na Twojego Szymka i nie wierzę, że mam w brzuchu też takiego gotowego człowieczka. Kosmos
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
angella908 wrote:Wczoraj odebrałam pieluszki w rossmanie i dziś dostałam meila ze cZeka na mnie oliwka z 1 grosz 😀
A akurat jestem na mieście to muszę sobie j odebrać ? Któraś z was już ja ma ? ( ja oliwka cała ciąże smaruje brzuch wiec się przyda 😜). Póki co mimo +18kg nie mam ani jednego rozstępu tfu tfu, ale nie czarujmy się że to od oliwki
. Noi to się jeszcze może zmienić.
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Kochane, macie swoją grupę na fb? Tylko wy? Z bff?
A mogłabym nieśmiało prosić o wejściówkę tam? Chciałabym widzieć zdjęcia waszych maluchówmoże mi pozwolicie co? Zrozumiem, jeśli nie. Bez żalu
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Używam od początku ciąży właściwie i uważam że jest bardzo fajna i ma spoko skład. Moja młodsza kica też ją bardzo lubi haha. Jak ide się kąpać to dobija mi się do łazienki, czeka na smarowanie i oblizuje butelkę ze spływającej oliwki
. Póki co mimo +18kg nie mam ani jednego rozstępu tfu tfu, ale nie czarujmy się że to od oliwki
. Noi to się jeszcze może zmienić.
A do ciała jest super. Ona nie tłuści, ale faktycznie zmiękcza