Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Misiabella wrote:Fasolka, w szykownej mamie maja rozne marki. Mialam kilka ciuszkow z pinokia, wlasnie odziedziczonych i byly nadal miekkie i przyjemne w dotyku, choc sprane i stylowo mi nie odpowiadaly, wiec to byly takie domowe ciuszki. Mam nadzieje ze sie nie skiepscili przez te 5 lat. A Ty masz ubranka z pinokia? Bo nakupilam tego za 800 zl hehe. Ja uwielbiam h&m, tylko zostaly same kopertowe bodziaki, wszystko wykupione do rozmiaru 44, to co mnie interesuje. Nie chce czekac, bo nie wiem co mnie czeka czy nie trafie znow do szpitala, a nie lubie zamawiac z komorki.
Misia już nie pamiętam co tam kupiła ale wybierałam raczej wizualnie co mi się podoba... nie kierowałam się firmą... jedyną rzeczą jaka mi się po dostawie na prawdę spodobała to ten komplecik
https://szykownamama.pl/product-pol-31559-4636-02-Komplet-wyprawkowy-5-czesciowy-nadruk-Nicol-ecru.html
mam rabat 5% jakby któraś z Was była zainteresowana- mogę podać kod... ważny 2 miesiące od moich zakupów więc już chyba kilka dni tylko zostało do wykorzystania
Misiabella lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Dobra Dziewczyny - to moja propozycja na temat grupy FB jest taka:
1. Akceptujemy tylko Mamuśki BBF z rankingiem "Autorytet"
2. Admin ma prawo odmówić przyjęcia jeśli osoba mimo takiej rangi nie jest aktywna na wątku Kwietniowe maluszki 2019
3. Wszelkie wątpliwości adminów będą dyskutowane otwarcie na forum BBF i dopiero wspólna decyzja aktywnych członków będzie wiążąca.
Chcemy zapewnić na grupie maksymalną prywatność jaką daje nam internet. Dlatego liczę na Wasze zrozumienie. Grupa ta w zamyśle ma być koleżeńska i zrzeszać tylko osoby, które faktycznie angażują się w "życie grupy".
Funkcja admina jest tylko funkcją "porządkową", dlatego wszystkie decyzje dotyczące funkcjonowania grupy będziemy podejmować wspólnie (zmiany zasad, zmiany prywatności itd).
no i super! mi pasuje!
Paula a posprzątałaś już trochę na fejsie?usunęłaś "gabinet cieni"?
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Misiabella wrote:Jakby co, to wyslalam prosbe o dolaczenie do grupy
Nie chce przegapic tych pierwszych zdjec. Moje inicjaly to A.S.
Nikt sie pode mnie nie podszywa dodam
bardzo ładnie to uczynilas.. od razu bylo wiadomo kto to na fb.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 10:18
Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:no i super! mi pasuje!
Paula a posprzątałaś już trochę na fejsie?usunęłaś "gabinet cieni"?
Zapowiedziałam, że pousuwam wieczorem. Mam 4 cienie jeszcze
Edit:
Ale w sumie nie kojarzę tych osób, usuwam, a jak się okaże, że to ktoś z "naszych" to zwrócę dostep
Już możecie wrzucać wszystko bez obawWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 10:28
Fasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość
-
Franka2104 wrote:
na szczęście ja tylko rano jestem takim gburem, od 11:00 do rany przyłóż i miód dziewczyna ze mnie:D
karrmelka priv odczytaj piczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 10:30
-
Mama36 wrote:Ja zcie rozumiem. Ja w ogóle boję się tego szybko uciekajacego czasu. Ze zanim się obejrzymy to minie rok i do pracy trzeba bedxie wracać
Tunia76 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Boziu, ja też się na tym łapie, że zaraz skończy się macierzynski. Młody miał 8 miesięcy jak wróciłam do pracy, ale wtedy musiałam, bo nie było komu utrzymać rodziny, mój ówczesny sobie w najlepsze studiował... Teraz najchętniej siedziała bym w domu ze 2 lata albo i dłużej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 10:47
-
Tunia76 wrote:Wiktoria było wybrane 19 lat temu dla dzidzi. Do końca wierzyłam, że córeczka, a tu synuś się pojawił.
Mama mi je obrzydza zdrobnieniem Wikta.
Moja chrześnica ma na imię Wiktoria i pierwsze słyszę zdrobnienie „Wikta”.
Ona jak była mała to byla Wikusia, teraz nastolatka to Wika 😉
-
Paula 90 wrote:Dobra Laski - mam ważne pytanie do Was, bo widzę, że są wątpliwości i chciałabym mieć pewność.
Kogo przyjmujemy na grupie FB? Jakie chcecie zasady? Czy osoba musi być od początku z nami i mieć powiedzmy 100 postów? Czy akceptujemy wszystkie użytkowniczki z naszego wątku (nawet te bez dużej ilości postów, ale "nasze" - takie które są od poczatku, ale nie piszą tak jak my po 500 postów tygodniowo)?
Co Wam da komfort korzystania z grupy? Pamiętajcie, grupa jest dla nas wszystkich i jeśli macie jakieś zastrzeżenia to będziemy je dyskutować na bieżąco. Chciałabym, żeby żadna z nas nie czuła się niekomfortowo. Pamiętajcie, że grupa daje nam anonimowość w przeciwieństwie do BBF, gdzie każdy może wejść i zobaczyć co publikujemy.
I tą prywatnością możemy dzielić się tam na naszych zasadachWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 10:42
Daffi, Lolka30, Mama36, Fasolka77, Franka2104 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmlelka ja tez doznałam wCOraj szoku niby liczę się z tym ze cc będzie pod koniec marca ale zostało tylko 12 dni ❤️ A to już napewno minie, u ciebie tez pewnie będzie podobny termin. No i w końcu czekamy na nasze maluszki 9 miesięcy kiedyś to musi nastąpić 😀
-
Paula 90 wrote:Zapowiedziałam, że pousuwam wieczorem. Mam 4 cienie jeszcze
Edit:
Ale w sumie nie kojarzę tych osób, usuwam, a jak się okaże, że to ktoś z "naszych" to zwrócę dostep
Już możecie wrzucać wszystko bez obaw. Brawo ja
Paula 90, malutka_mycha, mysla.nieskalana, espoir lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyJejciu, a mi w takim okresie ukazuje się całkiem fajna zmiana pracy, tzn. Praca ta sama, ale piechotą od domu zaledwie 5 min, ale musiałabym pójść do tej pracy jak maly będzie miał 5 miesiecy. Mama i tesciowa namawiają, zebym próbowała się dostać, a mi tak jest żal spedzonego czasu z dzieckiem, że mam blokade... Juz nawet myslałam, żeby pójść i zapytac czy przez pierwsze miesiace mogłabym pracować na 1/2 etatu, 4 godz znowu to nie tak wiele, a babcie nacieszyły by się wnukiem spokojnie.
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:A ja jak ten debil zamiast poczekać aż zrobisz porządek to wrzuciłam zdjecia w gaciach
. Brawo ja
Właśnie to, że Ty dodałaś swoje fotki było dla mnie punktem zwrotnymDbam o Twoje gacie
Lolka30, Fasolka77, B_002, espoir lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny