Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
SZOK Z RANA !!!😀😀😀😀😀😀😀
CUKIER 83 !!!
Moglo się na to złożyć kilka czynników-
-spałam 7 godzin ciągiem a nie 5-5.5 jak w tygodniu
-tuz przed spaniem byłam tak glodna,że jadlam jeszcze kanapkę
Dziwi mnie to trochę bo wczoraj caly dzien posilkiem byl chleb z polską krakowską kielbaska (poza obiadem) to myslalam ze cukier będzie kosmos a tu taka niespodzianka 😀😀😀😀😀😀😀
Fasolka77, Misiabella, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierdziele właśnie się porobilam no bo ogarnęłam że w poniedziałek idę do ortopedy on wyda osąd - a później jak coś idę na kwalifikacje na CC i tobędzie już w skończonym 38 tc więc ... Moga mi dać termin np na 39 tc a to już za 2 tygodnie. Przestałam ogarniac. Wydaje mi się że nie ogarnę tych wizyt i w ogóle. Jestem w szoku! Nie lubię na ostatnią chwilę nie cierpię
-
Paula 90 wrote:Dodałam na FB jeszcze pytanie o nick z BBF i informację, że akceptujemy tylko użytkowniczki BBF.
Pełna kontrola
i permanentna inwigilacja! Samice wszystkich krajów ŁĄCZCIE SIĘ!Samiec Twój wróg!
Paula 90, Franka2104, B_002 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Fasolka nie jest z Tobą źle, taki masz charakterek
i w życiu Ci łatwiej chyba
Mycha nie narzekamtylko nie wiem jak zniosę życie z klonem
bo szczerze.. jak widzę takiego mądrującego sie malucha to mam ochotę mu skórę złoić
ale lepszy już taki niż ciepłe kluchyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 09:27
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
MamaAga85 wrote:SZOK Z RANA !!!😀😀😀😀😀😀😀
CUKIER 83 !!!
Moglo się na to złożyć kilka czynników-
-spałam 7 godzin ciągiem a nie 5-5.5 jak w tygodniu
-tuz przed spaniem byłam tak glodna,że jadlam jeszcze kanapkę
Dziwi mnie to trochę bo wczoraj caly dzien posilkiem byl chleb z polską krakowską kielbaska (poza obiadem) to myslalam ze cukier będzie kosmos a tu taka niespodzianka 😀😀😀😀😀😀😀
rewelka MamaAga85! Zapowiada się nam cudowny dzień!aż hamulce puszczają!
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:a jakie macie typy Tunia?
u nas miała być Hania ale wyszedł Bruno
na tym etapie powinno być 0,5kg na plusie także jesteś w normie
Jedno jest pewne, nie będzie Aleksandra. Oboje z mężem mamy jedno negatywne skojarzenie i tu jesteśmy zgodni.
-
Kasiulka bardzo fajne te ubrania z tao.pl,a jak z rozmiarówką np. w porównaniu do hm? Ja z tych co się nie udzielają, ale na fejsa Wam się nie wciskałam:) Przez Was zaczynam się zastanawiać czy wszystko ze mną w porządku bo mało co pamiętam:) jak zaczęłyście pisać o tej ranie po cc, może ja miałam ten przeźroczysty plaster bo nie pamiętam opatrunku, tylko właśnie to mycie rany szarym mydłem. Ale to pocieszenie w takim razie bo odrywanie tego plastra na pewno więc nie boli, bo bym zapamiętała:) Karmiłam na siedząco po cc, to na pewno. Czy klamerka na pępku była też musiałam pytać męża:) Była:)
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ja pierdziele właśnie się porobilam no bo ogarnęłam że w poniedziałek idę do ortopedy on wyda osąd - a później jak coś idę na kwalifikacje na CC i tobędzie już w skończonym 38 tc więc ... Moga mi dać termin np na 39 tc a to już za 2 tygodnie. Przestałam ogarniac. Wydaje mi się że nie ogarnę tych wizyt i w ogóle. Jestem w szoku! Nie lubię na ostatnią chwilę nie cierpię
Karmellka bez nerwów.. bylebyś załatwiła wszystko zanim akcja się sama nie zacznie! Powolutku! bez nerwów! Kiedy masz kwalifikację do cc? u swojego gina masz?Fasolka77
-
nick nieaktualnyDobra Laski - mam ważne pytanie do Was, bo widzę, że są wątpliwości i chciałabym mieć pewność.
Kogo przyjmujemy na grupie FB? Jakie chcecie zasady? Czy osoba musi być od początku z nami i mieć powiedzmy 100 postów? Czy akceptujemy wszystkie użytkowniczki z naszego wątku (nawet te bez dużej ilości postów, ale "nasze" - takie które są od poczatku, ale nie piszą tak jak my po 500 postów tygodniowo)?
Co Wam da komfort korzystania z grupy? Pamiętajcie, grupa jest dla nas wszystkich i jeśli macie jakieś zastrzeżenia to będziemy je dyskutować na bieżąco. Chciałabym, żeby żadna z nas nie czuła się niekomfortowo. Pamiętajcie, że grupa daje nam anonimowość w przeciwieństwie do BBF, gdzie każdy może wejść i zobaczyć co publikujemy.
I tą prywatnością możemy dzielić się tam na naszych zasadach -
Tunia76 wrote:Mąż niezmiennie Wiktoria, syn - Sylwia, a ja mam dużo: Elżbieta, Alicja, Urszula, Beata, Anna, Justyna, Anna. Ja ogólnie lubię ludzi i wiele imion dobrze mi się kojarzy.
Jedno jest pewne, nie będzie Aleksandra. Oboje z mężem mamy jedno negatywne skojarzenie i tu jesteśmy zgodni.
no toś pojechała Tuniaja jestem AleAleAleksandra
mam nadzieję, że to nie ja jestem tym złym skojarzeniem
z w/w podanych mnie najbardziej pasi Ela... (właśnie przeleciałam swoje znajome i Ela mi się najlepiej kojarzy)
Tunia76 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Mi się nie sni w ciąży za dużo co jest dziwne bo ja zawsze miałam tak zajebiste i realne sny!!
Dziewczyny przyszedł do mnie kolejny etap! Chce urodzić i jeszcze nie chce a wiecie czemu? Bo ona mi za szybko urośnie.... 😔
Tak czekam na tą córeczkę, a ona mi się tak samo szybko zestarzeje jak syn. Nie zdążę sie nią maleńką nacieszyć. A mąż na to, że spoko przecież wnuki tuz tuż. 😄Fasolka77, Karmelllka90 lubią tę wiadomość
-
Na Karowej w Warszawie, podobnie dobrze jak Wiewióreczka bardzo dobrze wspominam opiekę poporodową, zarówno dla dziecka, jak i matki, ale tam tez tłumy. Ja prawie całą pierwszą fazę na korytarzu rodziłam.
Mi też szyjka zaczęła puszczać, w ciągu trzech tygodni skróciła się dwa centymetry. Raz że skurcze mi się powiększyły, dwa że Piotruś sie obrócił i od razy główką w kanał się wpycha. Szyjka 2 cm, ale pessara już nie zakładali tylko kazali leżeć.Misiabella lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Ale zaczyna się robić realnie:D
Wiewiórka cudowny maluch!!!! Jesteście mega dzielni!
U mnie tez mama na weekend ale dla mnie to akurat luzik bo córa uwielbia zabawę z babcia:)
M w Polsce wiec lepiej żeby sobie Julek żadnych Żartów nie stroil🤣
-
Paula 90 wrote:Dobra Laski - mam ważne pytanie do Was, bo widzę, że są wątpliwości i chciałabym mieć pewność.
Kogo przyjmujemy na grupie FB? Jakie chcecie zasady? Czy osoba musi być od początku z nami i mieć powiedzmy 100 postów? Czy akceptujemy wszystkie użytkowniczki z naszego wątku (nawet te bez dużej ilości postów, ale "nasze" - takie które są od poczatku, ale nie piszą tak jak my po 500 postów tygodniowo)?
Co Wam da komfort korzystania z grupy? Pamiętajcie, grupa jest dla nas wszystkich i jeśli macie jakieś zastrzeżenia to będziemy je dyskutować na bieżąco. Chciałabym, żeby żadna z nas nie czuła się niekomfortowo. Pamiętajcie, że grupa daje nam anonimowość w przeciwieństwie do BBF, gdzie każdy może wejść i zobaczyć co publikujemy.
I tą prywatnością możemy dzielić się tam na naszych zasadach
Paula ja myślę, że ilość postów na BBF powinna być ustalona.. nie jestem za publikowaniem zdjęć dzieci w sieci więc wg mnie tutaj w sumie może pisać kto chce ale na fcb już powinny być ograniczenia. No i weźmy przykład Blue.. tutaj się udzielała ale w sumie chyba nigdy nie wrzuciła żadnej fotki a postów miała sporo.. tylko skąd wiadomo, że wrzucona fotka jest autentyczna... hmmmm. Na pewno nie powinny to być fake konta- takie nie powinny być akceptowane...Daffi, Paula 90 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyPaulis... Wydaje mi się że nawet nie trzeba dawać normy z ilością postów. Po prostu my już tu wszystkie się znamy. Potrafię powiedzieć jak każda ma na imię, która ma dzieci.. Jaka sytuację itd.. I wiadomo że tutaj godzimy się na czytanie Nas przrz osoby nawet nie zarejestrowane. Z ciekawości... To net.nie jest anonimowy. Wiem i godze się na to.. I nagle jak otwieramy Nasze prywatne forum okazuje się że ludzie którzy nie wytrzymują z ciekawości nagle się ujawniają bo już nie będą mieć podglądu.. Ja przepraszam.. Ale Tysia89.. 12 postów!!?? Naprawdę!!?? Ja nie mówię żeby tu wywalac się z żalami czy problemami w związku na codzień.. Ale napisać co słychać.. Jak po badaniach.. Co się na obiad robi chyba każda może napisać!? Czy ja coś źle pojmuje.
Ja jestem za tym żebyśmy po prostu były tam My... A kogoś kto tu w ogóle nie pisze.. NIE. JEŻELI podejmiecie inna decyzję.. Oczywiście macie prawo, ja zlikwiduje zdjęcia chłopaków stamtąd. Na nie wiem kto będzie moje dzieci nago oglądał.Fasolka77, Daffi, Paula 90, Franka2104, Kiwona, Lolka30, KarmeLoVe, B_002, mysla.nieskalana, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Dobra Laski - mam ważne pytanie do Was, bo widzę, że są wątpliwości i chciałabym mieć pewność.
I tą prywatnością możemy dzielić się tam na naszych zasadach
Łapie sie na tym ze odkad padł link grupa pojawiaja sie osoby ktore gdzies sie tu kiedyś przewinely i zniknely na wiele miesięcy.. Ale nas czytają bo do grupy sie dodaja. Mysle ze dobic ranking Autorytet z nami to nie wielki wysiłek. Wiaodmo ze wciąż choc znamy sie wiele miesiecy jestesmy zupelnie sobie obce i zasada ograniczonego zaufania zawsze funkcjonuje ale 12 postow? Lub napisac cos kiedyś i teraz odezwac sie do nas nie piszac nic o sobie zeby tylko wejść ns grupe to raczej nie o to chodzilo.Mama36, Paula 90, Kiwona, KarmeLoVe, B_002, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Mąż niezmiennie Wiktoria, syn - Sylwia, a ja mam dużo: Elżbieta, Alicja, Urszula, Beata, Anna, Justyna, Anna. Ja ogólnie lubię ludzi i wiele imion dobrze mi się kojarzy.
Jedno jest pewne, nie będzie Aleksandra. Oboje z mężem mamy jedno negatywne skojarzenie i tu jesteśmy zgodni. -
I tą prywatnością możemy dzielić się tam na naszych zasadach -
nick nieaktualny