WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Tysia89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nie zdążyłam się autoryzować w grupie na fb, mogę jeszcze raz prosić link do niej ?

dqprclb1iinrgw6r.png
    l22nqps6arxfvviy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Ja zcie rozumiem. Ja w ogóle boję się tego szybko uciekajacego czasu. Ze zanim się obejrzymy to minie rok i do pracy trzeba bedxie wracać :/
    Ta ciąża przeleciała tak szybko ... Tylko styczeń był długi! A gdzie pozostałe tygodnie dni ...

Mama36 lubi tę wiadomość

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka tak mi się skojarzyło że synek że snu tak samo wyszczekany jak Ty :)

Misia jak Ci to wszystko przyjdzie to koniecznie się pochwal :)

Dorota a Ty juz etapy poprzeskakiwalas :D teksty o zapychaniu zostaw sobie dla kilkulatka :)

Ja już połowę mieszkania ogarnęłam, są jakieś plusy wczesnego wstawania :D w tym tempie do 12 jeszcze z jedzeniem się wyrobię i może znowu coś na ogródku porobię :) ale kawy wypije chyba 3 żeby jakoś funkcjonować...

DorotaAnna, Fasolka77 lubią tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Franka2104 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióra jak to dobrze, że Ty I Szymuś macie taka super opiekę. Twoja relacja bardzo utwierdza mnie w wyborze szpitala, dzieki Kochana <3

Kasiulka, udanej imprezy!!! pictures or it didn’t happen;) rozbawiłaś mnie do łez z ta siłownia bo akurat zbieram sie w sobie żeby zaczać procedure wstawania z łóżka :D nie ma lekko, we wtorek lece do ortopedy, zobaczymy co powie.

Ja mam dziś dzień kupowania fotelika i pakowania walizki:)

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

tb739vvj5r83d9nz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia89 wrote:
    Ja to nie zdążyłam się autoryzować w grupie na fb, mogę jeszcze raz prosić link do niej ?
    Wyślij mi na priv swoje dane na FB. Dodam Cię do moich znajomych i wtedy dodam do grupy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka mycha to samo pomyślałam jak przeczytałam sen Fasoli. Trafił swój na swego haha. Co ona mu będzie mówiła jak ma żyć!!

Ja mam problem z dobudzeniem meza... Jaja sobie robi Chopok z tym spaniem

Fasolka77, malutka_mycha, Kiwona, Lolka30 lubią tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Fasolka u mnie się zaczyna wszystko normować, do szpitala mąż przyniósł mi dwie drożdżówki insok pomarańczowy na podwieczorek i jeszcze dwa tygodnie temu byłoby około 145 a ja miałam 129 rano cukier 83 ...i pewnie teraz to będzie pochlaniala jak smok. Ale w szpitalu o dziwo mało jadłam. Tylko na podwieczorek zdarzyło się dwa razy raz KFC i dlte drożdżówki a tak to nie jadłam nic poza szpitalnym chleb podmieniana na swój miałam jedynie szynke swoją i masło. I paczkę biszkoptów

Edit! Ale skłamałam!!! Przecież jak była koleżanka poszłyśmy do baru na burgera no to burger...

coś w tym jest.. ja wczoraj na kolację dorwałam chleb pszenny... taki normalny a'la ciabata... i cukier 109... z po bułeczkach pełnoziarnistych pod koniec lutego własnej roboty miałam cukry ponad normę

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    A może to przez tą dietę cukrzycowa? Może trzeba coś dobrego dzisiaj zjeść z okazji soboty :D

ja czekam do jutra! :)

DorotaAnna lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:

Dorota a Ty juz etapy poprzeskakiwalas :D teksty o zapychaniu zostaw sobie dla kilkulatka :)

Ja już połowę mieszkania ogarnęłam, są jakieś plusy wczesnego wstawania :D w tym tempie do 12 jeszcze z jedzeniem się wyrobię i może znowu coś na ogródku porobię :) ale kawy wypije chyba 3 żeby jakoś funkcjonować...

No dlatego sama się zdziwiłam, że dopiero ze szpitala wróciliśmy a on już wpierdziela paluszki... tak mi coś nie pasowało xd

malutka_mycha lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:

hahaha Mycha! niech szczeka byle nie do matki bo czarno to widzę :)

malutka_mycha lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Franka2104 wrote:
    Wiewióra jak to dobrze, że Ty I Szymuś macie taka super opiekę. Twoja relacja bardzo utwierdza mnie w wyborze szpitala, dzieki Kochana <3

Kasiulka, udanej imprezy!!! pictures or it didn’t happen;) rozbawiłaś mnie do łez z ta siłownia bo akurat zbieram sie w sobie żeby zaczać procedure wstawania z łóżka :D nie ma lekko, we wtorek lece do ortopedy, zobaczymy co powie.

Ja mam dziś dzień kupowania fotelika i pakowania walizki:)

zazdroszczę Wam laski tej Polnej... ech a może by tak się wybrać na wycieczkę do Poznania? :)

DorotaAnna lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    coś w tym jest.. ja wczoraj na kolację dorwałam chleb pszenny... taki normalny a'la ciabata... i cukier 109... z po bułeczkach pełnoziarnistych pod koniec lutego własnej roboty miałam cukry ponad normę

Tak u mnie też od paru dni naprawdę ładnie te cukry wyglądają, miałam dwa dni pod rząd ponad 90 na czczo (co nigdy nie miałam) ale zmieniłam wczoraj to co jem na ostatnia przekąskę i dzisiaj 84 także super. Aż mi się dziwnie patrzy na ta aplikacje że wszystkie pomiary na zielono (czyli w normie)

Fasolka77 lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Malutka mycha to samo pomyślałam jak przeczytałam sen Fasoli. Trafił swój na swego haha. Co ona mu będzie mówiła jak ma żyć!!

Ja mam problem z dobudzeniem meza... Jaja sobie robi Chopok z tym spaniem

ja pierdole laski.. aż tak źle ze mną???? no ciekawe czy gówniarz będzie taki pyskaty... strach się bać....

espoir lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    India wrzuć pls jeszcze raz zdjęcie Poli bo się nie załapałam na te oczęta :(

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    zazdroszczę Wam laski tej Polnej... ech a może by tak się wybrać na wycieczkę do Poznania? :)
    Ale pamiętaj nie wcześniej niż skurcze będą regularne do 4 minuty!

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Ale pamiętaj nie wcześniej niż skurcze będą regularne do 4 minuty!

wcześniej nie przyjmą? :) może jakiś hotel w POZ ogarnę i będę czekać na skurcze ;)
    nie no.. rewelka, na prawdę... jak czytam relację Wiewióry to aż chce się rodzić

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia89 wrote:

Czekaj bo się właśnie moim ciążowym mózgiem popisałam... :D

Grupa jest zamknięta, ale nie tajna, więc wejdź w ten link: https://www.facebook.com/groups/889033054616071/
    I zaraz Cię zatwierdzimy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    wcześniej nie przyjmą? :) może jakiś hotel w POZ ogarnę i będę czekać na skurcze ;)
    nie no.. rewelka, na prawdę... jak czytam relację Wiewióry to aż chce się rodzić
    I życzę Nam każdej takich wspomnień!! ❤️

DorotaAnna, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodałam na FB jeszcze pytanie o nick z BBF i informację, że akceptujemy tylko użytkowniczki BBF.
    Pełna kontrola :D

Teraz powoli będziemy się pewnie na grupie rozgaszczać ze zdjęciami naszych dzieci więc musimy mieć pewność, że nikt niepowołany nie zajrzy.

Jak tylko się da, grupa zostanie zmieniona na tajną. Co nie zmienia faktu, że nawet przy obecnym ustawieniu prywatności nikt nie zobaczy co tam publikujecie poza nami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 09:19

Fasolka77, DorotaAnna, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość

• malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka nie jest z Tobą źle, taki masz charakterek :D i w życiu Ci łatwiej chyba :)

Fasolka77 lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
‹‹ 2319 2320 2321 2322 2323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ