Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Ja zcie rozumiem. Ja w ogóle boję się tego szybko uciekajacego czasu. Ze zanim się obejrzymy to minie rok i do pracy trzeba bedxie wracać
Mama36 lubi tę wiadomość
-
Fasolka tak mi się skojarzyło że synek że snu tak samo wyszczekany jak Ty
Misia jak Ci to wszystko przyjdzie to koniecznie się pochwal
Dorota a Ty juz etapy poprzeskakiwalasteksty o zapychaniu zostaw sobie dla kilkulatka
Ja już połowę mieszkania ogarnęłam, są jakieś plusy wczesnego wstawaniaw tym tempie do 12 jeszcze z jedzeniem się wyrobię i może znowu coś na ogródku porobię
ale kawy wypije chyba 3 żeby jakoś funkcjonować...
DorotaAnna, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Wiewióra jak to dobrze, że Ty I Szymuś macie taka super opiekę. Twoja relacja bardzo utwierdza mnie w wyborze szpitala, dzieki Kochana
Kasiulka, udanej imprezy!!! pictures or it didn’t happen;) rozbawiłaś mnie do łez z ta siłownia bo akurat zbieram sie w sobie żeby zaczać procedure wstawania z łóżkanie ma lekko, we wtorek lece do ortopedy, zobaczymy co powie.
Ja mam dziś dzień kupowania fotelika i pakowania walizki:)Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka mycha to samo pomyślałam jak przeczytałam sen Fasoli. Trafił swój na swego haha. Co ona mu będzie mówiła jak ma żyć!!
Ja mam problem z dobudzeniem meza... Jaja sobie robi Chopok z tym spaniemFasolka77, malutka_mycha, Kiwona, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Fasolka u mnie się zaczyna wszystko normować, do szpitala mąż przyniósł mi dwie drożdżówki insok pomarańczowy na podwieczorek i jeszcze dwa tygodnie temu byłoby około 145 a ja miałam 129 rano cukier 83 ...i pewnie teraz to będzie pochlaniala jak smok. Ale w szpitalu o dziwo mało jadłam. Tylko na podwieczorek zdarzyło się dwa razy raz KFC i dlte drożdżówki a tak to nie jadłam nic poza szpitalnym chleb podmieniana na swój miałam jedynie szynke swoją i masło. I paczkę biszkoptów
Edit! Ale skłamałam!!! Przecież jak była koleżanka poszłyśmy do baru na burgera no to burger...
coś w tym jest.. ja wczoraj na kolację dorwałam chleb pszenny... taki normalny a'la ciabata... i cukier 109... z po bułeczkach pełnoziarnistych pod koniec lutego własnej roboty miałam cukry ponad normęFasolka77
-
malutka_mycha wrote:Fasolka tak mi się skojarzyło że synek że snu tak samo wyszczekany jak Ty
Dorota a Ty juz etapy poprzeskakiwalasteksty o zapychaniu zostaw sobie dla kilkulatka
Ja już połowę mieszkania ogarnęłam, są jakieś plusy wczesnego wstawaniaw tym tempie do 12 jeszcze z jedzeniem się wyrobię i może znowu coś na ogródku porobię
No dlatego sama się zdziwiłam, że dopiero ze szpitala wróciliśmy a on już wpierdziela paluszki... tak mi coś nie pasowało xdmalutka_mycha lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
malutka_mycha wrote:Fasolka tak mi się skojarzyło że synek że snu tak samo wyszczekany jak Ty
hahaha Mycha! niech szczeka byle nie do matki bo czarno to widzęmalutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Franka2104 wrote:Wiewióra jak to dobrze, że Ty I Szymuś macie taka super opiekę. Twoja relacja bardzo utwierdza mnie w wyborze szpitala, dzieki Kochana
Kasiulka, udanej imprezy!!! pictures or it didn’t happen;) rozbawiłaś mnie do łez z ta siłownia bo akurat zbieram sie w sobie żeby zaczać procedure wstawania z łóżkanie ma lekko, we wtorek lece do ortopedy, zobaczymy co powie.
Ja mam dziś dzień kupowania fotelika i pakowania walizki:)
zazdroszczę Wam laski tej Polnej... ech a może by tak się wybrać na wycieczkę do Poznania?DorotaAnna lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:coś w tym jest.. ja wczoraj na kolację dorwałam chleb pszenny... taki normalny a'la ciabata... i cukier 109... z po bułeczkach pełnoziarnistych pod koniec lutego własnej roboty miałam cukry ponad normę
Tak u mnie też od paru dni naprawdę ładnie te cukry wyglądają, miałam dwa dni pod rząd ponad 90 na czczo (co nigdy nie miałam) ale zmieniłam wczoraj to co jem na ostatnia przekąskę i dzisiaj 84 także super. Aż mi się dziwnie patrzy na ta aplikacje że wszystkie pomiary na zielono (czyli w normie)Fasolka77 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Malutka mycha to samo pomyślałam jak przeczytałam sen Fasoli. Trafił swój na swego haha. Co ona mu będzie mówiła jak ma żyć!!
Ja mam problem z dobudzeniem meza... Jaja sobie robi Chopok z tym spaniem
ja pierdole laski.. aż tak źle ze mną???? no ciekawe czy gówniarz będzie taki pyskaty... strach się bać....espoir lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Ale pamiętaj nie wcześniej niż skurcze będą regularne do 4 minuty!
wcześniej nie przyjmą?może jakiś hotel w POZ ogarnę i będę czekać na skurcze
nie no.. rewelka, na prawdę... jak czytam relację Wiewióry to aż chce się rodzićFasolka77
-
nick nieaktualnyTysia89 wrote:Ja to nie zdążyłam się autoryzować w grupie na fb, mogę jeszcze raz prosić link do niej ?
Czekaj bo się właśnie moim ciążowym mózgiem popisałam...
Grupa jest zamknięta, ale nie tajna, więc wejdź w ten link: https://www.facebook.com/groups/889033054616071/
I zaraz Cię zatwierdzimy -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:wcześniej nie przyjmą?
może jakiś hotel w POZ ogarnę i będę czekać na skurcze
nie no.. rewelka, na prawdę... jak czytam relację Wiewióry to aż chce się rodzićDorotaAnna, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodałam na FB jeszcze pytanie o nick z BBF i informację, że akceptujemy tylko użytkowniczki BBF.
Pełna kontrola
Teraz powoli będziemy się pewnie na grupie rozgaszczać ze zdjęciami naszych dzieci więc musimy mieć pewność, że nikt niepowołany nie zajrzy.
Jak tylko się da, grupa zostanie zmieniona na tajną. Co nie zmienia faktu, że nawet przy obecnym ustawieniu prywatności nikt nie zobaczy co tam publikujecie poza nami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 09:19
Fasolka77, DorotaAnna, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość