Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Pewnie, że tak! Jestem tego samego zdania. A chciałabyś żeby już się akcja zaczęła? Bo wiek ciąży już masz taki, że spokojnie do rodzenia, szonka wierzę że to po prostu się rozkręca i wszystko jest w porządku. Jedzcie sprawdzić. Pamiętaj że mu tu też przeżywamy!
martusiawp, Karmelllka90, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBubek wrote:Jasne ze moge
- Powiklania i CC przy pierwszym porodzie
- moja choroba oczu
- powiklania, choc to lagodne slowo w obecnej ciazy. 3 rezonanse magnetyczne malutkiej, moje kroplowki z przeciwcialami co dwa tygodnie, monitorowanie rozwoju mojej niuni i usg co 2tyg -
No troche siwych wlosow doszlo, amniopunkcje tez mialam... ehh no aleMam nadzieje ze malutka bedzie cala i zdrowa. Poki co wszystkie badania na to wskazuja.
Nie wiedzialam ze ja pierwsza w kolejce
2.4 - wtoreczekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 18:05
-
nick nieaktualnyBubek wrote:No troche siwych wlosow doszlo, amniopunkcje tez mialam... ehh no aleMam nadzieje ze malutka bedzie cala i zdrowa. Poki co wszystkie badania na to wskazuja.
Nie wiedzialam ze ja pierwsza w kolejce
2.4 - wtoreczek
Ale na razie możliwe że będziesz pierwsza kwietniówką w kwietniu 😁Bubek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Ale się zacieszam. W moim szpitalu wlasbie dziś zniesiono zakaz odwiedzin!! To już w ogóle mega zestaw wiadomości na dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 18:42
-
Nie mam czasu nadrobić, ale ku pokrzepieniu serc, chcę dać Wam nadzieję, że niedługo będziemy znów "wyglądać" 😂 mój brzuch jest prawie płaski
Ale od początku...dwa dni po porodzie wskoczylam na wagę szpitalna, a tam zeszło mi tyle co dzidzia ważyla...zawał serca...poza tym spuchlam jak balon. Teraz każdego dnia jest niemal kilogram w dół i na tę chwilę mam -8 kg. Zostało jeszcze 12 do zrzucenia, ale mam wrażenie, że po kilogramie poszło mi w cycki...
Karmelka, kapuchy nie stosuj na wszelki wypadektetry też nie trzeba - są przecież jednorazowe wkładki laktacyjne do cycników. Idą w dużej ilości ale są super.
Szonka, kciuki!mysla.nieskalana, malutka_mycha, Karmelllka90, Mama36, martusiawp, stresant, Kiwona, estrella, B_002, Fasolka77, Lolka30, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
martusiawp wrote:Angella a to tego passera tak czuć?
No im bardziej zaawansowana ciąża tym bardziej go czuje dziś jest jakoś nisko, zreszta on jest taki duzy ze jak mi go nama kupiła w aptece to o mało nie zemdlałam 😜 No bo jak taki kawał plastiku wsadzić przez taka dziurkę 😂martusiawp lubi tę wiadomość
-
Szonka jak chcesz żeby się rozkrecilo to tego życzę
Trzymam kciuki
Paula mam nadzieję że Cie w szpitalu uspokoja
Ja się już ostatnio mało oszczędzam, generalne porządki w domu, praca w ogrodzie. I oczami wyobraźni widzę jak moja szyjka się skracaale Nina pewnie uparta po rodzicach nie wyjdzie przed czasem
szkoda tylko że wieczorami jestem padnięty a w nocy i tak spać nie potrafię
-
Wiewióreczka wrote:Nie mam czasu nadrobić, ale ku pokrzepieniu serc, chcę dać Wam nadzieję, że niedługo będziemy znów "wyglądać" 😂 mój brzuch jest prawie płaski
Ale od początku...dwa dni po porodzie wskoczylam na wagę szpitalna, a tam zeszło mi tyle co dzidzia ważyla...zawał serca...poza tym spuchlam jak balon. Teraz każdego dnia jest niemal kilogram w dół i na tę chwilę mam -8 kg. Zostało jeszcze 12 do zrzucenia, ale mam wrażenie, że po kilogramie poszło mi w cycki...
Karmelka, kapuchy nie stosuj na wszelki wypadektetry też nie trzeba - są przecież jednorazowe wkładki laktacyjne do cycników. Idą w dużej ilości ale są super.
Szonka, kciuki!martusiawp, malutka_mycha, Wiewióreczka lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Oh to też miałaś stresu w ciąży. Ale już jesteśmy na końcówce ty masz pierwsza CC potem ja i mama36 ... Potem chyba dopiero tunia bo nie wiem czy któraś z dziewczyn jeszcze
Jeszcze ja 28 marca prawdopodobnie
martusiawp lubi tę wiadomość