Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTunia jeść nie pozwolą też przed tym zwykłym znieczuleniem.nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć. Ja byłam np w trakcie cc nagle uspiona, żebym szoku nie dostała jak zaczęli reanimowac mi dziecko.. Więc podczas operacji dowalili mi... I wybudzali po. Dopiero mi powiedzieli co się stało.
-
nick nieaktualnyMam chwilę. Średnia zapisu przez godzinę u ginekologa było 180. Bez względu na to czy leżałam na plecach czy na boku.
Przy przyjęciu mieliśmy 150.
Zrobili nam też w szpitalu biometrie. Ignas waży równo 3kg.
Teraz miałam znowu KTG i średnia 145.
Mamy zostać na 3 dni.
Fasolka77, stresant, B_002 lubią tę wiadomość
-
Paula poobserwuja was. Zawsze jestes pod reka i beda moogli sie przyjrzeć systematycznie zapisom. Będzie dobrze.
A u mnie poprawa. Fifi sie rozkręcil na maxa. Gagatek jeden. UfffMisiabella, AniaKJ, Mama36, mysla.nieskalana, Fasolka77, india, martusiawp, malutka_mycha, Franka2104 lubią tę wiadomość
-
Paula, dobrze, ze Was sprawdza i bedzie wszystko pod kontrola. Ja tez kiedys lezalam w szpitalu w 36 tc z powodu tachykardii i podejrzenia hipotrofii. Bylam 5 dni bo trafilam na weekend. A urodzilam w 39 tc. Bedzie dobrze. Zwlaszcza ze tetno juz w porzadku.
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Przebieram nóżkami i aż mnie zżera kiedy będzie moja kolej 😁
Czuję się jak jakaś słonica, mimo że ogólnie jestem szczupła to jakoś z tym brzuchem mi ciężko. Dziś miałam ważenie, mam 7kg od wagi sprzed ciąży i 9kg od najniższej wagi w ciąży. Wydaje mi się że to całkiem niezły wynik, bo tak zakładałam że przybiorę około 10-11kg i mniej więcej tak właśnie będzie.
To napinanie się brzucha robi dość uciążliwe, bo jednak mnie tak unieruchamia w fotelu lub w łóżku, jak się ruszam w tym czasie to czuję dość duży dyskomfort i kłucia w okolicach szyjki.
Już bym chciała tulić córcię i żeby ten wielki brzuch zniknąłmalutka_mycha lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Ja tez mam dosyc diety cukrzycowej. Ostatnio mialam 3 czy 4 wyskoki- czyli odejscia od diety, ale powrocilam do tego monotonnego zarcia
Zjadlam raz swoj obiadek ktory tu opisywalam popity sokiem marchwiowym i zagryziony czekolada he he, a raz maz mi przyniosl lunch kupiony na miescie, ziemiaki opiekane, kotlet warzywny z sosem slodko pikantnym i surowka w ktorej krolowaly pomidorki cherry
cukier po godzinie 163
po”normalnym” obiedzie dzis 110, czyli surowka z salaty i zielonej papryki z oliwa z oliwek i slonecznikiem luskanym, brazowym ryzem i pulpetami gotowanymi. Po takich opiekanych ziemiaczkach i slodkim sosiku z maczno-warzywnym kotlecikiem smakowalo to jak trawa
-
Daffi wrote:Paula poobserwuja was. Zawsze jestes pod reka i beda moogli sie przyjrzeć systematycznie zapisom. Będzie dobrze.
A u mnie poprawa. Fifi sie rozkręcil na maxa. Gagatek jeden. Ufff
ja wiedziałam, że tak będzieaha! aha! miałam tak samo
Daffi lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Mam chwilę. Średnia zapisu przez godzinę u ginekologa było 180. Bez względu na to czy leżałam na plecach czy na boku.
Przy przyjęciu mieliśmy 150.
Zrobili nam też w szpitalu biometrie. Ignas waży równo 3kg.
Teraz miałam znowu KTG i średnia 145.
Mamy zostać na 3 dni.
Paula spokojnego pobytu w tym spaPaula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula dobrze ze jesteś pod opieka. A ignas tańcował przez ta godzinę ktg? U mnie dziś tez było bardzo wysokie tętno aż mi położna dała jakiś olejek na uspokojenie i spadło...
Szonka oby się rozkręciło! U mnie tez się zaczęli śluzem z krwią z rana w wieczorem już urodziłam:)Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde musze zjesc na drugie sniadanie jakies placuszki owsiane lub nalesniki, bo co to za zycie
Jem prawie codziennie avocado, ale przechodzi tylko z bananem na 2 sniadanie. Dzis zmiksowalam avocado, kiwi, jablko kostke czekolady i duza lyzke masla orzechowego plus wypilam kefir i od razu poczulam ze zyje a cukier byl wzorowy
W ogole jestem fanem 2 sniadan, choc na piewrwsze tez moge jesc i nabial np. I cukier niski mam. Na obiad niestety musze jesc, kasze, ryze brazowe, makarony z maki z soczewicy lub grochu i mieso jakie chcę oprocz jakis panierek, na kolacje 2 kanapki z wedlina, pasztetem lub tunczykiem i znow salata zielona papryka i cos zielonego. Na podwieczorek grejfrut lub pomelo tylko przechodzi i tak w kolko. Obecnie tylko jedzenie 2 sniadania sprawia mi przyjemnosc
-
malutka_mycha wrote:Dziewczyny też macie słabsze czucie na brzuchu? Jak się dotykam to mam wrażenie że cały brzuch jest zdretwialy i tak jakbym nie dotykała siebie. Dziwne uczucie
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4