Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Odeszły mi wody, skurcze tez juz lupią ostro, trzymajcie kciuki
dam znac po
DorotaAnna, B_002, stresant, Karmelllka90, estrella, valetta94, Karollinax26, india, Lolka30, Mama36, Tunia76, Syska2202, AniaKJ, Kasionek, Daffi, barbillla86, MamaAga85, martusiawp, mysla.nieskalana, Kasiulka90, espoir, Anete, Kiwona, Reniiata, Lili90, Misiabella, Wiewióreczka, Nowakowa92, malutka_mycha, Tysia89, Franka2104, ago91, Fasolka77, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula moja w 36+ 4 miała też 3 kg, więc Ignacy tez się zapowiada duży chłopak.
Co do tachykardii to ja już jestem spokojna bo serce badaliśmy 4 razy miała 2 echa serduszka, lekarze mówią że taka widocznie jej uroda. Ale wiadomo po porodzie mała będzie miała dokładniejsze badania. Więc i u Ignacego może to być tak po prostu .Ale twoja położna już wczoraj z takim zapisem powinna cię wysłać na IP. Teraz odpal Harrego Pottera i wycisz się , jestes pod opieką a to na prawdę pomaga. Paula porozmawiaj z prowadzącą o porodzie SN bo np mi sugerowali CC i moja prowadzącą też że względu na to, że tachykardia jest dla dziecka tak samo niebezpieczna podczas porodu SN jak bradykardia. Chyba nawet Misiabella przez tachykardie w końcu urodziła przez cesarkę dobrze pamiętam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 20:54
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula dobrze, że się uspokaja, poobserwują Was trochę i wypuszczą do domku
Fasolka próbowałam te ciastka, dobre takie orzechowelepiej by smakowały z czekoladą ale do kawki na jutro też będą dobre
Paula 90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Lili jak tam wpisujesz na pierwszej stronie dzieciaczki to może zliczaj ile mamy chłopców i ile dziewczynek. Będziemy mieć porównanie
I jakbyś mogła to przepisz mnie z 29.03 na 3.04, bo miałam te dwa terminy, ale teraz lekarze bardziej patrzą na ten kwietniowy u mnie.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyTunia76 wrote:Ja jeszcze nie wiem jak mnie będą znieczulać. Bardzo boję się znieczulenia w kręgosłup, boję się że źle trafią przez tluszcz i coś mi się stanie.
-
nick nieaktualny
-
Szonka trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród 🙂. Powodzenia, czekamy na info😊.
Paula mam nadzieję że obserwacja będzie jedynie formalnością i nic więcej się nie będzie działo u Was. Dawaj znać 😙.
Dziewczyny ja mam od wczoraj jakieś wielkie poruszenie w brzuchu, czuje też Filipa zdecydowanie niżej, nawet mąż odxrwzu zauważył że pojawiło mi się wybrzuszenie tuż nad wzgorkiem lonowym już. Ale to przecież jeszcze nie moja pełnia hihi.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Dziewczyny ja mam od wczoraj jakieś wielkie poruszenie w brzuchu, czuje też Filipa zdecydowanie niżej, nawet mąż odxrwzu zauważył że pojawiło mi się wybrzuszenie tuż nad wzgorkiem lonowym już. Ale to przecież jeszcze nie moja pełnia hihi.
Czytałam że w pierwszej ciąży dziecko wstawia się w kanał rodny nawet około 4 tyg przed porodem. Oczywiście może też kilka dni przed, ale tego już nie przewidzimy.Lolka30 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyHeya dziewczyny. Wiadomości mam średnie. Raczej mogę być wkurzona ale w sumie jestem spokojna. Rano o 9 wzięli mnie na indukcje porodu, po 30 min zaczęły się skurcze, po tym cewniku mam rozwarcie na 3 palce i pieknie wszysjo szło. Tylko, że dali mi zastrzyk z heparyny a nie powinni. I nagle akcja odwołana, odłączyli mnie i miałam wrócić na salę i czekać do jutra. Ale akcja nie ustala, skórcze były co raz to mocniejsze, nagle zaczęła się panika że będę rodzic. A ryzyko krwotoku za duże. Wyciszali mi to, już podpisywałem zgodę na przetoczenie krwi w razie co, dostałam antybiotyk na gbs ale akcja zaczęła ustawać.Także w każdej chwili mogę rodzic a jak nie to czekamy do rana i od rana wywołujemy.