Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Odeszły mi wody, skurcze tez juz lupią ostro, trzymajcie kciuki
dam znac po
DorotaAnna, B_002, stresant, nick nieaktualny, nick nieaktualny, valetta94, Karollinax26, india, Lolka30, nick nieaktualny, Tunia76, Syska2202, AniaKJ, nick nieaktualny, Daffi, barbillla86, MamaAga85, martusiawp, mysla.nieskalana, Kasiulka90, espoir, Anete, Kiwona, Reniiata, nick nieaktualny, Misiabella, Wiewióreczka, Nowakowa92, malutka_mycha, Tysia89, Franka2104, ago91, Fasolka77, Natalia-tosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula moja w 36+ 4 miała też 3 kg, więc Ignacy tez się zapowiada duży chłopak.
Co do tachykardii to ja już jestem spokojna bo serce badaliśmy 4 razy miała 2 echa serduszka, lekarze mówią że taka widocznie jej uroda. Ale wiadomo po porodzie mała będzie miała dokładniejsze badania. Więc i u Ignacego może to być tak po prostu .Ale twoja położna już wczoraj z takim zapisem powinna cię wysłać na IP. Teraz odpal Harrego Pottera i wycisz się , jestes pod opieką a to na prawdę pomaga. Paula porozmawiaj z prowadzącą o porodzie SN bo np mi sugerowali CC i moja prowadzącą też że względu na to, że tachykardia jest dla dziecka tak samo niebezpieczna podczas porodu SN jak bradykardia. Chyba nawet Misiabella przez tachykardie w końcu urodziła przez cesarkę dobrze pamiętam ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 20:54
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Paula dobrze, że się uspokaja, poobserwują Was trochę i wypuszczą do domku

Fasolka próbowałam te ciastka, dobre takie orzechowe
lepiej by smakowały z czekoladą ale do kawki na jutro też będą dobre
nick nieaktualny, Fasolka77 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Lili jak tam wpisujesz na pierwszej stronie dzieciaczki to może zliczaj ile mamy chłopców i ile dziewczynek. Będziemy mieć porównanie

I jakbyś mogła to przepisz mnie z 29.03 na 3.04, bo miałam te dwa terminy, ale teraz lekarze bardziej patrzą na ten kwietniowy u mnie.
29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualnyNo co ty kochana! To robią zawodowcy myślę że zarówno Ujastek i Kopernik mógłby to robić z zawiązanymi oczami ...Tunia76 wrote:Ja jeszcze nie wiem jak mnie będą znieczulać. Bardzo boję się znieczulenia w kręgosłup, boję się że źle trafią przez tluszcz i coś mi się stanie.
-
nick nieaktualny
-
Szonka trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród 🙂. Powodzenia, czekamy na info😊.
Paula mam nadzieję że obserwacja będzie jedynie formalnością i nic więcej się nie będzie działo u Was. Dawaj znać 😙.
Dziewczyny ja mam od wczoraj jakieś wielkie poruszenie w brzuchu, czuje też Filipa zdecydowanie niżej, nawet mąż odxrwzu zauważył że pojawiło mi się wybrzuszenie tuż nad wzgorkiem lonowym już. Ale to przecież jeszcze nie moja pełnia hihi.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka spokojnie, ja sobie zapisałam kiedy zauważyłam symptomy obniżenia się brzucha i było to 27.02, czyli 3 tygodnie temu, a nadal chodzę w 2-pakuLolka30 wrote:Dziewczyny ja mam od wczoraj jakieś wielkie poruszenie w brzuchu, czuje też Filipa zdecydowanie niżej, nawet mąż odxrwzu zauważył że pojawiło mi się wybrzuszenie tuż nad wzgorkiem lonowym już. Ale to przecież jeszcze nie moja pełnia hihi.

Czytałam że w pierwszej ciąży dziecko wstawia się w kanał rodny nawet około 4 tyg przed porodem. Oczywiście może też kilka dni przed, ale tego już nie przewidzimy.
Lolka30 lubi tę wiadomość

29.03.2019 [39+2] Zosia
2580g, 52cm, 10pkt, SN -
nick nieaktualnyHeya dziewczyny. Wiadomości mam średnie. Raczej mogę być wkurzona ale w sumie jestem spokojna. Rano o 9 wzięli mnie na indukcje porodu, po 30 min zaczęły się skurcze, po tym cewniku mam rozwarcie na 3 palce i pieknie wszysjo szło. Tylko, że dali mi zastrzyk z heparyny a nie powinni. I nagle akcja odwołana, odłączyli mnie i miałam wrócić na salę i czekać do jutra. Ale akcja nie ustala, skórcze były co raz to mocniejsze, nagle zaczęła się panika że będę rodzic. A ryzyko krwotoku za duże. Wyciszali mi to, już podpisywałem zgodę na przetoczenie krwi w razie co, dostałam antybiotyk na gbs ale akcja zaczęła ustawać.Także w każdej chwili mogę rodzic a jak nie to czekamy do rana i od rana wywołujemy.

[