Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLolka30 to główka wchodzi w kanał jak masz to wybrzuszenie, chyba Kasionek to miała i pisała o tym. Ale jak widzisz to nie koniecznie wróży szybkiego porodu więc spokojnie. Ja dzisiaj też czułam że mała gramoli mi się w miednicę bo spojenie mi pękało. I brzuszek opadł jeszcze bardziej tak że piersi wiszą mi całkowicie... I oddycha się zupełnie lepiej 😊
Lolka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szonka ❤❤❤❤ POWODZENIA 🥰🥰🥰🥰 OBY POSZŁO BŁYSKAWICZNIE 🥰🥰🥰🥰 TRZYMAM KCIUKI ZA WAS !!!!
Kasionek o rety... oby mimo wszystko wszystko przebiegło już do samego końca bezpiecznie dla Was❤❤❤ TRZYMAM KCIUKI🥰🥰🥰🥰 -
nick nieaktualnyMoja towarzyszka jest z Krakowa. Przyjechała specjalnie tutaj bo ponoć tu lepiej, mówi że ma porównanie bo w obu rodziła.
Jutro rano ma CC. Jestem na dwuosobowej sali. Więc albo zostanę sama albo kogoś dokoptuja jeszcze.
Już insulina podana i będę spać. Zmęczona jestem.
Bardzo się cieszę że trafiłam do szpitala, bo ta pizda moja gin nic nie sprawdziła poza szyjka, ale oczywiście mi nic nie powiedziała.
Dopiero tu na przyjęciu taki młody miły doktor powiedział że szyjka 1,5cm ale mówi tylko szyjka zewnętrzna w badaniu palpacyjnym. Mówi że może mieć nadal te 4cm razem z częścią maciczną, bo on bada tylko zewnętrzna.
Ponoć to długa szyjka te 1,5cm.
Przepływów nie robił.
Mówił że te 3kg to dobra waga i może dobić do 3,5 lub trochę więcej. Raczej sugerowałby rozwiązanie ciąży w 39tygodniu. Będę jeszcze z nimi tutaj o tym rozmawiać. Bo moja jebnieta gin na bank mi nic nie zleci.
W ogóle byli w szoku że na skierowaniu nie było zaznaczone że mam cukrzycę. Ponoć powinno być bo to bardzo istotne.
Suma summarum bardzo się cieszę że tu jestem
martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasionek wrote:Ja heparyne biorę codziennie, ale przy indukcji nie powinnam. Ale w karcie chyba ktoś nie wykreślil i położna kazała wziąć. A tak już byłby po wszystkim.
Współczuję, że tyle to trwa. Ale już niedługo i będziesz tulić maleństwo. 😃 -
nick nieaktualny
-
Ja pierdziele Kasionek ale cyrk! Strasznie bym się wkurzyla co oni odwalili.
Dziewczynki ja wiem że jeszcze nie rodzę hihi. Tak wam chciałam napisać o nowym objawie u mnie. Chociaż dziś ode mnie wyjeżdżała siostra mojego taty i jechala do koleżanki jeszcze w odwiedziny i się smialysmy bo jak ostatnio odjezdzala od tej koleżanki to ona w nocy urodziła hihi. Więc muszę uważać 😉.B_002, mysla.nieskalana, Natalia-tosia, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
No dzieje się. Trzymam kciuki za Was kochane ❤️
martusiawp lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualnyKasionek.. Oby zle wspomnienia przyslonila radość z tulenia maleństwa!! Już niedługo.
Paula... Dasz radę
Miłej nocy oby przespanej.. A tym co rodzą.. Latwych i szczęśliwych porodów :pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 21:53
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Paula mój doktorek na każdym skierowaniu wpisuje wszystkie moje choroby.
A jak przychodzę na patologię w Koperniku, to położna kazuje mi sobie wybrać jedną. Bo się śmieje, że rubryka za mała😀.mysla.nieskalana, Paula 90, martusiawp lubią tę wiadomość