Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Dziewczyny też macie słabsze czucie na brzuchu? Jak się dotykam to mam wrażenie że cały brzuch jest zdretwialy i tak jakbym nie dotykała siebie. Dziwne uczucie
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja sobie w patrze w kalenadarz liczę po swojemu rozpisuje " plany" i nie wierzę!! I łapie mnie stres... taki, że jej nie będę umiala ubrać do pogody. Albo że będzie płakała bo ja swędzi stopa a ja jej dam smoczka bo skąd mam wiedzieć że ja swędzi stopa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 19:19
-
angella908 wrote:To może masz skurcze BH bo wtedy brzuch się taki twardy robi
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Dziewczyny też macie słabsze czucie na brzuchu? Jak się dotykam to mam wrażenie że cały brzuch jest zdretwialy i tak jakbym nie dotykała siebie. Dziwne uczucie
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Nie, to coś całkiem innego. Te skurcze też mam. Ale nawet jak brzuch jest miękki i się po nim podrapie to mam wrażenie że czuje ten dotyk tylko tak w kilku procentach, nie wiem jak inaczej to określić
-
nick nieaktualnyMama36 będą cię głodzić dzień przed CC? Bo ja nie wiem jak ja to zniosę... Mam zjesc śniadanie już jakieś wodne typu zupa mleczna ... To ja nie wiem co mam zjeść bo patki czy owsianka odpada nie? Najpóźniej o 15:00 zjeść obiad czyli lekka zupę... Nie wolno mi nic ciężko stałego i wzdymajacego... Od 15:00 mogę pić tylko wodę
do 00:00 i koniec 🙈 a o 7:30 jak tam zajadę zanim mnie przyjmą i zanim zrobią CC to ja padnę na sto procent ... Jak ja mam się dobrze czuć. Skąd mam brać siłę
-
nick nieaktualnyDlatego Karmelka myślę że lepiej mi bedxie to znieść w szpitalu.. Bo w domu miałabym mega problem. Więc myślę że od obiadu nic nie dostanę.
Plus szpitala chociaż to. Dlatego dzień przed szpitalem spędzę chyba cały dzien od śniadania do kolacji w MC donaldzie ;Pmalutka_mycha, martusiawp, Fasolka77, Karmelllka90, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Karmellka. Tym jedzieniem tez jestem przerażona tym bardziej ze ostatnio to tylko bym jadła 😂 a tyle godzin bez jedzenia wytrzymać, to będzie straszne. A jeszcze po cc mi nie pozwolili pic, to był dopiero koszmar ale i tak podpijalam jak nie było nikogo w sali