Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Mamy jechać na oddział bo tachykardia wyszła stała i wzrasta. Dam znać jak się czegos dowiem. Trzymajcie kciuki bo się boje
-
mysla.nieskalana wrote:Daffi,a jak Fifi?
ale tak ze mi brzuch podskoczyl.. teraz w domu siadlam do kompa.. byly 3 takie mocniejsze przeciagniecia az pod zebrem czula.
jade zaraz do mamy.. wejde na 4 pietro i zobaczymy czy mu to cos da. ogolnie miedzy tym co bylo rano mozna rzec ze ruch zrobil sie bardziej wyrazny ale wciaz za rzadko jak na niego. no ale moze rzeczywiscie ma jakis slabszy dzien dzis.. i jutro rozerwie mi brzuch. co nie zmienia faktu ze M w domu jest i w razie czego zawsze ze mna teraz moze podjechac i sprawdzic. -
Karollinax26 wrote:Szonka, ja się nie znam i mało wiem ale pamiętam jak położna mówiła we wtorek, że jeśli będzie plamienie podbarwione krwią to jechać na IP, nie czekać.
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Fifi jak bylam z psem na dworze i stalam to kopnal mnie raz...
ale tak ze mi brzuch podskoczyl.. teraz w domu siadlam do kompa.. byly 3 takie mocniejsze przeciagniecia az pod zebrem czula.
jade zaraz do mamy.. wejde na 4 pietro i zobaczymy czy mu to cos da. ogolnie miedzy tym co bylo rano mozna rzec ze ruch zrobil sie bardziej wyrazny ale wciaz za rzadko jak na niego. no ale moze rzeczywiscie ma jakis slabszy dzien dzis.. i jutro rozerwie mi brzuch. co nie zmienia faktu ze M w domu jest i w razie czego zawsze ze mna teraz moze podjechac i sprawdzic.Daffi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szonka wrote:Tez cos takiego mi sie obilo o uszy. Poczekam aż maz maz wroci z pracy i najwyżej wieczorem podjedziemy.
Trzymam kciuki, czasem lepiej sprawdzić. Daj koniecznie znać!
Paula, odezwij się jak będziesz coś wiedziała! I musisz trochę się uspokoić: -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Szonka może rozwarcie się robi i stąd ten śluz z krwią. Ale to żywa krew? Nam położna mówiła że jej żywa krew to żeby sprawdzić u lekarza. Także obserwuj się może załóż wkladke i zobaczysz czy się coś jeszcze pokaże.
Karollinax26, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Szonka może rozwarcie się robi i stąd ten śluz z krwią. Ale to żywa krew? Nam położna mówiła że jej żywa krew to żeby sprawdzić u lekarza. Także obserwuj się może załóż wkladke i zobaczysz czy się coś jeszcze pokaże.
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Szonak może się coś zaczyna 😀
Ja mam dziś wrażenie ze pesser mi zaraz wypadnie. Nie wiem czy już jest tak mega nisko, ale skurczy brak wiec leżę spokojnie. Muszę dotrwać do poniedziałku aż mój lekarz wroci z urlopu 😉
Dzisiejsza noc może być ciekawa, dzisiaj pełnia 🌕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 17:28
-
nick nieaktualnySzonka wrote:nie żywa krew, ale to jest dosc rzadkie. teraz pomyslalam ze to moze wody podbarwione krwią. pojadę to sprawdzić, wolę zeby mnie wysmiali niz cos przeoczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 17:36
Szonka lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:A jakie masz wskazania? Mozesz powiedzieć ?
Kurde ja to chyba do tego 3 kwietnia rozejde się jeszcze z centymett, mała sobie teraz tam gmera kuźwa w niektórych momentach to miss w głos krzyknąć bo boli już nie jak żyletka a jakimś tasakiem.
- Powiklania i CC przy pierwszym porodzie
- moja choroba oczu
- powiklania, choc to lagodne slowo w obecnej ciazy. 3 rezonanse magnetyczne malutkiej, moje kroplowki z przeciwcialami co dwa tygodnie, monitorowanie rozwoju mojej niuni i usg co 2tyg