Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Szonka, gratulacje
Kolejny dzidziulek na forum
Kasionek, trzymam mocno kciuki
Karmelka, w szpitalu nie ma zbytnio czasu na malowanie się - ja wróciłam do domu jeszcze z tuszem i kreską na oku zrobionymi przed szpitalem, bo nie było czasu zmyć...a poza tym ładnie się trzymałoDo tego róż do policzków używałam. Na wyjście jakiś szybki, lekki makijaż. Tak więc ja wzięłam i nie żałuję.
-
No i dobrze,wszystko co odwraca naszą uwagę może nam trochę pomóc..Ja kupiłam lizaki chupa-chups-liczę na to,że zanim je odpakuje z tego papierka to zdążę urodzić niepostrzeżenie
Zamówiłam też piłeczkę antystresową żeby sobie ściskaćTakie głupoty,wiem..ale co tam
malutka_mycha, espoir, DorotaAnna, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:No i dobrze,wszystko co odwraca naszą uwagę może nam trochę pomóc..Ja kupiłam lizaki chupa-chups-liczę na to,że zanim je odpakuje z tego papierka to zdążę urodzić niepostrzeżenie
Zamówiłam też piłeczkę antystresową żeby sobie ściskaćTakie głupoty,wiem..ale co tam
Kiwona lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Mój K. lubi zakupy
chyba bardziej niż ja.. czasem sam mnie namawia "no kup sobie to!", uważa, że kasa jest do wydawania a nie posiadania bo dopiero wydawanie daje radość
ja biorę kosmetyki do szpitala ale zrobię sobie makijaż jak będziemy wychodzić- no chyba, że MAMA18 wpadnie do Łodzi ze sprzętem to wtedy odpuszczę
Paula a co u Was? śpisz jeszcze? Jak tak dietka cukrzycowa w szpitalu- wrzuć jakieś inspiracje -
Karmelllka90 wrote:Ja mam 6 lizaków i 4 czekolady i batony ale w sukcesywnie opróżniam z torby trzeba kupić biszkopty i kisiel 😂 no dobra czekalady zostawie dla męża będzie potrzebował energii. Chociaż ja wiem że on nic nie zje a najgorsze że on dostanie biegunki to jest więcej niż pewne. Muszę stoperan mu naszykować na rano bo mi się chlopocyna posra...
Natalia-tosia, B_002, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:To musisz obowiązkowo wziąć! Bo jeszcze by cię dłużej przetrzymali ze względu na objawy a brak choroby 😂😂😂 - musiałam zażartować. Ale ja teraz jak mam tak jasne włosy to bez podkładu te plamki po krostkach i krostki wyglądają oooochydnie. I sobie myślę że może na cesarkę bym poszła w podkładzie? Nie że pełny makikaz ale este lauder to beton by się trzymał a dziecko by się matki nie wystraszyło 😂😂😂 czy to przesada?
Double Wear- test na porodówceobstawiam, że ani drgnie hahahaha
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:No i dobrze,wszystko co odwraca naszą uwagę może nam trochę pomóc..Ja kupiłam lizaki chupa-chups-liczę na to,że zanim je odpakuje z tego papierka to zdążę urodzić niepostrzeżenie
Karmelllka90, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Kup mu lewatywe też! Niech się wczuwa
A ty będziesz z partnerem rodziła?mysla.nieskalana, Lolka30, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFranka2104 wrote:Double Wear- test na porodówce
obstawiam, że ani drgnie hahahaha
Ps mogę go jeszcze fikserem psiknac to i cały pobyt w szpitalu wytrzyma 😂😂😂😂😂😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 10:43
-
nick nieaktualnyDobra laski zamawiam taxi i jadę dowiedzieć się ile to moje maleństwo waży... Dzisiaj odmawiam badania ginekologicznego, ogolił mnie mąż ale nie mam siły wspinać się po tych fotelach i rozbierać się ubierać
mysla.nieskalana, Natalia-tosia, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kurde,w ogóle to się zaczęłam zastanawiać po tych tachykardiach waszych maluszków co z tym KTG,bo ja jeszcze nie miałam i nie wiem kiedy mieć będę. To skąd mam wiedzieć ,że wszystko jest w porządku? Przecież gdyby nie KTG to byście też tego nie wiedziały i wtedy coś mogłoby się stać...Chyba za dużo mam czasu na myślenie.
-
mysla.nieskalana wrote:Kurde,w ogóle to się zaczęłam zastanawiać po tych tachykardiach waszych maluszków co z tym KTG,bo ja jeszcze nie miałam i nie wiem kiedy mieć będę. To skąd mam wiedzieć ,że wszystko jest w porządku? Przecież gdyby nie KTG to byście też tego nie wiedziały i wtedy coś mogłoby się stać...Chyba za dużo mam czasu na myślenie.
mysla.nieskalana, martusiawp, Mama36 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karmelka, czekam na info ile waży Twoja Leonka, bo nasze dzidziutki chyba podobne są wagowo 😊
Wreszcie się zebrałam i robię sobie hybrydę u stóp, to nic że żołądek mam ściśnięty ... oby stopy „jakoś” na porodówce wyglądały 😂mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Lolka,ja myślę,że większość kobiet w ciąży to oni juz traktują z góry jak przewrażliwione wariatki więc luz
No ja idę w czwartek na wizytę to może się czegoś dowiem. Już jestem przerażona co on mi tam wypatrzy,znów powie,że szyjka skrócona 20% ale to noormaaalneee
-
A w poniedziałek jadę na tego GBSa..jak zadzwoniłam i pytałam o szczegóły to pytam Pani ile to kosztuje a ona : "a Pani chce wymaz z...obu lokalizacji?"
Lolka30, malutka_mycha, DorotaAnna, B_002, martusiawp, Franka2104, AniaKJ, Fasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość
-
mysla.nieskalana wrote:A w poniedziałek jadę na tego GBSa..jak zadzwoniłam i pytałam o szczegóły to pytam Pani ile to kosztuje a ona : "a Pani chce wymaz z...obu lokalizacji?"
Trzeba było powiedzieć, że koniecznie z obu 😁
A najbardziej nie możesz się doczekać tego z dupy 😂mysla.nieskalana, malutka_mycha, DorotaAnna, B_002, Natalia-tosia, Bubek lubią tę wiadomość