X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle dziewczyny dopiero nadrobiłam Wasze wcześniejsze posty. Dzięki za wsparcie ❤️ Jesteście nieocenione, jak SIOSTRY 😁 tylko takie z prawdziwego zdarzenia!

Uwielbiam Was, każdą z osobna! 😊

Kasiulka, szkoda że mieszkam daleko, a koledzy przystojni ? 😄
    Tak tak, M to jest Piotruś Pan, bezczelny i zapatrzony w swoją rodzinę, ma jedną i ta mu wystarczy.
    Dzwonił chwilę temu ale nie odebrałam ... mam już po prostu dość.

Kasiulka90, Tunia76, mysla.nieskalana, B_002, Kiwona, MamaAga85, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, Mama36, espoir, Menka888 lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Angella poczekaj do wieczora po lekach powinno spasc...tylko sie nie stresuj....moze sie zdenerwowalas w gabinecie....ja dopoludnia mialam wysokie a teraz bez lekow spadlo do normalnego

Trochę mnie stres złapał ale trzymało długo dopiero teraz puściło

Fasolka77 lubi tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    Ja sobie leżę pod ktg. Skurcze piszą się od 3 do 11 XD ale zawsze coś nie jest płasko xd
    Oo to nie jestem sama :D

DorotaAnna lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • DorotaAnna Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka mycha bo my dokładnie w tym samym tygodniu i dniu jesteśmy! Ja też 37+4

malutka_mycha lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️30 🧔🏻‍♂️32

05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
    04.2019 👶🏼
    Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
    13.02 ⏸️
    15.02 beta 81,5
    17.02 beta 158,4
    01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
    15.03 CRL 1,24 cm ❤️
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Kasiulka, szkoda że mieszkam daleko, a koledzy przystojni ? 😄
    Tak tak, M to jest Piotruś Pan, bezczelny i zapatrzony w swoją rodzinę, ma jedną i ta mu wystarczy.
    Dzwonił chwilę temu ale nie odebrałam ... mam już po prostu dość.
    Jeden w Twoim typie - ciemne włosy i ciemne oczy 😉 A drugi to brodacz, charakterny, ale o złotym sercu ❣ Żarty żartami, ale jakbyś się kiedyś poczuła na siłach, to daj znać, wyślę któregoś z nich w podróż do Ciebie, bo warto!!! 😘😘😘

malutka_mycha, Karollinax26, B_002, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png

Wysłany: 25 marca 2019, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola i dobrze, nie będziesz na każde gwizdniecie. Może się zgadamy i spuscimy mu babski lomot? Opamietalby się chłopak. Dobre lanie nie jest zle :) w sumie pewnie większości mniejsze lub większe by się przydało :D

Karollinax26, mysla.nieskalana, Kasiulka90, Fasolka77, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość

f1d9680377.png

Wysłany: 25 marca 2019, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka dorabiasz w jakimś serwisie randkowym? :D jeszcze Cie o streczycielstwo posadza :)

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Jeden w Twoim typie - ciemne włosy i ciemne oczy 😉 A drugi to brodacz, charakterny, ale o złotym sercu ❣ Żarty żartami, ale jakbyś się kiedyś poczuła na siłach, to daj znać, wyślę któregoś z nich w podróż do Ciebie, bo warto!!! 😘😘😘

Ale wiesz .. to ja mogę nie być w ich typie! 😋

Marcelina trochę podrośnie i wyrośnie ze swoich ubranek, to wyślij tego koleżkę, po wyprawkę dla Twojej przyszłej córy, po co płacić za wysyłkę 😁
    ❤️

B_002, mysla.nieskalana, Kasiulka90, espoir lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina i bardzo dobrze. Nie odbieraj.
    Może pomyśli że rodzisz i mu nie powiedziałaś 😂
    To rozstanie i dzieląca was odległość na pewno pomogą Ci żeby zapomnieć o tym związku. Myślę że dla Ciebie byłoby tak najlepiej. Ale czas pokaże. Ważne żeby się ojciec interesował Marceliną, a Ty na pewno sobie poradzisz bez niego. Piotrusia Pana nie zmienisz.

Karollinax26 lubi tę wiadomość

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusiawp wrote:
    Jak się nie ruszy to 29 marca CC ? Tak?
    A miałaś już jakiś problem z ciśnieniem ? A teraz sprawdzałaś jakie masz?

Wczesniej nie miałam problemów z ciśnieniem :) teraz jest już dobrze No mówił coś o piątku ale to się okaze jutro po ściągnięciu krążka czy wody nie odejdą lub skurcze nie zaczną się pisac ;)

A ty się jeszcze nie wybierasz na porodówkę ?😀

martusiawp lubi tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Kasiulka dorabiasz w jakimś serwisie randkowym? :D jeszcze Cie o streczycielstwo posadza :)
    Hahaha 😄 Nie, ja mam po prostu dobre serducho i uwielbiam tych chłopaków 😊 Mój A. ma dwóch najlepszych kumpli, są jak bracia, jak nasza rodzina. A jakoś obaj nie mają szczęścia i tak się bujają samotnie. Szkoda mi ich strasznie, a wiem, że będą dobrymi mężami. I z drugiej strony cieszę się, że są wybredni i nadal szukają, bo liczę na to, że nie dorwie ich jakaś zołza łamiąca serca. Jak czasem opowiadają, jakie próżne typki korzystają z Tindera, to załamuję ręce 😖 Ja miałam wielkie, życiowe wręcz szczęście, że spotkałam A. i jeszcze na dodatek sam mnie wypatrzył i zdobył 😍😄

mysla.nieskalana, B_002, Karollinax26, Tunia76, Fasolka77, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko leży zes*ane, a ja oderwać się od forum nie mogę, bo czytam posty Karmelki :P

B_002, Karollinax26, Kasiulka90, stresant, mysla.nieskalana, Kiwona, Natalia-tosia, Syska2202, Fasolka77, Lolka30, KarmeLoVe, martusiawp, valetta94, Mama36, Anete, DorotaAnna, espoir, Martusiazabka lubią tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B_002 wrote:
    Karolina i bardzo dobrze. Nie odbieraj.
    Może pomyśli że rodzisz i mu nie powiedziałaś 😂
    To rozstanie i dzieląca was odległość na pewno pomogą Ci żeby zapomnieć o tym związku. Myślę że dla Ciebie byłoby tak najlepiej. Ale czas pokaże. Ważne żeby się ojciec interesował Marceliną, a Ty na pewno sobie poradzisz bez niego. Piotrusia Pana nie zmienisz.

Nie zmienię Basiu i nie zamierzam, mam dość walki z nim.

Cieszę się, że dzieli nas ta odległość, że jego mądre i wybitne siostry nie będą wtrącały mi się w wychowanie małej.

malutka_mycha, B_002, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png

Wysłany: 25 marca 2019, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka a skąd Ty jesteś? Ja mam zajebista koleżankę :D też coś sobie życia nie potrafi ułożyć :)

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Ale wiesz .. to ja mogę nie być w ich typie! 😋

Marcelina trochę podrośnie i wyrośnie ze swoich ubranek, to wyślij tego koleżkę, po wyprawkę dla Twojej przyszłej córy, po co płacić za wysyłkę 😁
    ❤️
    Uuuuu dziewczyno! Ty jesteś w typie 90% męskiego społeczeństwa! 😍 Ja się tym w ogóle nie martwię 😄

Taaaak, te ubranka ❤💛💚💙💜 To jest pomysł! 😄😄😄 Mnie dwa razy nie trzeba powtarzać. Już ja coś wymyślę! Mazury mi się już od lat marzą na wakacyjny wypad. Już niedługo nowe auto, to i z Klemkiem i z kolegami przyjedziemy 😄 Szykuj dupcię 😄

B_002, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka_mycha wrote:
    Kasiulka a skąd Ty jesteś? Ja mam zajebista koleżankę :D też coś sobie życia nie potrafi ułożyć :)
    Z malowniczego Opola 😇

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Trochę mnie stres złapał ale trzymało długo dopiero teraz puściło

easy laski! musimy jakoś dotrwać i przetrwać! Dopiero potem zacznie się jazda :)

Kasiulka90, B_002 lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiefiórka :D Nic mu nie będzie! Ucałuj go od ciotek <3 <3 <3

Kasiulka90, Wiewióreczka, B_002, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png

Wysłany: 25 marca 2019, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Z malowniczego Opola 😇
    Oo, ja z okolic Katowic więc niedaleko :) chyba by mnie kumpela przechrzcila jakbym ja w ten sposób na randkę umówiła :)

f1d9680377.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 25 marca 2019, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Dziecko leży zes*ane, a ja oderwać się od forum nie mogę, bo czytam posty Karmelki :P
    Nic mu nie bedzie a Karmelka ino roz rodzi...a takiej relacji na zywo nigdzie nie poczytasz :)
    Jak piersi lepiej? Chodzisz z kapusta?

Przebieraj malego i badz z nami i Karmelka on line ;)

mysla.nieskalana, Syska2202, B_002, Lolka30, martusiawp, Lili90 lubią tę wiadomość

‹‹ 2517 2518 2519 2520 2521 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ