Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
W ogóle dziewczyny dopiero nadrobiłam Wasze wcześniejsze posty. Dzięki za wsparcie ❤️ Jesteście nieocenione, jak SIOSTRY 😁 tylko takie z prawdziwego zdarzenia!
Uwielbiam Was, każdą z osobna! 😊
Kasiulka, szkoda że mieszkam daleko, a koledzy przystojni ? 😄
Tak tak, M to jest Piotruś Pan, bezczelny i zapatrzony w swoją rodzinę, ma jedną i ta mu wystarczy.
Dzwonił chwilę temu ale nie odebrałam ... mam już po prostu dość.Kasiulka90, Tunia76, mysla.nieskalana, B_002, Kiwona, MamaAga85, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, Mama36, espoir, Menka888 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Angella poczekaj do wieczora po lekach powinno spasc...tylko sie nie stresuj....moze sie zdenerwowalas w gabinecie....ja dopoludnia mialam wysokie a teraz bez lekow spadlo do normalnego
Trochę mnie stres złapał ale trzymało długo dopiero teraz puściło
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Malutka mycha bo my dokładnie w tym samym tygodniu i dniu jesteśmy! Ja też 37+4
malutka_mycha lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karollinax26 wrote:Kasiulka, szkoda że mieszkam daleko, a koledzy przystojni ? 😄
Tak tak, M to jest Piotruś Pan, bezczelny i zapatrzony w swoją rodzinę, ma jedną i ta mu wystarczy.
Dzwonił chwilę temu ale nie odebrałam ... mam już po prostu dość.malutka_mycha, Karollinax26, B_002, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
-
Karola i dobrze, nie będziesz na każde gwizdniecie. Może się zgadamy i spuscimy mu babski lomot? Opamietalby się chłopak. Dobre lanie nie jest zle
w sumie pewnie większości mniejsze lub większe by się przydało
Karollinax26, mysla.nieskalana, Kasiulka90, Fasolka77, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Jeden w Twoim typie - ciemne włosy i ciemne oczy 😉 A drugi to brodacz, charakterny, ale o złotym sercu ❣ Żarty żartami, ale jakbyś się kiedyś poczuła na siłach, to daj znać, wyślę któregoś z nich w podróż do Ciebie, bo warto!!! 😘😘😘
Ale wiesz .. to ja mogę nie być w ich typie! 😋
Marcelina trochę podrośnie i wyrośnie ze swoich ubranek, to wyślij tego koleżkę, po wyprawkę dla Twojej przyszłej córy, po co płacić za wysyłkę 😁
❤️B_002, mysla.nieskalana, Kasiulka90, espoir lubią tę wiadomość
-
Karolina i bardzo dobrze. Nie odbieraj.
Może pomyśli że rodzisz i mu nie powiedziałaś 😂
To rozstanie i dzieląca was odległość na pewno pomogą Ci żeby zapomnieć o tym związku. Myślę że dla Ciebie byłoby tak najlepiej. Ale czas pokaże. Ważne żeby się ojciec interesował Marceliną, a Ty na pewno sobie poradzisz bez niego. Piotrusia Pana nie zmienisz.Karollinax26 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
martusiawp wrote:Jak się nie ruszy to 29 marca CC ? Tak?
A miałaś już jakiś problem z ciśnieniem ? A teraz sprawdzałaś jakie masz?
Wczesniej nie miałam problemów z ciśnieniemteraz jest już dobrze No mówił coś o piątku ale to się okaze jutro po ściągnięciu krążka czy wody nie odejdą lub skurcze nie zaczną się pisac
A ty się jeszcze nie wybierasz na porodówkę ?😀martusiawp lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Kasiulka dorabiasz w jakimś serwisie randkowym?
jeszcze Cie o streczycielstwo posadza
mysla.nieskalana, B_002, Karollinax26, Tunia76, Fasolka77, Lolka30, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Dziecko leży zes*ane, a ja oderwać się od forum nie mogę, bo czytam posty Karmelki
B_002, Karollinax26, Kasiulka90, stresant, mysla.nieskalana, Kiwona, Natalia-tosia, Syska2202, Fasolka77, Lolka30, KarmeLoVe, martusiawp, valetta94, Mama36, Anete, DorotaAnna, espoir, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Karolina i bardzo dobrze. Nie odbieraj.
Może pomyśli że rodzisz i mu nie powiedziałaś 😂
To rozstanie i dzieląca was odległość na pewno pomogą Ci żeby zapomnieć o tym związku. Myślę że dla Ciebie byłoby tak najlepiej. Ale czas pokaże. Ważne żeby się ojciec interesował Marceliną, a Ty na pewno sobie poradzisz bez niego. Piotrusia Pana nie zmienisz.
Nie zmienię Basiu i nie zamierzam, mam dość walki z nim.
Cieszę się, że dzieli nas ta odległość, że jego mądre i wybitne siostry nie będą wtrącały mi się w wychowanie małej.malutka_mycha, B_002, Fasolka77, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Ale wiesz .. to ja mogę nie być w ich typie! 😋
Marcelina trochę podrośnie i wyrośnie ze swoich ubranek, to wyślij tego koleżkę, po wyprawkę dla Twojej przyszłej córy, po co płacić za wysyłkę 😁
❤️
Taaaak, te ubranka ❤💛💚💙💜 To jest pomysł! 😄😄😄 Mnie dwa razy nie trzeba powtarzać. Już ja coś wymyślę! Mazury mi się już od lat marzą na wakacyjny wypad. Już niedługo nowe auto, to i z Klemkiem i z kolegami przyjedziemy 😄 Szykuj dupcię 😄B_002, Fasolka77, Lolka30, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Dziecko leży zes*ane, a ja oderwać się od forum nie mogę, bo czytam posty Karmelki
Jak piersi lepiej? Chodzisz z kapusta?
Przebieraj malego i badz z nami i Karmelka on linemysla.nieskalana, Syska2202, B_002, Lolka30, martusiawp, Lili90 lubią tę wiadomość