Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mysla.nieskalana wrote:Fiefiórka
Nic mu nie będzie! Ucałuj go od ciotek
Jadę dziś na założenie pasów rehabilitacyjnych na cycki. Nie mam pojęcia czy jest to skuteczne, położna kazała...a gin każe brać antybiotyk, ale wciąż się waham. -
Kasiulka90 wrote:Uuuuu dziewczyno! Ty jesteś w typie 90% męskiego społeczeństwa! 😍 Ja się tym w ogóle nie martwię 😄
Taaaak, te ubranka ❤💛💚💙💜 To jest pomysł! 😄😄😄 Mnie dwa razy nie trzeba powtarzać. Już ja coś wymyślę! Mazury mi się już od lat marzą na wakacyjny wypad. Już niedługo nowe auto, to i z Klemkiem i z kolegami przyjedziemy 😄 Szykuj dupcię 😄
Już przebieram nóżkami 😁 chętnie poznam Ciebie, Klemka, no i kolegę 😁
Jeśli kolega będzie chciał pannę z dobytkiem to nie widzę problemu 😀Kasiulka90, Fasolka77, B_002, Lolka30, Misiabella lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Karola i dobrze, nie będziesz na każde gwizdniecie. Może się zgadamy i spuscimy mu babski lomot? Opamietalby się chłopak. Dobre lanie nie jest zle
w sumie pewnie większości mniejsze lub większe by się przydało
ja się pisze na lanie!malutka_mycha, Kiwona, B_002, espoir lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Oo, ja z okolic Katowic więc niedaleko
chyba by mnie kumpela przechrzcila jakbym ja w ten sposób na randkę umówiła
B_002, espoir lubią tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:Też tak myślę, Bephanten i po sprawie
Jadę dziś na założenie pasów rehabilitacyjnych na cycki. Nie mam pojęcia czy jest to skuteczne, położna kazała...a gin każe brać antybiotyk, ale wciąż się waham. -
Kasiulka90 wrote:Uuuuu dziewczyno! Ty jesteś w typie 90% męskiego społeczeństwa! 😍 Ja się tym w ogóle nie martwię 😄
Taaaak, te ubranka ❤💛💚💙💜 To jest pomysł! 😄😄😄 Mnie dwa razy nie trzeba powtarzać. Już ja coś wymyślę! Mazury mi się już od lat marzą na wakacyjny wypad. Już niedługo nowe auto, to i z Klemkiem i z kolegami przyjedziemy 😄 Szykuj dupcię 😄
yyyy a dupcię po co?Kasiulka!?
Kasiulka90, espoir lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Fasola, Ty to jesteś ostra babka! Często bywasz w tej Warszawie to go znajdź i dojedź 😄
pisałaś kiedyś, że on jest menago jakichś 3 knajp? daj namiary
żebyście wiedziały jak ja ex- męża dojechałam.... ale to nie story na forum...mysla.nieskalana, AniaKJ, espoir, Franka2104 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelka mistrzyni relacji z porodu , tego jeszcze nie było 😜 dziś cały dzień poza domem , ale jak zobaczyłam ostatnia stronę co karmelka wypisywała to czytam od początku 😜 porobimy jej screeny z porodu co tu pisała i co ramki 😁
stresant, B_002, Tunia76, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość