Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po wizycie. Henio waży ok. 3 kg, szyjka skrócona, ale rozwarcia nie ma, główka bardzo nisko. Następną wizytę mam za dwa tygodnie. Szczerze to mam nadzieję, że nie dotrwam. Przeraża mnie ta waga 😅
malutka_mycha, Fasolka77, DorotaAnna, AniaKJ, Karollinax26, Mama36, martusiawp, mysla.nieskalana, Kasiulka90, Kiwona, stresant, valetta94, Lolka30, MamaAga85, Tunia76, Sansivieria, B_002 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:a gdzie jest?
będzie chodzić na dancingi?
turnus mija, ja niczyja?
i jest przeszczesliwa że już nie ma chłopa na głowie więc raczej flirtowac nie będzie
w Ustroniu odpoczywa
Fasolka77, stresant, espoir lubią tę wiadomość
-
martusiawp wrote:A moje dziecko zanim się urodzi doprowadzi do tego że całkiem osiwieje...
Byłam dzisiaj na KTG. Zawsze robione na lewym boku. Dzisiaj na lewym boku położna tętna nie może znaleźć, na plecach to samo. Został prawy bok, i dopiero po dłuższej chwili dało się zlokalizować.
Niby kilka minut szukania ale czuję że kilka siwych włosów już doszło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 19:29
-
martusiawp wrote:A moje dziecko zanim się urodzi doprowadzi do tego że całkiem osiwieje...
Byłam dzisiaj na KTG. Zawsze robione na lewym boku. Dzisiaj na lewym boku położna tętna nie może znaleźć, na plecach to samo. Został prawy bok, i dopiero po dłuższej chwili dało się zlokalizować.
Niby kilka minut szukania ale czuję że kilka siwych włosów już doszło...
współczuję stresuważne, że się w końcu dał zlokalizować
stresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Niby kilka minut szukania ale czuję że kilka siwych włosów już doszło...
Dobrze się schowało 😜 myślałam ze na tym etapie nie ma takich problemów -
Martusia najlepiej jak klęczę i opieram się na niej , cały kręgosłup puszcza😃 a właśnie nn miałam pytać co to za ciastko na talerzu ale oczywiście fasolka mnie uprzedziła haha 😀 oby poszło w dupę , bo się nie podzielilas ! 😃😃
Fasolka77, martusiawp, Kasiulka90, Kiwona, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Anete wrote:Jestem po wizycie. Henio waży ok. 3 kg, szyjka skrócona, ale rozwarcia nie ma, główka bardzo nisko. Następną wizytę mam za dwa tygodnie. Szczerze to mam nadzieję, że nie dotrwam. Przeraża mnie ta waga 😅
Nie dotrwasz 😁martusiawp, Anete lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:u nas się promka skończyła Mycha.. u Kasiulki jeszcze trwa
Fasolka77, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Fasolka, u mnie taka sielanka trwa już 8 lat 😊 Sama nie mogę uwierzyć, jaka szczęściara ze mnie. Mam nadzieję, że jak się dziecko urodzi, to nadal będzie tak fajnie 😍
korzystaj kobito!
K. nigdy nie był jakimś big romantico... ale najważniejsze dla mnie nie są romantyczne gesty tylko poczucie bezpieczeństwa, spokój i zaufaniesama też nie jestem jakaś romantyczna
raczej twardo stąpam po ziemi
i np wolę dostać coś praktycznego w prezencie niż 50 róż
strata kasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 19:41
Kasiulka90, AniaKJ, stresant, Misiabella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Niby kilka minut szukania ale czuję że kilka siwych włosów już doszło...martusiawp lubi tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:
ooo a ja dziś własnie się zaśliniłam na kinder pingui w reklamie TV! A to nie powinno być w lodówce?Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:Mój też nigdy nie był bardzo romantyczny, ale raz na jakiś czas by się przydało
nawet te róże i strata kasy
Mycha! a wyślij sobie sama bukiecikzobaczysz, ze stary wymięknie i na pewno się postara Cię zaskoczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 19:45
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Ja od A. dostałam raz w życiu kwiaty. Wie, że nie lubię, więc dostaję inne prezenty 😊 A najbardziej lubię właśnie takie drobnostki, czułe gesty, miłe słowa - jego zaangażowanie a nie wydawanie pieniędzy 🙂 Myślę, że właśnie tak funkcjonują udane związki partnerskie 😇
Fasolka77, Lolka30, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:ooo a ja dziś własnie się zaśliniłam na kinder pingui w reklamie TV! A to nie powinno być w lodówce?
stresant, malutka_mycha, Syska2202, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Powinno 😄 Ale po pierwsze: na porodówkach są lodówki (chyba?), a po drugie: kwietniówki zeżrą wszystko, nawet ciepły lodówkowy batonik 😂
hahaha... w lodówce szpitalnej na pewno czai się sporo lodożerców! strach tam coś kłaść.. lepiej zjeść ciepłeKasiulka90, stresant lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Kasiulka90 wrote:Powinno 😄 Ale po pierwsze: na porodówkach są lodówki (chyba?), a po drugie: kwietniówki zeżrą wszystko, nawet ciepły lodówkowy batonik 😂
Nawet papierek będzie wylizany 😀Kasiulka90, Fasolka77, stresant, martusiawp lubią tę wiadomość