Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowakowa92 wrote:Ja juz tydzień leżę w szpitalu, dalej w dwupaku. Mam chyba dysplazje bioder od tych łóżek ale co począć. Moj syn robi mi srednop co dzień psikusy, bo mecza mnie po 2 - 3 godziny mega mocne skurcze i odchodzą 😥 dzisiaj znowu to samo bylo tyle że takie z krzyża szły bolało jak ns kolke nerkowa 😥 rozwarcie dalej 3 cm.... Tylko mlody tak co 3 ktg zaczyna tachykardie łapać, no ale Pany specjalisty nic tutsj nie mówią wiec nie wiem co myśleć. Nie wiem czy mnie jutro nie wypisza.
Witaj w klubie 3 cm i ani milimetra więcejNowakowa92 lubi tę wiadomość
-
angella908 wrote:Mój mąż mi mówił ze zaczęłam chrapać 😂 wiec to one maja szczęście ze nie maja mnie w pokoju;) chciałabym żeby się rozkręciło coś samo😜
Nudno się zrobiło nikt niee rodzi 😂
Ja też ostatnio chrapałam a nigdy w życiu mi się to nie zdarzyło :o
Cisza przed burzą! -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ja kupuje 68 na razie letnie.. I z resztą czekam.
Ja nie Jestem doświadczonaale też celuje w 68 jak myśle o letnich ubrankach
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
valetta94 wrote:Haha dokładnie potrzebuje kompanki do porodu, we dwie zawsze razniej
Ale byłyby jaja jakbyśmy się spotkały!
Mam nadzieję, że z takim rozwarciem już mnie nie odeślą i trafię na pustą porodówkę jak ostatnio.. Ale boje się, że przenoszę i będzie wywoływanie..
stresant, valetta94, Anete lubią tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Kochaniutka 3 ciąża to powinnaś wypluć malucha raz dwa gdyby nie CC!
Najlepsze jest to, że lekarz już od grudnia panikował z tą moją szyjką a ja nadzwyczaj spokojna byłam, chyba przeczuwałam że wytrwam..Tydzień temu mówił, że raczej się nie spotkamy za tydzień bo w nocy mogę zacząć rodzićMoże poproszę o masaż szyjki, ale to podobno cholernie boli
Tak wam tu narzekam a w nocy mi wody odejdą i tyle będzie
U mnie tez tak było ze lekarz nie wierzył w moja szyjkę, jeszcze wcOraj na wizycie mówił ze pewnie wyląduje u niego w szpitalu, a my dalej w dwu paku 😜
Masaż boli ale działa cuda mi dzieki niemu zaczął się pierwszy poród
No i masaż szyjki jest niczym przy porodzie 😜martusiawp, valetta94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie śpię!! Jelita mi schodzą w dół, i boli to a mam rewolucję w jelitach i tak jakbym drugie dziecko w brzuchu miała. A jak odchodzą gazy które odchodzą to jakby jeżami strzelać 😁
Kasionek dziękuję za posta 🤗
Dziewczyny nie znacie dnia ani godziny! Gdyby nie umówiona cesarka byłam pewna że termin jest mój bo żadnych skurczy szyjka długa ... A tu poszło migusiem 😉
martusiawp, Lolka30, Fasolka77, valetta94, malutka_mycha, Tunia76, espoir, B_002 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka_mycha wrote:Właśnie się w brzuchu zmierzyłam, 107!! A całkiem niedawno miałam 102. Kiedy tyle przybrałam, nawet nie chce myśleć ile to dziecko będzie ważyć 🤣🤣🤣
martusiawp, valetta94, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Nie śpię!! Jelita mi schodzą w dół, i boli to a mam rewolucję w jelitach i tak jakbym drugie dziecko w brzuchu miała. A jak odchodzą gazy które odchodzą to jakby jeżami strzelać 😁
Kasionek dziękuję za posta 🤗
Dziewczyny nie znacie dnia ani godziny! Gdyby nie umówiona cesarka byłam pewna że termin jest mój bo żadnych skurczy szyjka długa ... A tu poszło migusiem 😉
bosze zeby mi tylko pokoj jednoosobowy dali bo bedzie wstyd
co Leonka robi? -
Ja tu zestresowana na maxa przed jutrem.
Przy kwalifikacji ma być sam ordynator (jedyny powod jego nieobecności to operacja na cito bo planowych w tym dniu nie ma)ale 2 miesiace temu miał być też przy kwalifikacji koleżanki i niestety nie był obecny więc nie wierzę w takie szczęście 😉
Ciekawe jakie pomiary im wyjdą u Małego.
Zaraz idę się pielęgnować na wizytę😉Kasiulka90, martusiawp, malutka_mycha, Kiwona, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Ja się dziś mierzylam i zapomniałam Wam napisać.. 118cm..no ale zdjęcie widziałyscie...
. Jednak trzymamy się dalej razem
.
martusiawp lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
nick nieaktualnystresant wrote:mowilam ze bedziesz pierdziec
bosze zeby mi tylko pokoj jednoosobowy dali bo bedzie wstyd
co Leonka robi?stresant, martusiawp, Tunia76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Filip jeździ mi już tak nisko głowką, że mam wrażenie że zaraz wypadnie
.
Ja też miałam te twardnienia chyba od 16 tc i do tego przy prenatalnych mi wyszło ryzyko porodu przed 34tc 1:65, ale starałam się o tym mysleć jak o czystej statystyce.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół