Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
B_002 wrote:Jestem na IP, już przyjęta na oddział. Zaraz idę na porodówke. Skurcze miałam co 3-5 min, rozwarcie powoli postępuje. Ale będziemy obserwować co dalej. Może mnie jakoś wspomogą czymś.
Na IP oczywiście chwilowo skurcze zelżały, ale panie tu mówią że przy przyjęciu często się tak zdarza.B_002 lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:Jestem na IP, już przyjęta na oddział. Zaraz idę na porodówke. Skurcze miałam co 3-5 min, rozwarcie powoli postępuje. Ale będziemy obserwować co dalej. Może mnie jakoś wspomogą czymś.
Na IP oczywiście chwilowo skurcze zelżały, ale panie tu mówią że przy przyjęciu często się tak zdarza.
Powodzenia kochana i czekamy na Zosie. 💕💕💕❤❤❤
B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Basiu,trzymam kciuki niezmiennie!!
Espoir,Ty oaza spokoju..Ty nie panikuj,bo to na pewno jakieś nieznaczące różnice! Sama zawsze nas uspokajasz,proszę się nie denerwować!
Tunia,no ja niewiele przed Tobą pojadę jedynie na kontrolę (tak myślę)Chyba,że wcześniej samo coś rusza, w co wątpie skoro młody ma główkę jeszcze całkiem wysoko
Tunia76, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:oj tam, oj tam.. idź powiedz, że byłaś w szpitalu i niech dają te pieluchy bo jak się wkurwisz to nie ręczysz!
sama zawalilam, gdyby to była wina sklepu to coś innego. A te 22 pieluszki to i tak na 2 dni więc dupy nie urywa
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Doktor mnie przyjąl.
Wszystko z Ignasiem ok, waga 3+-0,5kg. Mamy kontrolować ruchy. Szyjka jest już miękka a w szpitalu w poniedziałek była jeszcze twarda. W poniedziałek mamy KTG jeszcze tutaj.
Zwolnienie też mi wystawił. Zalecał naturalne metody pobudzania porodu. Mówił że teraz to im szybciej tym lepiej przy cukrzycy.
A na rwę mogę brać paracetamol dwie tabletki ale wolę leżeć niż coś brać.
Najbardziej cieszy mnie to że szyjka mięknie 😅
no to szykuj się Paulawidzę na suwaczku, że masz ponad tydzien na wywołanie porodu... coś przeoczyłam??? masz ustalą konkretną datę?
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Tunia76 wrote:Ja do tych pomiarów USG to tak trochę z przymrużeniem oka podchodzę. Ostatnio mała w ciągu 36h schudła mi o 400g.
Błędy pomiaru jednak są spore.Tunia76 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
wiecie, ja wiem, że to może nic nie znaczyć, ale niestety może też coś... ja mam już jedno dziecko z problemami, więc niestety pod tym względem ciężko u mnie o optymizm...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 15:54
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Jakaś dziewczyna tak krzyczy na sali porodowej że można się zestresować
Ja na razie staram się zachować spokój
Robią mi KTG ale tyłem leżę i nie widzę co się zapisuje.
Skurcze mam trochę rzadziej niż w domu ale też mocne. Rozkręci się
Ale się cieszę.Tunia76, mysla.nieskalana, stresant, Kasiulka90, DorotaAnna, Karollinax26, MamaAga85, martusiawp, estrella, Fasolka77, Kiwona, Natalia-tosia, Lolka30, barbillla86, valetta94, Anete, malutka_mycha lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Tunia, jesli ja bede miec cesarke to po Tobie, no jeszcze jest Karmalove i Syska i pewnie jeszcze ktos sie znajdzie. Ja bede miec cesarke jesli bede ja miec, najwczesniej przed swietami. Albo tuz po swietach. Angella, gratulacje! Kazdego dnia jakis porod sie zdaza
Tunia76 lubi tę wiadomość