Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAngela gratki!!!!
Basia nie przejmuj się miałam dokładnie tak samo. Jak przyjmowali na IP to miałam. Mniejsze nagle ale mnie przyjęli. Byłam nawet zdziwiona ale jak następnego dnia Polozna co mnie przyjmowała przyszła odwiedzić to mówiła że widziała po mnie ze to dziś i że mówiła że właśnie często one się robią mniejsze a potem boom!!martusiawp, B_002, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTunia ja ba kąpiel się zgodziłam po 24 godz. Już był taki w tej mazi. Także cudeńko moje czyste.
Walczymy trochę z laktacja ale mam pomoc i preparaty od położnej.
W domu ma być super i tego się trzymam
Jezuuuu jak fajnie że rodzicie... Już nie chciałabym się cofnąć i przechodzić tego ale chce żebyście do mnie dołączyły!!
❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 17:08
martusiawp, Tunia76, Fasolka77, malutka_mycha, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Angela gratulacje
kolejny chlopiec zasilil szeregi forum. Odpoczywajcie i szybko wracajcie do domku.
Paula z ta szyjka to tez roznie.. Moja miękka byla na wizycie 4tyg temu i dopiero co czop zaczal sie lekko wykruszac.. A jedne maja ekspresowo postepujace wszystko. Mam. Nadzieje ze dozyje poniedzialku i zobacze co sie dzieje.martusiawp lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Nie kąpaliśmy pediatra nam powiedziała żebym wykąpać po odpadnięciu pępka tak jak chciałam zresztą zrobić.
Była myta tetra w fałdkachmartusiawp lubi tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Mama36 wrote:Tunia ja ba kąpiel się zgodziłam po 24 godz. Już był taki w tej mazi. Także cudeńko moje czyste.
Walczymy trochę z laktacja ale mam pomoc i preparaty od położnej.
W domu ma być super i tego się trzymam
Jezuuuu jak fajnie że rodzicie... Już nie chciałabym się cofnąć i przechodzić tego ale chce żebyście do mnie dołączyły!!
❤️
MY TEŻ CHCEMY!!! CZEKAJ CIERPLIWIE NA PROGU!!!!Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela gratulacje!!
Szok... Karmelka nie ma czasu na forum. 😂 Jak znajdę chwilę to czytam was ale nie jestem w stanie już na wszystko co bym chciała odpisać.
Ale jak dojdę do siebie to pewnie będzie lepiej teraz wszystko robię wolniej. Rana już mnie nie boli w ogóle tylko przy cycki macica nawala równo ale spojenie i plecy oooooo mateczko...
Ps. Mam kilka spostrzeżeń które bym chciała opisać już to nawet dwa razy zrobiłam ale wcisnęłam anuluj 👤👍
To co ... Basia next czy któraś szybka akcja ja jeszcze wyprzedzi hym ?? -
U mnie skurcze co około 2-2,5 minuty rozwarcie już na około 3cm (jak mnie przyjmowali bylo na 1-1,5cm) szyjka całkiem zgładzona. Boli jak cholera ale dam radę!
Karollinax26, Mama36, MamaAga85, DorotaAnna, mysla.nieskalana, estrella, Reniiata, Szonka, Tunia76, Kiwona, Lolka30, Fasolka77, Syska2202, valetta94, Karmelllka90, Martusiazabka, martusiawp, Misiabella, malutka_mycha, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN