Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:U mnie skurcze co około 2-2,5 minuty rozwarcie już na około 3cm (jak mnie przyjmowali bylo na 1-1,5cm) szyjka całkiem zgładzona. Boli jak cholera ale dam radę!
Kochana to już bliżej jak dalej!!
Bedzie Zosia z Nami
Powodzenia, bardzo trzymam Kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 18:23
-
nick nieaktualny
-
ja leze na kanapie i patrze jak maz skacze po szafkach kuchennych i myje okna
jaki to cudowny widok....normalnie nie uwierzyciezeby tylko nie zaczal rodzic z tego mycia
Paula 90, Tunia76, estrella, Syska2202, Mama36, martusiawp, AniaKJ lubią tę wiadomość
-
Basiu Ty masz tą Zosię taką drobną że ją wyplujesz nawet nie wiadomo kiedy 🙂. Czekamy i trzymamy kciuki z Filipem 😘.
mysla.nieskalana, stresant, Mama36, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnystresant wrote:ja leze na kanapie i patrze jak maz skacze po szafkach kuchennych i myje okna
jaki to cudowny widok....normalnie nie uwierzyciezeby tylko nie zaczal rodzic z tego mycia
Ja też leżę a mój mąż robi zrazy 😃stresant, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Syska2202 wrote:Dawaj fote ! Pokaże mojemu że nie jest sam 😃
fotodokumentacja musi byc......Franus tez musi widziec jak sie tata na jego przyjscie przygotowywal
martusiawp, Syska2202 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Dałam smoczek... 🙄 Położna powiedziała że może ją brzuszek boleć z przejedzenia że ma skok i chce na żądanie ale się przejada...
Potykala trochę wypluła i drzemka
A konsultowałaś to z CDL? Nam mówiła, że minimum 14 dni trzeba poczekać, bo musi się chociaż wstępnie ustabilizować laktacja. Też mamy smoki kupione w razie "w". -
Karmelllka90 wrote:Dałam smoczek... 🙄 Położna powiedziała że może ją brzuszek boleć z przejedzenia że ma skok i chce na żądanie ale się przejada...
Potykala trochę wypluła i drzemka
U nas tez na zadanie powodowalo przejadanie i dosłownie fontanny a nie ulewanie. I dodam ze smoczka w ogóle nie chciałaa najlepsze jest to ze z moim ciążowym mózgiem to już nic nie pamietam co pomagało....
-
Karmelka czasami jest tak, ze jak dziecko boli brzuszek to z tego bolu nie wie co chce....i chce ciagle jesc i jesc, sssac i ssac ( bo czuje sie bezpiecznie i to jedyne zna i czuje zapach mamy) i brzuszek boli coraz wiecej bo jest przejedzony i nie ma kiedy wytrawic....a starczy dac smoczek zeby na sucho possala i sie uspokoila......
dobrze ze dalas....ja smoczek juz mam w torbie szpitalnej i bede pchac od urodzenia zeby sie nauczylwiem ze nie powinnam i robie to dla wlasnej wygody, bo wiem co to jest dziecko bez smoczka, ciagly placz jak dla mnie....i ze smoczkiem - bloga cisza