Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Paula to super wieści. Poród już niedługo.😃
Z kwietniówek to zostanę ja i Kiwona na drugą połowę kwietnia.
Nawet Myślą_nieskalana nas opuści.
Jadę za chwilę na spotkanie "krąg opowieści porodowych" 😊 Jeśli dowiem się czegoś ciekawego, dam Wam znać. Ale myślę, że nie będzie bardziej interesująco niż jak tutaj z relacją Karmelki 😍
Angella, gratuluję! Piękne imię wybraliście 😘Tunia76, mysla.nieskalana, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:Jakaś dziewczyna tak krzyczy na sali porodowej że można się zestresować
Ja na razie staram się zachować spokój
Robią mi KTG ale tyłem leżę i nie widzę co się zapisuje.
Skurcze mam trochę rzadziej niż w domu ale też mocne. Rozkręci się
Ale się cieszę.Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
-
Przyznam się, że ja też liczę na wcześniejszy poród niż 18.04.
Może jednak SN się uda.☺
Ja przy porodzie nie krzyczałam. Jakoś tak byłam skupiona na tym co się ze mną dzieje i co do mnie mówi położna. Wiedziałam, że nie ma wyjścia, trzeba urodzić.
Inna sprawa, że poród był szybki. -
Misiabella wrote:Espoir, dwa tygodnie jak cos jest mniejsze to jest w normie. 3 tygodnie i lekarzom zapala sie juz lampka, choc tez moze byc ok.💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
mysla.nieskalana wrote:No właśnie już kiedyś się zastanawiałam czy to serio się tak krzyczy jak na filmach?
Bo ja to się będę na pewno wstydzić i będę milczeć choćby mi miało wszystko wybuchnąć
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
espoir wrote:wiecie, ja wiem, że to może nic nie znaczyć, ale niestety może też coś... ja mam już jedno dziecko z problemami, więc niestety pod tym względem ciężko u mnie o optymizm...
Espoir.. pamietam jak mnie pocieszałyście! brzuszek daleko w tyle ale podgonił chłopak! to tylko pomiary! Kiedy masz następne usg? Na prawdę pls.. nie martw się na zapas!!!Fasolka77
-
mysla.nieskalana wrote:No właśnie już kiedyś się zastanawiałam czy to serio się tak krzyczy jak na filmach?
Bo ja to się będę na pewno wstydzić i będę milczeć choćby mi miało wszystko wybuchnąć
A ja tam będę krzyczeć i wyzywać M 😁
Żarcik, też mi się wydaje, że będę się wstydziła ale kto to tam wie 😁martusiawp, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
ja jak zwykle się nie nastawiam na nic... może będę darła ryja i klnęła a może w skupieniu będę oddychać miarowo i przeć niczym księżna Kate... dziś w ploteczkach DDTVN mówili, że ją małżonek zdradza... chuj a nie książe...Karollinax26, mysla.nieskalana, Kiwona, Tunia76, Lolka30, stresant lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
espoir wszystko bedzie dobrze, nie martw sie to sa tylko pomiary walnie sie o 1 milimert i wychodza glupoty.....u mnie byl maly na 23 centylu za minute jak mierzyl drugi raz to nagle sie 50 centyl zrobil.........
szkoda Twoich nerwowB_002 lubi tę wiadomość
-
Angella gratulacje!!!
Basia trzymam kciuki i czekałyby Zosię
Ja Wam mowie ze ja przenoszę wiec będę to przynajmniej na początku drugiej połowy kwietnia:)
Zrobiłam córce przeciwciała na ospę- wyszły bardzo wysokie wie wraca od pon do przedszkola - już się cieszy a ja przynajmniej trochę odpocznę jeszcze:)Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Nie kąpaliśmy pediatra nam powiedziała żebym wykąpać po odpadnięciu pępka tak jak chciałam zresztą zrobić.
Była myta tetra w fałdkach
A co i jak wyjdzie to się okaże.😜
Narazie jeszcze wanienka w sklepie. 😁martusiawp lubi tę wiadomość