Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:My po KTG, serduszko tylko w zielonym polu.
A skurcze mimo seksu, kilku orgazmów, masowania sutków i spaceru prawie płaskie.
Więc coś nie widać porodu.
Zresztą ani jednego skurczu nie miałam dotychczas
Ja jadę na ktg po 16, ale ja też nic nie czuje więc u mnie też prwnie będzie nadal płasko eh👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyJa miałam w szpitalu skoki do 70 i czułam skurcze faktycznie. A teraz się zesralo.
Jutro mam znowu KTG, ale tym razem u położnej na 12. Może tam coś wskoczy.
Mucha - u mnie niby szyjka mięknie więc to dawało nadzieję. A lykam tego wiesiołka, pije herbatę.
Na pocieszenie zjadłam pół czekolady Oreo.
W Biedronce promocja - druga czekolada 49% taniej 😍malutka_mycha, Kasiulka90, martusiawp, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
A ja mam znów jakieś dni na wkurwie...I powiedzcie,że nie tylko mnie irytują te dzisiejsze "żarciki" głupkowate? Przeglądam fejsa i co chwile takie pierdoły,że załamka- maseczka do twarzy z jalapeno, piwo w sprayu dla zabieganych...ja pierdziele,no ubaw po pachy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 13:23
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Dostalam apartamenty
nie taki luksus jak u Karmelki ale jestem sama i moge pierdziec
100zl za noc.
O 9 przyjechalam podpieli pod ktg skurcze 50-60 cisnienie 160/105 spisali wszystko w miedzyczasie dzwonil moj z gabinetu ze maja szykiwac anestezjologa na 15:00lekarz co mnie przyjmowal mowil ze mu wszystko zalatwi i bedzie czekal....
Potem zaprowadzili mnie na apartamenty i dali haslo wifi ale ja ciapa nie umialam tego wpisac i czekalam az maz przyjedzie
Siedzimy sobie i czekamy maly bardzo niespokojny ciagle sie wierci juz mnie wszystko boli nie wiem jaka przyjac pozycjemysla.nieskalana, Kasiulka90, Kiwona, MamaAga85, Lolka30, malutka_mycha, Bubek, estrella, martusiawp, xKlaudiax, Reniiata, Tunia76, Misiabella, Franka2104, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Basiu no niestety weekend w szpitalu to masakra, nic nie robią.
Kurcze to Krmelllke po cc wypisali szybciej niż Ciebie.
Mnie czekają święta w szpitalu. Niby mój gin twierdzi, że Kopernik wypisuje 7dni w tygodniu, bo łóżek brak, ale jakoś wierzyć mi się nie chce.Dzisiaj przyszła nowa dziewczyna świeżo po porodzie.
Może w święta Was nie będą trzymać, bo po co. Jedynie to się mogą jakieś badania opóźnić, tak jak u nas. Ale już z górki i ja się nie mogę doczekać aż będziemy w domku.
Dziś 3 dzień po porodzie i chyba mi się nawał zaczyna. Staram się małą przestawiać jak najczęściej do piersi bo mam takie ciepłe, wielkie i robią się twarde, ale jak zje to są miększe więc to od mleka. Mam małą śpiącą królewnę bo obudzić ją w nocy na karmienie to jest nie lada wyzwanie. W dzień jakoś się budzi na szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2019, 13:38
malutka_mycha, Tunia76, Fasolka77 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Paula 90 wrote:My po KTG, serduszko tylko w zielonym polu.
A skurcze mimo seksu, kilku orgazmów, masowania sutków i spaceru prawie płaskie.
Więc coś nie widać porodu.
Zresztą ani jednego skurczu nie miałam dotychczas
Paula nie przejmuj się, to chyba nie ma reguły. Może być tak jak u Karmelki, że też nie miała a jak chwyciło to szybko poszło. Ja z kolei mam skurcze, kilka nocy zarwanych bo spać się nie da tak boli i też dupa. Już tracę cierpliwość, bo ile można. Przynajmniej się nie męczysz... 😊Paula 90 lubi tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Ja zaczęłam znów liczyć skurcze i nie wiem czy Marcelina rzeczywiście chce wyjść w te jakże piękne święto, czy robi mnie w wała 😊
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
mysla.nieskalana wrote:A ja mam znów jakieś dni na wkurwie...I powiedzcie,że nie tylko mnie irytują te dzisiejsze "żarciki" głupkowate? Przeglądam fejsa i co chwile takie pierdoły,że załamka- maseczka do twarzy z jalapeno, piwo w sprayu dla zabieganych...ja pierdziele,no ubaw po pachy..
Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Tunia76 wrote:Daffi duży ten Twój synuś.
W czym te jabłka mają pomóc?Tunia76 lubi tę wiadomość