Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Zniby brzuch mnie teraz nie boli ale czuję takie łamanie w plecach. Leze narazie i wykładam rece żeby nie bolały i zobaczyny co dalej.
Trzymam kciuki kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 00:26
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Wiewióreczka wrote:Kurde, to może jednak powinnam zwrócić uwagę na dietę skoro mały ma kolki? Czyli nie wolno nabiału, warzyw wzdymających i smażonego?
Karmelka, słyszałam o tej fridzie do tyłka, ale ponoć właśnie rozleniwia jelita...walczę z sab simplex i espumisanem 100 póki co, jakieś masaże, termofor...
Dziś był u nas fizjoterapeuta, bo mały preferuje w jedną stronę trzymać głowę. Jejku, jak ja bym chciała tak umieć jak on...facet obracał Szymonem, a on spał w najlepsze!
Valetta, super odcinkowy opisPaula 90, Misiabella, Franka2104, martusiawp, Wiewióreczka, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Nam położna mówiła że te katetery rektalne to ostateczność kiedy wszelkie inne metody zawiodą. I używa się ich jak najrzadziej bo z jej doświadczenia mogą narobić więcej szkody niż pożytku
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Daffi, zainspirowałaś mnie tymi jabłkami. Ja po tej sobotniej imprezie nadal mam mega spuchnięte stopy i sobie wymyśliłam, że skoro spacer do sklepu nie pomógł, to jabłka pomogą 😅 Więc już dwa zjadłam 😄 No cóż, efektów brak. Może poród pomoże? 😂😂😂
Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiabella wrote:Karmelka, kiedys nie bylo takiej profilaktyki probiotykowej dla dzievka po cc, ale faktem jest ze dziecko urodzone naturalnie, takie ktore przeszlo przez kanal rodny odziedzicza bpgatsza flore jelitowa. No ale biogaja nie wystarczy? To tez probiotyk.
Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Kurde, to może jednak powinnam zwrócić uwagę na dietę skoro mały ma kolki? Czyli nie wolno nabiału, warzyw wzdymających i smażonego?
Karmelka, słyszałam o tej fridzie do tyłka, ale ponoć właśnie rozleniwia jelita...walczę z sab simplex i espumisanem 100 póki co, jakieś masaże, termofor...
Dziś był u nas fizjoterapeuta, bo mały preferuje w jedną stronę trzymać głowę. Jejku, jak ja bym chciała tak umieć jak on...facet obracał Szymonem, a on spał w najlepsze!
Valetta, super odcinkowy opis
Co do tej diety jak zaczęłam ją pytać wyszło że nic jeść nie mogę... Muszę się zagłębić w to, genralnie wszystko na parze najlepiej nawet owoce
Ja tych rureczek nie używałam ale zaczęłam szukać i na forach dziewczyny pisały że im pomagały. Zapytałam wczoraj pediatrę powiedziała że to przy na dużym problemie jak najbardziej pomaga ale na razie żebyśmy się wstrzymali do masażu i temofirku plus biogaia i ten drugi. Ewentualnie San simplex lub delicol
Ps u nas spokojny dzień i spokojna noc.
Jedynie u mnie ze zmęczenia jakieś hity się dzieją
PS2 u nas szumis się mega sprawdza wycisza mała przy zmianie pieluszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 04:00
-
nick nieaktualny
-
Menka888 wrote:Może przez noc coś się rozkręci 😁
Trzymam kciuki kochanaMenka888 lubi tę wiadomość
-
Boli w ciul. Młody od wieczora smyra i puka mnie właśnie w to bolesne miejsce, w okolicy prawego jajnika. Nie da się tego wytrzymać, odruchowo podskakuje i krzyczę
troszkę mniej tak puka, jak leżę na lewym boku, ale nie wyleze tak długo bo biodro nie wydala. Zwariuje.
Ciekawe, jak Stresant. Nic nie pisze, kurde. Martwię się.
Z tymi kateterami to ja też bym jako ostatecznośc to zostawiła. Skupiłabym się na masażu brzuszka bardziej.
Probiotyki po cc... Czytałam wypowiedź pana tabletki, ponoć żaden z dostępnych probiotykow nie jest w stanie uzupełnić tej flory bakteryjnej, która dzieci przyjmują podczas sn. One zwykle maja 1 do kilku szczepów bakterii, co jest kropla w morzu w porównaniu z bakteriami matki.
Co jeszcze. Ano głodna jestem, ale wzięłam euthyrox i muszę wytrzymać jeszcze ze 20 minut.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 04:55
-
Mam dzisiaj dentyste. Jestem zła, bo na przeglądzie w listopadzie nie mialam ubytków. Poszłam do innej przychodni na NFZ, żeby usunąć kamień i tam mi babka 3 ubytki naliczyla. 2 plombki już założyła ostatnio, oczywiście już prywatnie, bo terminy na NFZ odległe. I o ile wcześniej nic mnie nie bolało, tak teraz boli mnie ząb, który mi zaplombowala. Zajebiscie. Do tego dokucza mi inny ząb, z wielką plomba, leczylam go jakieś 2 lata temu. Boli na nagryzanie, wrażliwy na zimno i ciepło. No nie zdążę z tym wsYstkim przed porodem. Dzisiaj mam robić ten 3 ubytek, który niby ona znalazła, no ciekawe gdzie, bo nawet nie wiem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 04:56
-
Dziewczyny piwo bezalkoholowe jakieś smakowe jest? Całą ciąże nie piłam bezalkoholowego alkoholu ale wczoraj w sklepie widziałam te redsy Okocimy radlerki i bym się tak napiła ale nawet nie wiem czy jest coś takiego?👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Jest warka radler cytrynowa ale taki ulepek, że ja się nawet nie zabieram, już wolę normalnie lemoniade kupić cyz cole czy cokolwiek. Jest Lech free limonka mieta. Poza tym nie wiem, wieki też nie szukałam nic. W Czechach i na Słowacji są tak pyszne bezalko piwka, że szok. Nie mogę sobie przypomnieć nazwy, ale w smaku są genialne, są np pomarańcza i bazylią, są porzeczkowe bodajże. Mmm mam smaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 05:30
-
Franciszek 1.4.o 15:23 3000g 48cm zdrowy oddycha sam....ze mna gorzej komplikacje cisnienie b.wysokie jeszcze leze napisze jak ozyje
Bubek, Kiwona, MamaAga85, xKlaudiax, Paula 90, Lolka30, Tunia76, estrella, Syska2202, AniaKJ, Daffi, Fasolka77, Sansivieria, Anete, Mama36, Franka2104, B_002, martusiawp, ago91, mysla.nieskalana, malutka_mycha, Reniiata, Kasiulka90, barbillla86, Wiewióreczka lubią tę wiadomość