Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Stresant gratuluję kochana ❤❤❤. Wracaj szybko do zdrowia 😙😙😙.
Bubek trzymam kciuki za dziś 🙂.
Wygląda na to że mamy tylko Prima aprilisowego Franusia.
Ja mam przedłużony pobyt w sanatorium do czwartku... W czwartek kolejne usg i decyzja.Fasolka77 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karollinax26 wrote:Brak mi pomysłu na obiad!! Co robicie ?
taki piekny szczaw mi urosl w ogrodzie a tak mi sie nie chce go zrywać ale sam sie nie zerwie.
Opuscil mi sie brzuch mocno... 3 lub 4 noc jak nie mam zgagi. Dzis pozar lewej reki ale taki nawet znosny.Kiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co do diety matki karmiącej - ja już nie jeden raz pisałam na jej temat. uważam, że trzeba tylko na alergeny uważać, ALE każda ma własną położną, której ufa i niech robi jak jej intuicja podpowiada
Mama36, Daffi, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj dzień świadomości na temat autyzmu.
Kamil Nowak (blog ojciec) udostępnił bardzo fajny, prosty film o autyzmie. Ja nie znam nikogo kto ma autyzm (albo o tym nie wiem) i trochę mi to wyjaśniło:
https://www.facebook.com/blogojciec/videos/420160952073184/?app=fblKiwona lubi tę wiadomość
-
A mój szczaw sam sie zerwal. Kochany maz. Wrócił z nocki i nazrywal mi. Wchodzę fo kuchni a tam w zlewie reklamówka ze szczawiem
Kiwona, Fasolka77, Tunia76, espoir, KarmeLoVe, martusiawp, Franka2104, malutka_mycha, xKlaudiax, Lolka30, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Stresant Gratulacje
trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że szybko dojdziesz do pełni sił.
Bubek kciuki zaciśnięte, relacjonuj postępy : D
Ja odebrałam wczorajsze wyniki i ALT, AST, bilirubina przekroczone i to tak kosmicznie bardzo...wbijam się dziś do mojego prowadzacego między pacjentkami, niech kombinuje co z tym zrobić. A jutro planowany szpital. Już serio nie mam nerwów, niech sie już wszystko dobrze skończy.
W zwiazku z powyższym, zamierzam sobie jakoś obiadkowo dogodzić czymś dobrym na mieście -
Szczawiowa! 😍 No pójdę do warzywniaka zaraz, nie ma bata.
Paula, widziałam właśnie, udostępniam bo film fajny. Znam dzieci z autyzmem i wiem, że warto wiedzieć, jak z nimi funkcjonować.Paula 90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Franka2104 wrote:Stresant Gratulacje
trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że szybko dojdziesz do pełni sił.
Bubek kciuki zaciśnięte, relacjonuj postępy : D
Ja odebrałam wczorajsze wyniki i ALT, AST, bilirubina przekroczone i to tak kosmicznie bardzo...wbijam się dziś do mojego prowadzacego między pacjentkami, niech kombinuje co z tym zrobić. A jutro planowany szpital. Już serio nie mam nerwów, niech sie już wszystko dobrze skończy.
W zwiazku z powyższym, zamierzam sobie jakoś obiadkowo dogodzić czymś dobrym na mieście
no to na finiszu jakaś kumulacja problemów.. ja też tak czułam, że tak prosto nie będzie... daj znać co lekarz zaleciłFasolka77
-
Ja was muszę nadrobić bo w szpitalu się dużo dzieje i nie mam czasu czytać.
USG Zosi wyszło prawidłowe i czekamy na wypis.
Pani doktor była zachwycona bo Zosia już zaczęła przybierać na wadze!
Ale udaje nam się ładnie karmić chociaż miałam chwile że traciłam cierpliwość bo dziecko w nocy tak mocno spi że mogę jej obudzić na karmienie. Wszelkie sposoby przebierania i zmiany pieluszki rozbudzają ją na 5 minut i dalej śpi. A mnie wczoraj aż piersi bolały od ilości mleka. Ale nie poddałam się i przez ponad 3 godziny przystawiałam małą i próbowałam namówić żeby jednak zjadła a nie spała. W końcu się udało
Dziś już będziemy w domu to sobie odpoczniemy bo tu co chwilę ktoś coś chce i w dzień nie można nawet pospać
Zosia to jest na razie tak grzeczne dziecko że aż jestem zaskoczona. Wcale nie płacze. Jak coś chce i zacznie płakać to wzięcie na ręce albo nawet samo pogłaskanie już ją uspokaja. Jest cichutka. Dookoła dzieci płaczą a ona leży i się rozgląda. Pani doktor nawet zwróciła uwagę jakie spokojne dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 09:24
martusiawp, mysla.nieskalana, Franka2104, Kiwona, malutka_mycha, AniaKJ, xKlaudiax, Kasiulka90, Lolka30, Daffi, Fasolka77, DorotaAnna lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN