Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Dziewczynki
Ja kolejna noc spalam dobrze ale pobolewa mnie gardło i katar męczy.
Brzuch od paru dni mam wrażenie, że rośnie i rośnie. Leżąc na plecach dość mocno odstaje i jest twardy jak kamień.
Rośnie Dzidziulka
Dziś mnie pobolewa trochę brzuch.
Ja przeczuc żadnych nie mam. Z Synkiem też nie miałam.
Marzę o coreczce, ale ważne aby zdrowe (to wiadome) -
nick nieaktualnyDla mnie be różnicy płeć jakoś nie miałam żadnych preferencji. Ale jak tylko zrobiłam test i zobaczyłam || kreski pierwsza myśl bedzie syn i w sumie tak miałam do prenatalnych... na prenatalnych jak zobaczyłam ułożenie wyrostka płciowego nim lekarz powiedział płeć wiedziałam ze dziewczynka i to lekarz to potwierdził. No ale takie 100% potwierdzenia bedzie jak juz na prawde zobaczymy narząd płciowy.
siamyrka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś ja próbuje wrzucić zdjęcie wywaliło brzuszek z dnia na dzień, dwa dni temu praktycznie nic nie było. Skończyło się złe samopoczucie, pokazał się brzuszek...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e13a10b5272.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 10:08
DorotaAnna, malutka_mycha, valetta94, Kasionek, siamyrka, Paula 90, Szonka, B_002, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja idę na prenatalne w ten wtorek. Będzie 12+4. Mam nadzieje też że pokaże co ma albo czego nie ma między nogami
siamyrka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyU nas bedzie dokladnie 13+0 i tez mam nadzieje ze maluszek pokaze. Bo chcialabym juz kupować.
Nadal w tej beczce miodu jest lyzka dziegciu ktora mi nie daje jeszcze cuesyc sie w pelni. Ale jak wyniki wyjda dobre to obiecuje ze przestaje się trzasc. Na jakis czas... -
Paula ja mam tak samo. I obiecuje mężowi, że po tym usg już nie będę się tak martwić jeśli wszystko będzie ok. Ale on mówi, że mi nie wierzy ostatnio po usg było dobrze przez tydzień. Potem znowu przychodziły jakieś czarne myśli👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️