Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Bubek wrote:Boze Daffi Lolka - wspolczuje tych tesciowych... jak one swoje dzieci wychowaly..
A mnie szlag trafia, jak nie urok to sraczka.
Teraz mi sie pol piersi czerwonej zrobilo, nie wiem czy nie stan zapalny... poobkladalam serem bialym, mama ma przyniesc kapuste, wzielam pol apapu...
Ehhh
Jutro kontrola z ta zoltaczka... boze ile jeszcze dam rade w tej ciazy i po ciazy zniesc..
Sorry za marudzenie
Bubek dolacze sie do Twojego marudzienia
przyloz kapuche ja wczoraj cala noc w staniku trzymalam i pomogla dzis juz jest miekka i nie ma kulek
a co do marudzenia to w nocy cisnie e 150/100 ....odrazu mialam wszystkie objawy zawalu glowa mnie bola zle sie oddycha itp........w kat rzuce ten cisnieniemierz nic juz nie mierze bo sie wykoncze....pol nocy przez to nie spala tylko myslalam .....
na kontorli u pediatry sie okazalo ze Franus to hipotrofik z objawami wczesniactwamiesiac jeszcze mial siedziec w brzuchu...ma jakies zle reakcje ciagle tylko spi .....mam go co 2 godziny budzic na karmienie a jak nie bedzie chcial to podawac strzykawka na spaniu
Basiu twoja kruszynka tez mala powiedzi mi w ktory dzien po porodzie osiagnela porodowa wage?
Franek dzies jest 10 dzien po porodzie i jeszcze nie ma 3000g lekarka mowi ze gloduje bo juz dawno powinien osiagnac......
Wiewiorka a Twoj Szymus tez z 36 tygodnia jak przybiera?Bubek lubi tę wiadomość
-
i oto nasz cud
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dae439d4680e.jpgestrella, MamaAga85, espoir, Kiwona, DorotaAnna, AniaKJ, martusiawp, ago91, Sansivieria, Lolka30, xKlaudiax, Daffi, Kasiulka90, Bubek, Lili90, Tunia76, Martusiazabka, Fasolka77, orzeszki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martusia zabka gratulacje! Witamy Maksyma 😍 uroczy chłopak i dowcipnis do tego 😉
Misia, to elegancko że ktg ok. Ja też się boję, że w razie czego zbyt długo będą zwlekali z cc, ale już decyzja podjęta i będziemy próbowali.
Syb poodkurzal, zaraz się zbiera do fryzjera, ja wyszorowalam łazienkę, robię pranie,potem obiad ale najpierw odpoczynek, bo ledwo zipie już 😅Martusiazabka, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Stresant, no cudny ten Franus 😍 Mam nadzieję, że chłopinka zacznie przybierać, tucz go, tucz 😊 Martwi mnie to Twoje ciśnienie, nawet bardzo. Ale nie poradzę nic, bo się na tym nie znam. Ja mma całe życie książkowe 120/80, nawet w ciąży.
-
Kiwona wrote:Dwa wieczory z rzędu masowalam sutki z pomocą olejku że słodkich migdałów. No tak mnie bolą całe brodawki, że masakra. Też tak macie/mialyscie? Zastanawiam się, czy masować konsekwentnie dalej, czy odpuścić.
ale masuje dalej
Kiwona lubi tę wiadomość
-
Stressant jaki śliczny Franuś😍😍😍.
Bubek sama się zastanawiam jakim cudem mój mąż taki fajny przy niej się wychował 😉.
Ja nie masuje nic bo mąż dwa dni w pracy teraz będzie prawie non stop, więc nie mogę rodzić 😂. Najgorzej że jakaś straszna chcica na niego mnie dopadła 😆.Kiwona, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Lolka30 wrote:Stressant jaki śliczny Franuś😍😍😍.
Bubek sama się zastanawiam jakim cudem mój mąż taki fajny przy niej się wychował 😉.
Ja nie masuje nic bo mąż dwa dni w pracy teraz będzie prawie non stop, więc nie mogę rodzić 😂. Najgorzej że jakaś straszna chcica na niego mnie dopadła 😆.na szczęście jak już zaczniemy to ochota przychodzi, ale ze względu na zmiany w środku pozostała mi już tylko jedna pozycja w której mnie nie boli. Też odczuwać ie bol podczas seksu?
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Lili a 2 mu ropieja czy jedno. Jak jedno to kanalik łzowy zatkany przeważnie. Ja wyleczylam moim mlekiem i solą fizjologiczna. Jak Oba ropieja to juz trzeba antybiotyk podobno.
Pęcherzyki sprawdź koniecznie! To na pewno nie to ale mojej bratowej synek 8 lat temu miał takie pęcherzyki i się okazało że gromkowca przyniósł ze szpitala. Musieli wrócić na leczenie. Nic poważnego na dłuższą metę się nie działo. Leczenie szybko zadziałało ale faktycznie takie skórne zmiany i mnie niepokoją od razu po tym zdarzeniu.
A i jeszcze nie kazała mi wybudzac malego w nocy na jedzenie, ale jakos mam moeszane uczucia do tego podejscia, wydaje mi się że on jest za maly zeby nie wybudzac.