Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuszę pochwalić mojego synka - polubił kąpiel.
Po pierwszych kąpielach z darciem się na cały regulator obejrzeliśmy Zawitkowskiego i teraz leży Ignaś z błogością na twarzy w ciepłej wodzieAż szkoda go z tej wody wyciągać
espoir, martusiawp, AniaKJ, xKlaudiax, DorotaAnna, Daffi, B_002, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
ja to muszę jakiś plan na kąpiel całej trójcy ogarnąć. trzech w jednej wannie chyba nie zmieszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2019, 19:29
Wiewióreczka, martusiawp, AniaKJ, Misiabella lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyDziewczyny poradzcie z laktacja... Znów mam mało pokarmu, przystawiam małą bardzo często ale dziś musiałam dać mm bo była głodna, lapala sutek, puszczala z nerwami i płakała a po mm aniołek. Więc nie mam wyjścia muszę dokarmiac pytanie jak robić... Najpierw do piersi jednej i drugiej przystawic a jak już się wkurzy to podać mm? Pije femaltiker, jutro zacznę działać z laktatorem... Nie wiem co jeszcze radzicie? Czuję wieczorem ciepłe sutki... To dobrze?
I czym pielegnowalyscie ranę po cesarce? Pianka ginexid się nada czy lepiej nie?
Ogólnie jestem już na paracetamolu ale bolą mnie jelita... Kluja jak cholera. No i macica też pobolewa... Ale malutka wynagradza wszystko. Jest cudowna ❤️DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
estrella jeszcze mogła laktacja nie ruszyć po cesarce, spokojnie, dawaj do cycka najpierw, potem jak trzeba to mm.
ale bez nerwów, zobacz jak na przykład nasza Fasolka77 super sobie poradziła! Ty też dasz radę
co do rany nie pomogę, bo nigdy jej niczym nie smarowałam ani nic z nią nie robiłam.
powodzenia Mamuśka, będzie dobrze!estrella, Fasolka77 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
a tymczasem w moim domu, gdy spuszczę z oka...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00d68ccf607e.jpgAniaKJ, Misiabella, Mama36, martusiawp, Fasolka77, DorotaAnna, Daffi, B_002, Karmelllka90, Wiewióreczka, estrella lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Wiewióreczka wrote:Podnoszenie główki jest prawidłowe, jeśli dzidzia podpiera się na rączkach. Szymon podnosił główkę mocno od pierwszego dnia i bez podparcia. Więc Karmelka nie przejmuj się
Karola, Marcepan ma w Twoim mleku takie przeciwciała, że wątpię, by zarazila się czymkolwiek :* -
Hej, my nadal w szpitalu i na razie się nie zanosi żebyśmy wychodziły. Lekarka chciała nam załatwić konsultacje jakiegoś profesora ale pech chciał ze jest za granicą. Więc jeżeli będzie miejsce to w poniedziałek przenoszą nas na inny oddział gdzie będzie Nina diagnozowana w kierunku tej wady genetycznej. Ja już z nią wtedy nie będę mogła być cały czas (wg lekarki) tylko w ciągu dnia. Nie wiem jak to przeżyję.
Czuje ze że wszystkim będziemy do tyłu, ewentualnymi kapielami itd. Dobrze ze szpital jest blisko więc codziennie rano będę tam zapylac. Mała odwalila jeszcze stresu bo najpierw nie sikala a teraz pewnie zaczyna jej się zoltaczka bo praktycznie cały dzień by przespała. Musiałam podać mm bo z piersi nie chciała ciągnąć. Czasami jak już dam trochę mm to jeszcze ja dostawiam bo mam sporo pokarmu i zrobią mi się za stoję, zapalenie. A nie byłam przygotowana na to i nie mam laktatora. Muszę kupić, choćby po to żeby odciągnąć jej na noc do szpitala.
A oprócz tego jest mnóstwo innych rzeczy ale już nie chce tylko o nas pisać. Postaram się już być bardziej na biezacoDorotaAnna, B_002, Misiabella lubią tę wiadomość
-
mam pytanie o fotelik samochodowy...maly jest strasznie zlamany w tym foteliku glowe ma tak dziwnie do klatki piersiowej przygieta....mamy tam wkladke dla noworodka ale tak jak jest teraz to byc nie moze chcemy jechac nad morze 7 godz. dziecko takie pokrzywione....jak wy macie z fotelikami bo chyba kupie nowy. ...
-
nick nieaktualny