Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś karmię wyłącznie piersią, po dwóch dniach odciągania dziś już nie czuję bólu. Może lekko zapiecze pod koniec karmienia ale to już nie jest tamten ból. Z przyjemnością można teraz karmić
Jakby się sytuacja powtarzała to znów sobie zrobię 2-dni przerwy i będzie wtedy butelka.Karmelllka90, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
MamaAga85 wrote:Kropię nosek solą za Waszą radą , potem na brzuszek i patyczkiem coś tam wyciągam ale rzadko.
Nie słyszę żeby coś tam Mu zalegało.Oczywiście,że jak bedzie coś tam wiecej mnie niepokoic to do pediatry pojdziemy.
Kiedy zabieracie Maluchy pierwszy raz na zakupy np.do sklepu? Mama36 widzę, że na Biedre juz chodzi z Krystkiem😉 a inne mamy?
Ja na razie tylko spacerki, rodzinka...galerie i sklepy muszą poczekaćFasolka77
-
stresant wrote:Dafi dlaczego oni ci nie zrobia cc juz teraz natychmiast....mecza cie juz 2tyg....strasznie
Czuje ze bedzie to traumatyczny porod. No chyba ze cud nastanie i ruszy to wszystko. -
Ja właśnie pożarlam Duplo i Milky waya dieta cud 😂 nadrabiam chyba za wczoraj kiedy to nie mogłam prawie nic przełknąć bo tak bolał mnie żołądek jak tylko zaczynałam jeść...
Misio śpi,czekam na córkę i jak słońce się utrzyma to może na spacerek ruszymy po kolejnym karmieniu.
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy wstałyśmy o 11 mała zaliczyła umywalkę 😉💩, zjadła poranna kosmetyka i śpi ja w tym czasie wzięłam prysznic zrobiłam makijaż i wyjęłam butelki ze zmywarki :p nazbieralam butelek - właśnie ile macie butelek dziewczyny ?? Ja mam 14 sztuk i 4 do laktatora ale mam jedną końcówkę ta zaciągająca bo nie wiem czy mogę gdzieś to kupić ?? Posiadaczki simed lacta widzialyscie gdzieś te końcówki do środka te małe?
Teraz ciągnę mleko o 14 karmienie i idizemy na spacer...zimno jak cholera ale trzeba się wywietrzyć. -
Ja za godzinę wizytę u swojego doktorka mam , skurcze od rana tak co 8 minut ale się posralo.. teraz mam co jakiś czas 😏 zobaczymy co lekarz dziś powie 😏 mam nadzieję że coś ruszy wkoncu 😘 daffi bidulko mam nadzieję że wkoncu Ci się coś konkretnie ruszy ❤️
Daffi, martusiawp, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi powodzenia! Chociaż ja się dziwię, że tam wróciłaś. Ja bym dzisiaj odebrała dokumenty i jechała do innego szpitala. Cukrzyca ciążowa dziecko duże a oni cię trzymali do 41 tc co w ogóle jest chyba nie zgodne z zaleceniami przy cukrzycy ciążowej.
Mąż jest z tobą?Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Daffi powodzenia! Chociaż ja się dziwię, że tam wróciłaś. Ja bym dzisiaj odebrała dokumenty i jechała do innego szpitala. Cukrzyca ciążowa dziecko duże a oni cię trzymali do 41 tc co w ogóle jest chyba nie zgodne z zaleceniami przy cukrzycy ciążowej.
Mąż jest z tobą?
Maz bedzie po 15 jest w pracy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też chętnie proszę o maty.. Jestem przezd zakupem i nic fajnego mi się nie rzuciło w oczy
My po zakupach i spacerku. Okazało się że ciepło tylko mrzawka
Gotuję zupę i robię mielone a młody w huswtawce hybrydowej się buja z dydem i ogląda swiat.
Dość przyjemny dzienB_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:No wlasnie czytajac wytyczne idzie sie pogubic
Maz bedzie po 15 jest w pracy.i każdy mi mówił że z cukrzyca ciążowa unormowana dieta maxymalnie 40 tc ale jedynie jeśli nie będzie makrosomii płodu. A twój szpital ma duży % cięć??
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Ja też chętnie proszę o maty.. Jestem przezd zakupem i nic fajnego mi się nie rzuciło w oczy
My po zakupach i spacerku. Okazało się że ciepło tylko mrzawka
Gotuję zupę i robię mielone a młody w huswtawce hybrydowej się buja z dydem i ogląda swiat.
Dość przyjemny dzien -
Karmelka ty to wszystkiego masz duzo
7 otulaczy 4 rozki 5 kocYKow i 14butelek o matko
chyba nawet red head z watku listopadowek 2018 co ma trojaczki ...nie ma 14 butelek
Spoko ja znow mam zjaz na skarpety...maly na 10 par roz. 56....narazie raz mial ubrane 1pare....po cholere tyle kupowalam....
A i smoczki mamy 4 a juz mnie korci kupic nastepnyFasolka77, B_002 lubią tę wiadomość