Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj wstałam o 11:30 szybki prysznic pomalowałam się ubrałam sniadanie, właśnie siedzę i patrzę jak rozbudza się moja pindzia. Zje umyje ja ubiorę i sru na spacerek. W nocy tylko jedna pobudka była. Ale mąż kazał mi spać sam ja ogarnął więc dzisiaj jestem mega wyspana. Bo karmilysmy się o 23 więc ja kolejne karmienie miałam o 6:30. Coś ten mój Babel rozbudzić się nie może, tylko przekłada główkę z prawej na lewą. A dupcia wypchana pod sufit... 😍
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Nam połozna powiedziała, że to nie o taką połozna chodzi ale o taką, co czasem ciąże prowadzi. I że ona nie może wystawić tego zaświadczenia. Ech.
Dziwna, mi wystawiała normalna położna przecież takich co mogą prowadzić ciąże w Polsce jest bardzo mało👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyKurde ale jestem happy dochody za 2017 rok do becikowego? Hahaha 😂 to dostaniemy bo wtedy mąż miał inną umowę, a ja byłam przed największą podwyżka hue hue hue hue 😁😁😁😁
Ok ... To co ja potrzebuję? Potrzebuje jakieś zaświadczenia z pracy? Czy tylko pit i tyle? -
Karmelllka90 wrote:Ja dzisiaj wstałam o 11:30 szybki prysznic pomalowałam się ubrałam sniadanie, właśnie siedzę i patrzę jak rozbudza się moja pindzia. Zje umyje ja ubiorę i sru na spacerek. W nocy tylko jedna pobudka była. Ale mąż kazał mi spać sam ja ogarnął więc dzisiaj jestem mega wyspana. Bo karmilysmy się o 23 więc ja kolejne karmienie miałam o 6:30. Coś ten mój Babel rozbudzić się nie może, tylko przekłada główkę z prawej na lewą. A dupcia wypchana pod sufit... 😍
U nas ciagle leje i ma lać cały tydzieńja nie wiem co mu zrobimy ze spacerkami... są momenty przejaśnienia ale ciężko to z dzieckiem zorganizować
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Kurde ale jestem happy dochody za 2017 rok do becikowego? Hahaha 😂 to dostaniemy bo wtedy mąż miał inną umowę, a ja byłam przed największą podwyżka hue hue hue hue 😁😁😁😁
Ok ... To co ja potrzebuję? Potrzebuje jakieś zaświadczenia z pracy? Czy tylko pit i tyle?
-
nick nieaktualnyDziewczyny wybrałybyscie się same z 11-12 tygidniowym maluchem same samolotem ?? Lot około 2,5 h...?? Może któraś latała i podzieli się odczuciami? Moja siostra latała i jej corcia zniosła bardzo dobrze. Ale jak ja latałam sama i przypomnę sobie płacz tych maluszków bo dziecko nie zawsze przecież w tym czasie chce akurat ssać
DorotaAnna lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Kurde ale jestem happy dochody za 2017 rok do becikowego? Hahaha 😂 to dostaniemy bo wtedy mąż miał inną umowę, a ja byłam przed największą podwyżka hue hue hue hue 😁😁😁😁
Ok ... To co ja potrzebuję? Potrzebuje jakieś zaświadczenia z pracy? Czy tylko pit i tyle?
My też tak myśleliśmy ale przyszło wezwanie i musimy donieść oświadczenia o sytuacji zawodowej od początku 2017 do teraz, pity, zaświadczenia z us (jakby same pity albo same zaświadczenia nie wystarczyły), mało tego mops twierdzi że nie jestem rozliczona za 2017, umowy o prace (mąż zmieniał ja teoretycznie tez) świadectwa pracy, wszystkie aneksy do umowy o prace (czyli te z podwyżkami tez...) no masakra xd wiec chyba jednak nie dostaniemy👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:U nas ciagle leje i ma lać cały tydzień
ja nie wiem co mu zrobimy ze spacerkami... są momenty przejaśnienia ale ciężko to z dzieckiem zorganizować
DorotaAnna, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny wybrałybyscie się same z 11-12 tygidniowym maluchem same samolotem ?? Lot około 2,5 h...?? Może któraś latała i podzieli się odczuciami? Moja siostra latała i jej corcia zniosła bardzo dobrze. Ale jak ja latałam sama i przypomnę sobie płacz tych maluszków bo dziecko nie zawsze przecież w tym czasie chce akurat ssać
Moje kuzynki pierwszy raz leciały z maluszkami właśnie 2,5 miesięcznymi do Polski jedna z Anglii jedna z Norwegii. Mówią że ciężko było ale latają same regularnie wiec jakoś dają radęKarmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyKiwona wrote:Tak mi się wydaje, ale sprawdź sobie w swoim mopsie też. Ja tam muszę dzwonić, ale młody dzisiaj olaclziwy bo brzuszek mu dokucza i ja zaraz też zacznę z nim wyć ;(
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:My też tak myśleliśmy ale przyszło wezwanie i musimy donieść oświadczenia o sytuacji zawodowej od początku 2017 do teraz, pity, zaświadczenia z us (jakby same pity albo same zaświadczenia nie wystarczyły), mało tego mops twierdzi że nie jestem rozliczona za 2017, umowy o prace (mąż zmieniał ja teoretycznie tez) świadectwa pracy, wszystkie aneksy do umowy o prace (czyli te z podwyżkami tez...) no masakra xd wiec chyba jednak nie dostaniemy
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Ło kuźwa... No to po ptokach
Ale spróbujcie może tylko mój mops taki upierdliwyKarmelllka90 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Daffi wrote:W smyku. https://www.smyk.com/tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1-szary.html
zastanawiam się jaka jest różnica...
https://www.smyk.com/tiny-love-lezaczek-bujaczek-3w1-turkus.html
ten jest tańszy...
edit.. chyba nie ma zamykanej budkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2019, 12:44
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Dajesz Espumisan ? Ja teraz jak daje mleko w butelce to już nie daje kropelek na łyżeczce tylko do butli 10 espumisanu i 10 delicolu a jak daje pierś to nie daje w ogóle i też jest dobrze. Ale powiedziałam sobie że skoro jest dobrze to nie kombinuje i nie odstawiam ile zje tyle zje a odstawie te medicamenty po 3 msc
-
Kiwona wrote:Daffi, pity z 2017 roku? Bo teraz też nas nie złapie, ale za 2017 rok powinno przejść. Nie byliśmy wtedy małżeństwem, więc jak rozumiem pit mój i K i dzielimy na 4?
-
Fasolka77 wrote:zastanawiam się jaka jest różnica...
https://www.smyk.com/tiny-love-lezaczek-bujaczek-3w1-turkus.html
ten jest tańszy...
edit.. chyba nie ma zamykanej budki