Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySchudłam 2 kg nosz w końcu w dół a nie w górę... Jak trulam mężowi że wy chudnięcie a ja nie to juz mi ułożył teorie że to temperament dziecka na to wpływa. Im spokojniejsze tym ciężej schudnąć zapomnial kto opróżnia na bieżąco szufladę ze słodyczami i pochlania 500 ml lodów dziennie
mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka jakos między 3-4 tygodniem. Jadła ja do niej gadałam a ona się patrzyła puściła cyca i uśmiech i jadła dalej a na majówce juz puszczała uśmiechy do mojej mamy męża mojego taty w odpowiedzi na zagadywanie a teraz już śmieje siędo wszystkiego książeczek psa lampy 😂
Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77, espoir, B_002, Karmelllka90, Lolka30, mysla.nieskalana, Mama36, Kiwona, Wiewióreczka, india, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Dorotka, Ty to patrzę chyba masz nadmiar czasu, kolor na paznokciach jest 😁 takiej to dobrze! 😁
Powiem Wam, że Marcelina zasnęła na mnie po 14, trochę popiskiwała, aż wreszcie udało się usnąć, położyłam ją obok siebie i tak zasnęłam z nią, obudziłam się o 16.30, mała śpi nadal, z Szumisiem przy głowie 😊DorotaAnna, Karmelllka90, martusiawp, Sansivieria, india, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Dzięki
Nasz około tydzień temu się uśmiechnął CHYBA świadomie. I od tego czasu się uśmiecha coraz więcej i uśmiecha się z efektem dźwiękowym i całą buźka 😍
Dorota bardzo ładna ta Katana 😍 ale też nie dla mnieDorotaAnna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie nadążę dzisiaj za wami, nie mam kiedy nadrabiać.
Byliśmy na wizycie u pediatry, miało być szczepienie, ale zdecydowaliśmy się na szczepionkę 6w1 i z tego powodu mamy szczepienie za 1,5 tygodnia żeby już były 2 miesiące skończone, bo pani doktor powiedziała żeby na WZWB zaszczepić po 2 miesiącach od pierwszej dawki (która była szpitalu).
Potem będziemy szczepić na kolejne szczepionki (rotawirusy, pneumokoki, memingokoki) na osobnych wizytach w odstępach 2-3 tygodnie, żeby obserwować czy nie ma niepożądanych reakcji.
Na memingokoki zaleciła dopiero po skończonym 6 miesiącu.
Ogólnie to teraz byliśmy u tej właściwej pani doktor do której wypełniliśmy deklarację (bo na pierwszej wizycie byliśmy u innej) i ta nasza jest lepsza, bardziej konkretna i nie tak haotyczna, wszystko spokojnie wyjaśniała jak pytałam.
Tunia to ta sama do której Wy się zapisaliścieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 17:14
martusiawp lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Mama36 wrote:O Dorcia bo padne z tego zdjęcia hihi
Przy nich nie można mówić takich rzeczy na glos.. Ba! Nawet myśleć o takich rzeczach
To teraz to dopiero mowisz? Xd
Karolina dobrze że chociaż trochę udało Ci się przespaću nas na początku też szumiś nie działał dopiero się nauczyłam jak go używać. Bo na mojego on nie zawsze działa musi buc najpierw trochę ululany na rękach.
Pomalowałam sobie w poniedziałek jak mąż wrócił z pracy a co! Teraz już się obdrapuje a ja nie mam kiedy zmyćmartusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny a jak wasze psy odnajdują się w nowych sytuacjach?? Nasza troszkę smutna bo była w centrum
Moja też mi się wydaje czasem smutna. Na pewno jest zazdrosna bo jak tylko karmie małego to znosi mi mnóstwo zabawek a jak go nie karmienia nie ma jakoś ochoty się bawić. Staram się wieczorem zawsze z nią usiąść i ja poprzytulać albo pobawić się. Często jak małego przytulam jedna ręka to ja przytulam druga. Zawsze próbuje sobie zrobić zdjęcie ale mi brakuje rak 😂Karmelllka90, martusiawp lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
A co do tych uśmiechów- Fasolka mój tez się jeszcze do mnie tak świadomie nie uśmiecha. Uśmiecha się przez sen albo jak pije mleko albo jak skończy pic mleko xs raz miałam wrażenie wczoraj ze odwzajemnił uśmiech ale może mi się wydawało... dzisiaj na pewno zaczął się śmiać w głos przez sen, myślałam ze się zesikam
Fasolka77, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Dziewczyny a jak wasze psy odnajdują się w nowych sytuacjach?? Nasza troszkę smutna bo była w centrum
Moja starsza suczka bardzo pilnuje Marcepana, leży obok niej, broni jak ktoś chce się zbliżyć, a młodsza to taka zazdrośnica straszna i widzę po niej, że jest jej smutno, chociaż już zrobiła się bardziej odważna w stosunku do małej, wcześniej była wycofana.
Zawsze była wielka radość jak wracałam do domu, jak jeszcze nie było Marceliny. Teraz pierwsze co robią, to zaglądają albo do wózka albo tak, jak dziś do nosidełka czy aby na pewno dziecko im odniosłam 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 17:25
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Moja też mi się wydaje czasem smutna. Na pewno jest zazdrosna bo jak tylko karmie małego to znosi mi mnóstwo zabawek a jak go nie karmienia nie ma jakoś ochoty się bawić. Staram się wieczorem zawsze z nią usiąść i ja poprzytulać albo pobawić się. Często jak małego przytulam jedna ręka to ja przytulam druga. Zawsze próbuje sobie zrobić zdjęcie ale mi brakuje rak 😂
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Moja starsza suczka bardzo pilnuje Marcepana, leży obok niej, broni jak ktoś chce się zbliżyć, a młodsza to taka zazdrośnica straszna i widzę po niej, że jest jej smutno, chociaż już zrobiła się bardziej odważna w stosunku do małej, wcześniej była wycofana.
Zawsze była wielka radość jak wracałam do domu, jak jeszcze nie było Marceliny. Teraz pierwsze co robią, to zaglądają albo do wózka albo tak, jak dziś do nosidełka czy aby na pewno dziecko im odniosłam 😂 -
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Moja starsza suczka bardzo pilnuje Marcepana, leży obok niej, broni jak ktoś chce się zbliżyć, a młodsza to taka zazdrośnica straszna i widzę po niej, że jest jej smutno, chociaż już zrobiła się bardziej odważna w stosunku do małej, wcześniej była wycofana.
Zawsze była wielka radość jak wracałam do domu, jak jeszcze nie było Marceliny. Teraz pierwsze co robią, to zaglądają albo do wózka albo tak, jak dziś do nosidełka czy aby na pewno dziecko im odniosłam 😂
O to moja też tak robi. Pilnuje bardzo! Ogólnie wścieka się na mnie jak niosę go śpiącego np do kosza, nie wiem czemu może się boi że go obudzęi tez zagłada do wózka do kosza, jak on zakwili to pierwsza jest u niego. Ogólnie tak siada na łóżku oalbo na kanapie żeby go widzieć. Tylko jeszcze nie ogarnęła ze nie wolno na nim siadać i muszę pilnować 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2019, 17:45
martusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️